Opet poskupljuje gas!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi kad cete vi iz Nisa da pricate o pljackanju! Pa kod vas bre niko do skora nije placao racune za struju i kasnije vam je veci deo duga oprosten a ostatak ste placali na rate. Nemoj samo ti da kenyas o pljacki i povlastenim cenama, bar ste vi Nislije poznate po mafijaskim manirima i banditskom odnosu prema drzavi i obavezama prema istoj. Jug Srbije cesto potencira navodnu zapostavljenost u odnosu na sever, a kad treba severnjacke manire primenjivati u praksi, pre svega odvovornim odnosom prema svemu, pa i obavezama prema drzavi, nema vas nigde, samo gledate da zayebete nekoga i nesto. Ma ja ne bih sa vama tikve sadio nikada! Dobro vas poznajem i znam kakve ste preyebotine i pokvarenjaci. Potpuno razumem vojvodjanski separatizam otkako sam vas upoznao.

A Vojvodjani placaju punu cenu gasa, i placaju ga redovno. Za razliku od vas koji, em ne placate redovno, em vam se dugovanja oprastaju i na sisi ste nama severnjacima.Ja znam da volite i da ste navikli, ali, necete ga jos dugo sisati!z:mrgreen:

Jel to vojvođanska kultura???

Jel si to od hortijevaca i ustaša naučio?

Nemaš pojima šte pričaš, sem uvreda nemaš ni jedan konkretni argument...

Neću sa strujom da spamujem temu, ali struja nije plaćana iz dva razloga...

Prvo, napon u tim sredinama nije bio dobar (oko140 V)

Drugo standard je bio takav da ljudi to nisu mogli da plaćaju...

To što su kasnje dugovanja zastarila... Ybg... Zakon...

Ima li većih kriminalnih radnji negu u tvom singidunumu???

Izvini ali toga kod nas nema... Raznih Legija, Arkana, Kneleta, Zemunaca, Voždovčana i ostalih gova** kod nas nema, jer ovde ljudi po karakteru nisu pi*ke kao većina iz tvog sungidunuma, pa da to trpimo...

PS

Isto važi i za tzv Srpsku Atinu....

Ne može čovek kod vas na ulici da čuje srpski jezik.... Sve sami Crogorci, Bosanci, Hrvati i ostali.... Ba!

z:poz:

Čast izuzetcima! Kojima se unapred izvinjavam...

Poslednja izmena:
Ma nema to veze s tobom, niti sa tvojim zamljacima....

Zato sam i hteo odma da se ogradim...

Pazi... Kao..."znam ja vas..."

Pa svi su se odvojili, ne od Srbije, nago od BG....
Ма знам... видиш да тип генерализује и понавља ону излизану... Војводина ради, Београд се гради. Као некада што су Хрвати говорили у СФРЈ: све паре одоше у Београд.

Gas i treba da poskupi, do sad je Srbija, odnosno Vojvodina + Beograd koristila gas po povlaštenim cenama, a ostatak se pokrivao iz budžeta republike Srbije....

Dosta više Srbija radi, a Vojvodina i Beograd se gradi!!!

I još nešto...

Kako to da od prodaje NISa 80% para ide u budžet vojvodine a ostatak u budžet Srbije....

Kad je prodavan US Steel sve je išlo celoj Srbiji, kod prodaje duvanske takođe, Telekom isto...

A za NIS, 80% - 20%... Kako to?

Dokle više ravničarske pljačke???
Дачо,као да си ми истргао мисли из главе. Паре из Републичке касе врло лако иду у Војводину за чишћење канала које су запустили,за изградњу путева,станова за поплављене, дате су и за Банатски двор али их је Пајтић негде смувао,а ко зна можда је и од тих пара штампан и календар :Војводина република од Вршца до Шапца. Шта знају деца, играју се - рече онај дебели Чанак који није чанак већ огромно буре. Једном један из Војводине рече: па ми смо те паре дали у Републичку касу. Дали сте као и сви ми али сте оно што вам припада и узели а ово очему сам писао је преко тога - додатак. А када се све заврши, рећи ће:нећемо ми наше новце у Београд. То егоистичко понашање је већ виђено: Словенци!!!
Што се цене гаса тиче,имали су повластицу. Ниске цене гаса у индустрији, ниске цене у домаћинствима па је већина села за зимско грејање и стаклене баште било на гасу. А онда се каже: Север развијенији од Југа и Истока.
Већ ми је мука од тог бескруполозног дрпања Србије.Ко како стигне тако дрпне и још каже. ми имамо право.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back