Operacija Trijumf

Koliko ljudi veruje da će Alesandar pobediti ? Ja ne.

Ti glasovi za favorita su smešni. Nina je u grupnim jedva nabila 14- 15 % . Vukašin i Adnan su imali isto toliko. Za fečitog drugoplasiranog se više očekuje nego to. Vukašin na favoritu osvoji 0, 9 %, a odmah posle za nominacije 15,5% .A Milica, Danijel i Nikola P oko 12 %. Nema nikakvih bitnih razlika. Sem Sarića koji je imao 10%, Kiki 5% , a Mika 3 %.

To je bilo najbolje iz jucerasnje emisije. Brate ja sam se iscepala od smeha. z:mrgreen:
Ne kapiram sto Nina slavi katolicki bozic a crnogorka je.... Mislim i ja sam na neki nacin mesanka ali slavim samo pravoslavni bozic.

Oni sad Crno Gorci imaju svoju crkvu koju vodi Miras Dedejic koji je inace raspopljen i anatemisan od strane srpske pravoslavne crkve. Inace je po rodjenju Srbin iz Sumadije ali je dobio sluzbu u Crnoj Gori pa je tamo otisao a sad je VELIKI crnogorac. Mozda su odlucili da slavo kao "svi". Eto i mog vidjenja nadam se da se naucnica ZVEZDICA nece ljititi sto sam ovo napisao a ne pisem o muzici je kako je rekla ona studira NAUKUz:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:

Da primetila sam. Jer ste juce gledali "Najgori od sve dece"? Boze onaj Maca je takav kreten da nema reci da to opise. Rekao je Adnanu,Vukasinu i Igoru da se skinu i da udju u bazen da bi igrali vaterpolo. I sto je najgore ovi su to i uradili. XD koja bolest...

Sta reci o coveku koji je dao sledece izjave:
Za Vukasina:Ako mi jos jednom stane na put-znam sta cu sa njim!
Za Sajka-Udavicu ga u tus kabini!
I to u trznom stanju.
U pijanom je sve to bilo na ivici da se dogodi,uz pretnje i psovke,Danijelu.
Jedan neuravotezen,psihicki labilan,iznutra pokvaren momak iskaljivao se 3 sata na nekome ko to nije zasluzio ama bas ni cim.I produkcija ni rec nije rekla.
U najmanju ruku,morai su ga izneti iz kuce radi bezbednosti,dok se ne otrezni.
A danas kazna -za provokacije i psovke,i maltretiranje.
Danijela mogu samo da nagrade zbog smirivanja sukoba.

uostalom,ja bih studentima na okupu,pustio snimak svadje,pa da daju komentar,i jednom za svagda rasciste ko koga provocira.Isto bih tako pred svima pustio i snimak kada Sonja prva nasrce,pa onda svima prica suprotno,dok Direktor nije pregledao snimak.I onda,kao nikom nista.
Pa da je situacija obrnuta-da je Danijel tvrdio nesto za sta se ispostavlja da je laz,pa skalp bi mu skinuli.
Ovako pojeo vuk magarca.

Kome nije jasno neka gleda DP. Tu može videti još jedno Gadnanovo izdanje. Zamalo nije došlo do tuče. Isključivo njegovom krivicom. Ukoliko produkcija OPED ne izrežira tako da je Danijel kriv. Iako ovog puta uopšte nije.

Sta reci o coveku koji je dao sledece izjave:
Za Vukasina:Ako mi jos jednom stane na put-znam sta cu sa njim!
Za Sajka-Udavicu ga u tus kabini!
I to u trznom stanju.
U pijanom je sve to bilo na ivici da se dogodi,uz pretnje i psovke,Danijelu.
Jedan neuravotezen,psihicki labilan,iznutra pokvaren momak iskaljivao se 3 sata na nekome ko to nije zasluzio ama bas ni cim.I produkcija ni rec nije rekla.
U najmanju ruku,morai su ga izneti iz kuce radi bezbednosti,dok se ne otrezni.
A danas kazna -za provokacije i psovke,i maltretiranje.
Danijela mogu samo da nagrade zbog smirivanja sukoba.

