Operacija Trijumf

@ nimil
Nista nesto uspeo da propratim jer sam otkrio tek prosle nedelje.Ono sta uspeo da vidim i shvatim. Ima oko 7-8 clanova zirija i ocenjuju 5 kategorija (emocija, koreografija, pevanje, umetnicki dojam i jos jedna). Mislim da ima samo jedan voditelj koji deluje mnogo ozbiljnije od "kolege Macankovica". Studio je negde iste velicine ali nemaju bend kao mi. Nisam ih gledao preko tv vec preslusavao i gledao snimke na netu, mada ne mogu reci da sam nesto vise saznao (net mi je takav da dok otvori ima sam da odem u Pariz da to vidim). Njhova gala je isla petkom. U finalu je bila jedan devojka i momak (Alice i Mickel) i sinoc je pobedio Mickel. Tokom nekoliko poslednjih gala su se nanizale svetske zvezde samo tako (Beyonce, Enrique Iglesias, Rihanna, Britney Spears). Ako se neko cudio Aninom "stajlingu" i celom performansu na prosloj gali, samo cu reci da je Britney Spears imala identican krajem novembra (kostim, klovnovi, bacaci plamena i sl.), tako da kod nas samo preslikaju ono sto se tamo desava. Sto se glasanja tice, mislim da o tome potpuno odlucuje ziri (nominovanje i ispadanje), osim kad se bira pobednik.

Ps: U Francuskoj zive u pravoj ogromnoj kuci, na 2-3 sprata, naravno sve je sredjeno sa nekim muzickim motivima (imaju klavir u gotovo svakoj sobi, instrumetni i miksete su im dostupni na svakom koraku).
Identican kostim? NIKAKO... Anina haljina je licila na zavesu lol...
Tema Britneyinog albuma jeste cirkus, i zove se Circus, ali je ona odradila to sve s mnogo vise stila...

ko god da ispadne bice steta jer su oboje neverovatno talentovani.....
navijam za vukasina.... bilo bi steta da ispadne jer su ispali i djordje i nikola p. bilo bi steta da nam i vuki ode :(
a mislim da bi igor trebao da pobedi jer ima najbolji glas!!!!!!!

pa verovatno ce ispasti... cini mi se da sonju favorizuju od samog pocetka... ali dobra je ona.... navijam za vukasina jer slusam rock i onda je normalno da mi se on vise svidja...... ali i sonja je super!

Ovo sto sam stigao da gledam od gali, mogu da kazem da je Vukasin najbolji sto se nastupa tice. Sonja me nekako iritira, ali ima odlican glas i zadnji nastup joj je bio odlican (ono kada je pevala na francuskom xD )
Nego sta ce oni pevati veceras?

Back