Opiši osobu

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
40.977
Voliš nekoga. Ili samo... zamišljaš koga bi voleo pored sebe.
Pokušaj tu osobu opisati ... )
A možeš u više postova ako ih ima nekoliko :eek: ili ako se još nečeg setiš da dodaš opisu :)

1620930425196.png

On... ima lep osmeh. Ne misli za sebe da mnogo zna (a zna). Voli život, voli da bude aktivan, voli da putuje. Pouzdan je... i... ima lepe ruke i ramena )
Voli casual odeću i.. ume da se opusti kad treba. ... neposredan je i otvoren. I nežan. I voli muziku, ukusnu hranu... ume da uživa u jednostavnim stvarima. 🥰

Ovako. Trsava smotana prosecna al ako bas mora i zgodnjikava u donjem delu ledja

Kad ja uzmem pare i stavim u svoj novcanik i kazem ovo stoji tu

Da mi otme iz ruke i stavi u svoj novcakik sve moje pare i da kaze neee ovo stoji tu

Kad joj kazem zeno ocemo jesti da mi kaze hocemo aj stavi vodu i spreki supu iz kesice i minut pire da se pocepamo

U mraku je, sa i dalje izrazom lica bezbolja, znam da se plasi, ali nece pokazati. Odrasla je naucivsi da se bol ne pokazuje. Ona je druga kategorija. Ima plemenitost a oziljke. Kako takvo nezno i nasmejano bice? Ne zelim da je sama. Osetih se bliskim. Znam da je ne zelim tu, sputanu i ponosnu, gde se bori za dah, s bezdusjem oko nje. Saseca me sama pomisao ostro preko grudi. Zelim da placem za nju, ne, zelim da se zajedno smejemo.

On... ima lep osmeh. Ne misli za sebe da mnogo zna (a zna). Voli život, voli da bude aktivan, voli da putuje. Pouzdan je... i... ima lepe ruke i ramena )
Voli casual odeću i.. ume da se opusti kad treba. ... neposredan je i otvoren. I nežan. I voli muziku, ukusnu hranu... ume da uživa u jednostavnim stvarima. 🥰
Dosta o meni a Vi kako te? :mrgreen:

lep glas, onaj neobjasnjivi faktor X, pogled koji je bezobrazan, blag, perverzan, mistican, umoran, visine do 172 max, negovane nokte, osmeh koji opcinjava, kosa je promenjiva kategorija :mrgreen: , gooza trcasta...da postoji na javi negde :D

Back