Operacija Trijumf

dalje prolazi ko?
Vukasin
5126 52.2%

Sonja
4699 47.8%

Broj glasača : 9825
Prvo glasanje : понедељак, 15 децембар 2008 23:52
Poslednje glasanje : субота, 20 децембар 2008 23:23

Vukašin ima sve veću prednost. Idite na sajt www.operacijatrijumf.net i na naslovnoj strani sajta glasajte.... Za Sonju naravno...

@ nimil
Nista nesto uspeo da propratim jer sam otkrio tek prosle nedelje.Ono sta uspeo da vidim i shvatim. Ima oko 7-8 clanova zirija i ocenjuju 5 kategorija (emocija, koreografija, pevanje, umetnicki dojam i jos jedna). Mislim da ima samo jedan voditelj koji deluje mnogo ozbiljnije od "kolege Macankovica". Studio je negde iste velicine ali nemaju bend kao mi. Nisam ih gledao preko tv vec preslusavao i gledao snimke na netu, mada ne mogu reci da sam nesto vise saznao (net mi je takav da dok otvori ima sam da odem u Pariz da to vidim). Njhova gala je isla petkom. U finalu je bila jedan devojka i momak (Alice i Mickel) i sinoc je pobedio Mickel. Tokom nekoliko poslednjih gala su se nanizale svetske zvezde samo tako (Beyonce, Enrique Iglesias, Rihanna, Britney Spears). Ako se neko cudio Aninom "stajlingu" i celom performansu na prosloj gali, samo cu reci da je Britney Spears imala identican krajem novembra (kostim, klovnovi, bacaci plamena i sl.), tako da kod nas samo preslikaju ono sto se tamo desava. Sto se glasanja tice, mislim da o tome potpuno odlucuje ziri (nominovanje i ispadanje), osim kad se bira pobednik.
Ps: U Francuskoj zive u pravoj ogromnoj kuci, na 2-3 sprata, naravno sve je sredjeno sa nekim muzickim motivima (imaju klavir u gotovo svakoj sobi, instrumetni i miksete su im dostupni na svakom koraku).

Poslednja izmena:
dalje prolazi ko?
Vukasin
5126 52.2%

Sonja
4699 47.8%

Broj glasača : 9825
Prvo glasanje : понедељак, 15 децембар 2008 23:52
Poslednje glasanje : субота, 20 децембар 2008 23:23

Vukašin ima sve veću prednost. Idite na sajt www.operacijatrijumf.net i na naslovnoj strani sajta glasajte.... Za Sonju naravno...

Izvini, ali sa kojim ti pravom nekom kažeš za koga da glasa?

Po meni, Gala koje predstoji biće jedna od najtežih.

Vukašin je savršen. :heart:
Sonja ima jako dobar glas, a i Novosađanka je pa je i zbog toga volim.
Mada po meni, Vukašin ima bolje glasovne sposobnosti, i bolju šansu da uspe kao zvezda. On ostaje.

Ah, da, za ove neutešne devojčice / devojke koje vole Sarića:

Upoznala sam lika juče, i ako vam je za utehu, njemu uopšte nije zao što je ispao, i ne bi se vratio na Akademiju. I nije ništa drugačiji nego na TV-u. (:

U suštini, svi su sada pobednici i najmanje je bitno ko će ostati poslednji.

@ nimil
Nista nesto uspeo da propratim jer sam otkrio tek prosle nedelje.Ono sta uspeo da vidim i shvatim. Ima oko 7-8 clanova zirija i ocenjuju 5 kategorija (emocija, koreografija, pevanje, umetnicki dojam i jos jedna). Mislim da ima samo jedan voditelj koji deluje mnogo ozbiljnije od "kolege Macankovica". Studio je negde iste velicine ali nemaju bend kao mi. Nisam ih gledao preko tv vec preslusavao i gledao snimke na netu, mada ne mogu reci da sam nesto vise saznao (net mi je takav da dok otvori ima sam da odem u Pariz da to vidim). Njhova gala je isla petkom. U finalu je bila jedan devojka i momak (Alice i Mickel) i sinoc je pobedio Mickel. Tokom nekoliko poslednjih gala su se nanizale svetske zvezde samo tako (Beyonce, Enrique Iglesias, Rihanna, Britney Spears). Ako se neko cudio Aninom "stajlingu" i celom performansu na prosloj gali, samo cu reci da je Britney Spears imala identican krajem novembra (kostim, klovnovi, bacaci plamena i sl.), tako da kod nas samo preslikaju ono sto se tamo desava. Sto se glasanja tice, mislim da o tome potpuno odlucuje ziri (nominovanje i ispadanje), osim kad se bira pobednik.
Ps: U Francuskoj zive u pravoj ogromnoj kuci, na 2-3 sprata, naravno sve je sredjeno sa nekim muzickim motivima (imaju klavir u gotovo svakoj sobi, instrumetni i miksete su im dostupni na svakom koraku).

Meni deluje bolje nego naše. Mislim na žiri. Ovde kod nas to će sve biti prožeto nekim nacionalizmom i kada za to potrebe nema. Mislim stalno se priča i kada nije. Stalno se priča o nekim nameštaljkama, povlasticama, .....

Ukoliko bi šou bio samo za Srbiju meni bi bilo dosadno ali ni ovako nije dobro.

Trebaju nam hitne izmene pravila.Za drugu sezonu.
Zabraniti unošenje zastava i kada neko nastupa ne pisati odakle je. Uvesti pet članova žirija. I šest voditelja gale. Mnogo je ali mislim da se na sadašnju postavu treba dodati i jedan Crnogorac i Makedonka. Možda čak i ukinuti glasanje za one iz svoje države. Ne objavljivati rezultate. Možda. Možda za članove žirija dovesti strance. To bi bilo teško jer ne slušaju naše pesme. U svakom slučaju potruditi se da prostora za priče o nameštaljci bude sve manje.

z:zz: z:shock: z;)

Back