OPIŠIMO SEBE - fizički

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ih,ne volim da pricam o svom izgledu ali mora se malo i to...hihihihihihi...
Visoka sam 170 cm,tezina varira od 50 pa do 57 i to mi je kompleks,neki kazu vitka,ja kazem gipka-hehehehehe-prirodno plava,plave oci koje menjaju boju u zavisnosti od vremena-od najsvetlije do najtamnije-cak je bio komentar da ubijam pogledom,hehehehe,malo punije usne...Ne znam,prvo da me vidite pa sami procenite...:oops::grin::grin::grin::grin:8)8)8)8)8)8)8):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pa ovako... visoka sam158 cm , teska sam 45 kg, sasvim pravilno rasporedjeni kg ... dugaduga braon kosa - tamno braon .... braon-zelene oči , pomalo prcast nos .... usne blago pune - umereno...
al ... ja se menjam hocu reci jos rastem....

Hehe, visok 185, tezak 70, braon oci, kosa prirodno crna ali je farbam u crveno, obicno pokazujem svoje telo na svirkama u abnormalno alkoholisanom stanju :D Ko je pre dva meseca bio u klubu kuglas na svirci **** benda mogao je da me vidi ko od majke rodjenog (dobro muskost je bila prekrivena gitarom) :d

Ih...mene majke vole... ;)

Preko dana sam miran 19-sto godisnji student knjizevnosti, uzoran clan drustva, ne pusim, ne pijem (malo sutra :D )...Ali ne znam sta mi se nocu desi :D
Cudno je sto ovaj pank jos nije iscezao iz mene!

Back