Operacija Trijumf

Moja greška. Na BEOVIZIJI 2009 nastupiće svi srpski studenti sem Ivane. Drago mi je što su Ana i Igor prošli u Hrvatskoj, a Adnan i Jasmina izvisili u BiH. Videćemo mšta će biti na Montenegrosongu i Skopje festu.

Paaaa...ova tema se nastavlja.....:)

Tako je zivi ova tema!!!!!
Ja sam cuo malo drugacije stvari. Danijel i Milica, kao i Mika (bez podrske Emotion-a) su u "bubnju" tj. ucestvuju na konkursu, a da li ce nastupiti na Beoviziji jos uvek se ne zna. Ako sam dobro shvatio, u Hrvatskoj su neki (medju njima i Igor i Ana) vec u finalu, dok je 14 pesama u polufinalu, pa ce posle da prave neko super finale?????
Trazio sam nesto u vezi Nine i Aleksa (Montevizija 09 i Skopje 09), ali tamo je tek otvoren konkurs pa, videcemo. Adnan i Jasmina nisu nista uradili za sada u BiH. Bas bi bilo lepo da se ovih nekoliko nadje u Moskvi, nekako...ponovo na okupu (delimicno).

Koncert Operacije Trijumf biće održan 19. i 20. aprila u Sava Centru . Na koncertu će pevati : Adnan Babajić, Vukašin Brajić, Alexandar Belov, Nina Petković, Danijel Pavlović, Ana Bebić, Igor Cukrov, Sonja Bakić, Nikola Sarić, Nikola Paunović, Đorđe Gogov, Milica Majstorović i Antonija Besednik .

Biće premijerno izvedene sve pesme sa kompilacije kao i veliki EX_YU hitovi .

Prodaja karata počinje u utorak, a cena je od 800 do 1200 dinara. Uz kartu se dobija i CD OT.

Pored OTvaca biće i specijalnih gostiju na koncertu, koji je početak velike EX-Yu turneje popularnih pevača .

Izvestaj sa sinocnjeg koncerta u Sava centru

Studenati Akademije Operacije trijumf na „Uskršnjem koncertu“ u punoj dvorani Centra "Sava" puna tri sata zabavljali publiku

Prvi sezona rijaliti šoua Operacija trijumf davno je završena, ali njeni glavni akteri nisu zaboravljeni. Oni su preko noći zahvaljujući svom talentu postali zvezde, a pravi dokaz za to bila je "armija" od pet hiljada posetilaca koja je rešila da nedelju veče provede u Centru "Sava".

Cela informacija i video: LINK

Back