uostalom,ja bih studentima na okupu,pustio snimak svadje,pa da daju komentar,i jednom za svagda rasciste ko koga provocira.Isto bih tako pred svima pustio i snimak kada Sonja prva nasrce,pa onda svima prica suprotno,dok Direktor nije pregledao snimak.I onda,kao nikom nista.
Pa da je situacija obrnuta-da je Danijel tvrdio nesto za sta se ispostavlja da je laz,pa skalp bi mu skinuli.
Ovako pojeo vuk magarca.

Kome nije jasno neka gleda DP. Tu može videti još jedno Gadnanovo izdanje. Zamalo nije došlo do tuče. Isključivo njegovom krivicom. Ukoliko produkcija OPED ne izrežira tako da je Danijel kriv. Iako ovog puta uopšte nije.

A sta se tacno desilo?

evo, ja mislim da ne provocira jer momak sve to radi ne svesno...
da je pokvaren i podmukao sigurno bih delio mišljenje sa većinom.
uzmimo Sajka kao primer, momak je shvatio da svako Danijelovo histerisanje nestaje u sledećih 5 min. i ostao je sasvim ok sa njim do samog kraja...

nego, šta se desilo sa Adnanom & Danijelom :confused: delovaše mi ok, zadnjih nekoliko nedelja...

I ja bih volela da cujem sta je to bila sa Adnanom!
Jel kaznjen?
Uh, to bih bas volela, uzasno mi ide na zivce.
"Jedan neuravotezen,psihicki labilan,iznutra pokvaren momak" - Sve ovo sto je nimil napisao se videlo odavno kad je Adnan u pitanju. Bar je meni oduvek tako delovao samo sto se ranije nije ukazala prilika da to i javno pokaze.

Oni sad Crno Gorci imaju svoju crkvu koju vodi Miras Dedejic koji je inace raspopljen i anatemisan od strane srpske pravoslavne crkve. Inace je po rodjenju Srbin iz Sumadije ali je dobio sluzbu u Crnoj Gori pa je tamo otisao a sad je VELIKI crnogorac. Mozda su odlucili da slavo kao "svi". Eto i mog vidjenja nadam se da se naucnica ZVEZDICA nece ljititi sto sam ovo napisao a ne pisem o muzici je kako je rekla ona studira NAUKUz:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:

Nina je katolkinja, u Tivtu i Kotoru ih ima dosta, cak mislim da su vecina, a slavi oba bozica zato sto joj je majka pravoslavka. Ja imam par prijatelja koji zive tamo i svi su katolici.

Pošto me mrzi da pišem kopiraću vam post neke devojke koja je objasnila celu situaciju.

Pre svega ovo Adnanovo ponasanje se ne svodi samo na klip koji smo imali prilike da vidimo. Adnan se cele noci ponasao veoma bahato, psujuci sve vreme, pricajuci razlicite gluposti sto mozete videti na stranicama prenosa uzivo.
Sve je pocelo kada je oko 1 sat posle ponoci Danijel sedi sa Adnanom, Vukašinom i Igorom i tada Adnan pocinje da se na vrlo ruzan nacin sali sa Danijelom - a evo nam ga superstar, ja se samo s njim druzim, pogledaj mu noktice, ovako pravi superastar pije mijeko u pola noći , što neces da popijes pivo s nama sto si pi..ka, ovako zvuči kad prava zvezda pušta vodu u kuhinji. Pri tom Danijel kaze da ga boli glava i da ide da legne, nista mu drugo nije rekao. Adnan nastavlja monolog oko vredjanja i Danijela i njegove kume tipa - ma nabijem na k..rac i njega i kumu mu. Vec nebrojeno puta ponavljala situacija u kojoj Adnan pominje tu kumu a Danijel ga najpristojnije moli da na takav nacin o njoj ne razgovara. Moli ga da ga u tom delu ispostuje da je on tu devojku krstio na Ostrogu i da to nije u redu. Ovaj svaki put nastavlja a Danijel i dalje pokazuje strpljenje.

