Operateri na IRC serveru krstarice ~ pregled

Rekao sam "neki",sto znaci pojedini,dakle ne svi ;)
hehe Ipak si se osetila prozvana :D:D;) Naravno kad imas 4 posta,a dva su na ovoj temi...za skoro 4 godine ;)

I neka je covek pokreno ovu temu.Treba da se pokaze ne samo kakvi su pojedini operateri,vec i koji su.Tebe zlatka nit' ubrajam,nit' neubrajam medju njih,pronaces se vec sama kao i ostali ;)
Bilo bi dobro da i drugi okace svoje log-ove,da uprava krstarice zna na koga da obrati paznju.

Sramota bre kako se ponasate....kao da ste bogom dati pa mozete kako hocete.E pa sad je to kako cujem,za razliku od predhodnih situacija,malo ozbiljnije shvaceno ;)

Sramota bre kako se ponasate....kao da ste bogom dati pa mozete kako hocete.E pa sad je to kako cujem,za razliku od predhodnih situacija,malo ozbiljnije shvaceno ;)

Kako se to ponasamo? I daj nabroj mi ljude koji ne rade svoj posao kako treba, i ko radi kako hoce? Ako vec govorite o nekom' onda mu recite nick a ne da govorite u mnozini pa ispadaju svi OPerateri krivi, niko ne radi kako treba.. Samo kad bi vi bili @ odma bi bilo sve idealno?!

hehe Ipak si se osetila prozvana :D:D;) Naravno kad imas 4 posta,a dva su na ovoj temi...za skoro 4 godine ;)

I neka je covek pokreno ovu temu.Treba da se pokaze ne samo kakvi su pojedini operateri,vec i koji su.Tebe zlatka nit' ubrajam,nit' neubrajam medju njih,pronaces se vec sama kao i ostali ;)
Bilo bi dobro da i drugi okace svoje log-ove,da uprava krstarice zna na koga da obrati paznju.

Pa nevoli svak da pishe na forumima, a koliko vidim ovde se samo kritikuju@!!!
Niko ne spominje ponasanje uzera na serveru?? Nemate sta reci na tu temu????
E tu bi se imalo Boga mi sto sta napisati, od psovanja, vredjanja i "pljuvanja" ne samo @ nego i ostalih
kojima je chat zabava, a ne psihijatriska ordinacija.
I sto se tice moga pisanja na ovu temu, mislim da sam dovoljno rekla.

Pa nevoli svak da pishe na forumima.To koliko imam ja postova, to je moj problem.
A koliko vidim ovde se samo kritikuju@!!!
Niko ne spominje ponasanje uzera na serveru?? Samo nemojte reci da nemate sta reci na tu temu????
E tu bi se imalo Boga mi sto sta napisati, od psovanja, vredjanja, nacionalnog prozivanja i "pljuvanja" ne samo @ nego i ostalih kojima je chat zabava, a ne psihijatriska ordinacija! Lako je ovde postaviti logove,
a toga imam ihaaaa, nakupilo se godinama.
I sto se tice moga pisanja na ovu temu, mislim da sam dovoljno rekla.

Hmm..

"koliko se operatora javilo u zadnjim postovima"

Ajd da se i ja ubacim :p

Kao sto kaze El_Producente i mi smo ljudi, tako da imamo pravo na chat, a ne samo kontrolisati kanale i td.

Mada neki ljudi cisto iz ljubomore ovakve stvari pastuju na forum jer oni ne mogu imat @ i tako to blize i tako to dalje.

Pozz :)

[dx]

Evo ljudi procitao sam ovo sto ste napisali.Ja sam relativno nov na ovom forumu i vjerovatno nemam puno tog negativnog iskustva o kojem su neki u ovoj temi pisali.Do sada ja nisam imao nikakvo negativno iskustvo niti sam primjetio nesto neprijatno od strane moderatora...samo mogu reci"svaka im cast" kada se stignu izboriti sa svim pacijentima na ovom forumu ALI NA LIJEP NACIN.Za to treba imati zivce i ja im se zbog toga nekada divim.

Svaka cast ljudi samo tako naprijed.

Sto se tice nezadovoljnih ljudi...o njima ne bi da pricam.Svi mi znamo da ima ljudi koji traze dlaku u jajetu i da im uvjek smetaju i najmanje sitnice.ZATO ako im smetaju ovakvi forumi neka ne dolaze na njih da i normalan narod ne mora da trosi svoje vrijeme na ovakve odgovore.

Niko ne spominje ponasanje uzera na serveru?? Samo nemojte reci da nemate sta reci na tu temu????
E tu bi se imalo Boga mi sto sta napisati, od psovanja, vredjanja, nacionalnog prozivanja i "pljuvanja" ne samo @ nego i ostalih kojima je chat zabava, a ne psihijatriska ordinacija!

