OPET dovlače traktore u centar Beograda!

Само се плашим да не оставе смеће као што су оставили први,други и трећи пут да неко други купи њихово смеће
Mislim da će se sad potruditi da nosi kesicu za ćacijima, znajući koliko su mu prethodnih puta pomerili gooz na društvenim mrežama zbog nehigijene njegovog glasačkog tela.

Mislim da će se sad potruditi da nosi kesicu za ćacijima, znajući koliko su mu prethodnih puta pomerili gooz na društvenim mrežama zbog nehigijene njegovog glasačkog tela.
Мислиш да њега то дотиче?
Мислиш да њему смета понашање, организација и састав људи у ћаци кампу?
Пријатељу ти изгледа уопште не познајеш ту сорту живих бића, немаш додира са таквима.
Мислио си да ћеш овом твојом фином и културном изјавом изазавати стид код њега и његових присталица? Па њима је ово духовним морални и културни рај. Алкохолисање, дрогирање, батине, сила, малтретирање, вршење нужде где стигну, пливање у фекалијама, к-ууу-р.ве, наркомани, силеџије, будале без грама мозга су њему и њима савршено окружење.

Мислиш да њега то дотиче?
Мислиш да њему смета понашање, организација и састав људи у ћаци кампу?
Пријатељу ти изгледа уопште не познајеш ту сорту живих бића, немаш додира са таквима.
Мислио си да ћеш овом твојом фином икултурном изјавом изазавати стид код њега и његових присталица? Па њима је ово духовним морални и културни рај. Алкохолисање, дрогирање, батине, сила, малтретирање, вршење нужде где стигну, пливање у фекалијама, к-ууу-р.ве, наркомани, силеџије, будале без грама мозга су њему и њима савршено окружење.
Ma nisam ništa posebno mislio osim što znam da nejga lično pogađaju kritike na mrežama, očigledno, pošto ih vrlo često komentariše. Osobe koje imaju narcisoidne poremećaje (ne znam da li on ima, ali tako se ponaša) jako nervira kada ih neko kritikuje, za bilo šta, pa i nešto tako banalno kao što je baleganje javnih površina od strane njegovih voljnih i nevoljnih pristalica.

A to da njima to ništa ne smeta, u to ne sumnjam uopšte.

Ma nisam ništa posebno mislio osim što znam da nejga lično pogađaju kritike na mrežama, očigledno, pošto ih vrlo često komentariše. Osobe koje imaju narcisoidne poremećaje (ne znam da li on ima, ali tako se ponaša) jako nervira kada ih neko kritikuje, za bilo šta, pa i nešto tako banalno kao što je baleganje javnih površina od strane njegovih voljnih i nevoljnih pristalica.

A to da njima to ništa ne smeta, u to ne sumnjam uopšte.
Naravno da ga nerviraju objave na društvenim mrežama da ne može a da ih ne prokomentariše,
kao put studenata do Strazbura za koji je rekao da je to cirkuska predstava ili tako nešto..

Šta to može da uradi ?

Pa ja pišem po svim temama šta se dešava, ali to niko ne uzima za ozbiljno, posebno naši studenti.

Pa Univerzitet jednostavno po zakonu mora da krene sa nastavom, ima obavezu prema samofinansirajućim studentima, ima ugovore sa njima, sa budžetkim koji žele da rade, na kraju finansiranje fakulteta nezavisno koja vlast je tu je sasvim neizvesna ako nema uspisa studenata u novu godinu, u stvari nije neizvesna već će fakulteti finsnsijski propasti i studenti i kada budu želeli da se vrate neće imati gde.. Dakle - fakulteti moraju da završe svoju školsku godinu ukratko. I dali su predlog studentima da se otpočne sa jednim vidom nastave a da imaju slobodno u centru dana da se prganizuju kada ne bi bilo nastave, da zajedno svi nastavimo sa društvenim angažmanom.. U suprotnom, pošto je već bila inspekcija, imaju 8 dana da sprovedu to, vlada ima pravo, ili buduća vlada da postavi prinudne uprave po fakultetima ako se po zakonu ne počne sa nastavom. to je sve zakonski.

I sad, oni ne prihvataju pruženu ruku dekana i rektora već koliko vidim to odbijaju, što će direktno dovesti do prinudnih uprava. Bukvalno blokiraju sad jedinu nezavisnu instituciju koja to uskoro neće biti. Ja ne razumem zašto to rade. Seku granu na kojoj sede i koja ih jedino podržava. Treba da veruju svojim profesorima jer su iskusniji. Nije dobro. Posle će da se bune što ih policija izbacuje. Moraće biti pametniji od ovoga što sad pokazuju. Oni će posle otići sa fakulteta, a mi ćemo ostati sa vladinom upravom. Zbogom autonomiji.

Back