Ovde bih dodala i to da od svih ukucana Adnan ima ponajmanje razloga da provocira Danijela, oni nikad nisu imali konflikt, zaboravio kako je ovaj bio uz njega kad je bio nominovan i da ga nikad ali nikad Danijel nije uvredio, da ne pricam da je glasao za njega sto je u ovom delu showua prilicno vazno.
Ja sam ranije mislila da je Adnan povodljiv i tome sam pripisivala neke njegove reakcije - i ono kad je bilo s krevetom kad su ga navukli na vrata da danijel ne moze da udje, kad je bio najglasniji da mu se izdrkaju na krevet iako je i on bio taj koji je usao u sobu kad i Danijel, i ono kad je pricao posle gale da ga je Danijel molio da plesu kako bi on njega mlatilicom za muve, i kad pominje lopatu u kontekstu da prebije Danijela.

Zatim je Adnan nekoliko puta uletao u sobu, cak je i Sime legao ovaj nije dosao tiho da ga pita da izadje da jos piju nego se drao sve vreme udarajuci Simeta kaisem u sred sobe. Danijel je na to rekao - e sve kul zezajte se vi ali molim vas tiho jer ga boli glava.

Zatim se dogodila scena sa ulaskom u sobu premestanjem kreveta i ponovnim Adnanovim pricanjem. Na to je Danijel reagovao tako sto je ustao izasao iz sobe i opsovao. Pri tom nije opsovao Adnana a kad ga je ovaj pitao sta je bilo rekao je ma iskuliraj. Video je covek da je pijan. Ni jednog trena mu nije rekao jedi govna...

Na duzem klipu se vidi sve od momenta kad je Danijel je izasao iz sobe, Adnan kaze da mu je Danijel rekao iskuliraj. Dakle, Adnan se dere sve vreme, Danijel mu mirno govori daj Adnane tebi nista nisam rekao. Povisuje ton samo kada kaze toliko me valjda znas kad mi nesto smeta ja to kazem u lice. Tebi nista nisam rekao.
Adnan nastavlja da ga psuje Danijel govori iskuliraj Adnane nista ti nisam rekao. Veceras mi nije dobro, probudili ste me 20 puta.
Adnan kaze ma boli me k. ti si mene budio u po sedam pa ti nista nisam rekao. Danijel kaze govorimo o veceras rec ti nisam rekao, kad vi spavate ja ulazim na prstima, Sime mi se smeje kad je budan i vidi me kako ulazim. (s obzirom da gledam stream nocu ovo mogu da posvedocim, stvarno je smesan kako pipka po mraku i ide na prstima, ne kazem da je tako bilo i na pocetku).

I jos da dodam da je ovo sve pocelo Adnanovim monologom o tome kako nece da bude tih, a Vukasin je rekao ma ko mu j.be mater bre... Kad je Danijel usao u sobu i Adnan ga pitao u cemu je problem a ovaj cutao, Adnan je krenuo sa psovkama ni Vukasin ni Igor nisu pokusali da smire Adnana koji je cak u jednom trenutku ustao i skroz dosao do Danijelovog kreveta. Ali i to razumem nisu najbolji drugari.
Adan vice i dalje i ustaje i kaze boli me k nek me izbace kad izadjemo odavde prebicu te. Keru jedan, psuje mu bliske i tako to.
Danijel kaze Hvala brate ja sam to od tebe zasluzio. Hvala Adnane.

Nina je katolkinja, u Tivtu i Kotoru ih ima dosta, cak mislim da su vecina, a slavi oba bozica zato sto joj je majka pravoslavka. Ja imam par prijatelja koji zive tamo i svi su katolici.

Masovno prelaze u katolicizam i njihovu nepriznatnu crkvu. a ovo je zbog glasova nema veze ni sa cim samo sa jos jednom S srpskom gluposcu o novom bratstvu i jedinstvu fuj kako to smrdi

Poslednja izmena:

Back