Pa?Jel to znaci da treba da im se pridruzite pa da svi choporativno psujete i vredjate jedni druge??
Vi ste tu da to sankcionisete i da date primer lepog ponasanja.Ako neko od @ ne moze da podense napadanje i pljuvanje,pa ne mora da bude operater,niko ga ne tera.

Dobili ste malo "vlasti" i sad mislite da ste glavni,da ste bogom dani pa mozete kako hocete.

Secam se bilo je ovoga i ranije.Bilo je da banijete nekog ko je na bezicnom,automatski i ostali u okolini (ni krivi ni duzni) su banovani jer idu preko iste IP.Ljudi su postavljali teme ovde,vas bas briga,niste nasli za shodno ni da prokomentarisete.A sad se nesto javljate...

Oni koji su ispravni sigurno se nece u celoj ovoj prici prepoznati.A s druge strane ocigledno je ko ce od op-va da komentarise... ;)

Sramota, pre svega za nekada popularan pretrazivac kakav je krstarica, i nama, ili bar meni, kao zdravorazumnoj ( relativan pojam, znam :mrgreen:) osobi ostaje da ih zalim, a administratorima mreze preporucim da obrate paznju na osobe iza nickova koje su besne, ogorcene, osione, ambivalentne, nepismene, neljubazne, nekulturne, opsednute, zlobne, pune jeda, nezadovoljstva.

Sve je to uredu ali sam mislio da ste svi prozvani ;).

Pa?Jel to znaci da treba da im se pridruzite pa da svi choporativno psujete i vredjate jedni druge??
Vi ste tu da to sankcionisete i da date primer lepog ponasanja.Ako neko od @ ne moze da podense napadanje i pljuvanje,pa ne mora da bude operater,niko ga ne tera.

Dobili ste malo "vlasti" i sad mislite da ste glavni,da ste bogom dani pa mozete kako hocete.

Secam se bilo je ovoga i ranije.Bilo je da banijete nekog ko je na bezicnom,automatski i ostali u okolini (ni krivi ni duzni) su banovani jer idu preko iste IP.Ljudi su postavljali teme ovde,vas bas briga,niste nasli za shodno ni da prokomentarisete.A sad se nesto javljate...

Oni koji su ispravni sigurno se nece u celoj ovoj prici prepoznati.A s druge strane ocigledno je ko ce od op-va da komentarise... ;)

Nisu svi isti ne trpaj sve opove u istu "vrecu" :)

Sramota, pre svega za nekada popularan pretrazivac kakav je krstarica, i nama, ili bar meni, kao zdravorazumnoj ( relativan pojam, znam :mrgreen:) osobi ostaje da ih zalim, a administratorima mreze preporucim da obrate paznju na osobe iza nickova koje su besne, ogorcene, osione, ambivalentne, nepismene, neljubazne, nekulturne, opsednute, zlobne, pune jeda, nezadovoljstva.

Sve je to uredu ali sam mislio da ste svi prozvani ;).

Oni sto prozivaju......moze im valjati :mrgreen:

kapiram kako ne, vrlo sam pozvan da komentarisem na tu temu, iako mislim da i dalje silujete moral

to_keep_order.gif

Heheh kao bivshi operater moram dodati da neki od operatera stvarno ne zasluziju tu duznost!
Takodje bih dodao da svi ovi operateri koji su ovde odgovorili su ok ljudi i veoma profesionalno rade svoj posao + kad se uzme u obzir da nisu placeni mislim da zasluzuju svako pohvale shto uopshte brane chast operatera.
A s'druge strane mislim da operatere ne treba kritikovati vec Administratore koji su ih postavili za operatere pogotovo mislim na operatere koji nishta ne rade a imaju statuse jer su dobri sa adminima...
Josh jednom da dodam svi operateri koji su ovde postovali su meni dobro poznati i svi su ok ljudi...
PS. Vishe nisam na irc serveru krstarice tako da sam objektivan u potpunosti!
Respect prema onima koji su imali obraza i ostavili komentar i kritike na racun admina zashto oni nisu dosli da prokomentarisu temu?!

Slobodno vreme uglavnom provodim na PIK-u, jako sam aktivan na javnim kanalima, i desi se da se nadamnom bukvalno izivljavaju:

°14:44:01° <02DaRe > Shta ima, sokole? :-)
°14:44:06° <03+Apolo> DaRe^ : Evo brate smaram malo Iwa` :)
°14:44:21° <04DaRe^> Apolo Sa njom ne moz' nista drugo osim da se smorish :PpP
°14:44:39° * You were kicked from #tinejdzeri by Iwa` (Da li sam te pitala neshto?)

Nije u pitanju prozivka, cinizam, bezobrazluk, pa ajd' da ima razlog da me izbaci, vec cista sala u interakciji sa virtuelnim ortakom, koju ova spodoba ne ume da prihvati, i bezrazlozno me banuje.

A da stvar bude gora, nisam jedini...

Pozdrav :)

Back