rajkec
Aktivan član
- Poruka
- 1.674
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rajkec:Ni dan ne prodje a da nesto ne pitam. Dal neko zna kako se zove program na kojem preko mikrofona pricam a on zapisuje? Valjalo bi da moze na srpskom ako ne daj sta das. Molim vas recite mi ime ili adresu gde mogu da ga skinem, veoma mi je hitan!!!
HVALA SVIM DOBRIM LJUDIMA
pedja_fr:U pravu je Bojan takav program NEpostoji nazalost na srpskom.Ja sam imao priliku da ga koristim na francuskom i misim ako ga odradite na nasem jeziku to ce biti bum na nasem trzistu.Video sam da i na drugim trzistima bivse yu "placu" za takvim software-om
Jeste. Inicijator je Tehnicki fakultet novosadskog univerziteta. Rade u saradnji i BG ETF-om i josh nekim lingvistima sa filoloshkog. Pored studenata tu su i neki profesori i jos neki ljudi sa strane. Kao odlicna domaca pamet :wink:mshone:ej rajo, cuo sam da ima neka ekipa u Subotici illi negde drugo na severu, koja upravo razvija taj softver.Predvidja se krsaj ove ili pocetak 2006.Inace u saradnji sa nekim od fakulteta.
Bas sam dao preciznu informaciju, a?
ma procitao sam to krajem prosle godine u vecernjim novostima
TOO NIJE BILO LEPOjoockey:Jockey..sad si ozbiljan kadnidat za bananu...