Les Paul
Ističe se
- Poruka
- 2.890
Vec sam tri poslala,a kad sutra uplatim kredit....ma mora Sonja da ostane![]()
ali nece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec sam tri poslala,a kad sutra uplatim kredit....ma mora Sonja da ostane![]()

dalje prolazi ko?
Vukasin
5126 52.2%
Sonja
4699 47.8%
Broj glasača : 9825
Prvo glasanje : понедељак, 15 децембар 2008 23:52
Poslednje glasanje : субота, 20 децембар 2008 23:23
Vukašin ima sve veću prednost. Idite na sajt www.operacijatrijumf.net i na naslovnoj strani sajta glasajte.... Za Sonju naravno...

Da,ubice se od pevanja jednih istih stihova...Cujem dovode Junior-a Jack-a [koji ce on moj tamo?] i da ce neka od studentkinja izvesti njegovu [ali pazi "njegovu"] numeru "Dare me/Stupidisco".
"baby make your move.....etc"
.Gledala sam malo danas "Najgori od sve dece" i deluje mi da ima nesto izmedju Nine o Igora

Jest' Vukasin dobar ali volem Sonju od prvog dana![]()
Ne znam stvarno sta ce biti na Gali,kako ce se zavrsiti ali bice zanimljivo.Gledala sam malo danas "Najgori od sve dece" i deluje mi da ima nesto izmedju Nine o Igora
![]()

@ nimil
Nista nesto uspeo da propratim jer sam otkrio tek prosle nedelje.Ono sta uspeo da vidim i shvatim. Ima oko 7-8 clanova zirija i ocenjuju 5 kategorija (emocija, koreografija, pevanje, umetnicki dojam i jos jedna). Mislim da ima samo jedan voditelj koji deluje mnogo ozbiljnije od "kolege Macankovica". Studio je negde iste velicine ali nemaju bend kao mi. Nisam ih gledao preko tv vec preslusavao i gledao snimke na netu, mada ne mogu reci da sam nesto vise saznao (net mi je takav da dok otvori ima sam da odem u Pariz da to vidim). Njhova gala je isla petkom. U finalu je bila jedan devojka i momak (Alice i Mickel) i sinoc je pobedio Mickel. Tokom nekoliko poslednjih gala su se nanizale svetske zvezde samo tako (Beyonce, Enrique Iglesias, Rihanna, Britney Spears). Ako se neko cudio Aninom "stajlingu" i celom performansu na prosloj gali, samo cu reci da je Britney Spears imala identican krajem novembra (kostim, klovnovi, bacaci plamena i sl.), tako da kod nas samo preslikaju ono sto se tamo desava. Sto se glasanja tice, mislim da o tome potpuno odlucuje ziri (nominovanje i ispadanje), osim kad se bira pobednik.
Ps: U Francuskoj zive u pravoj ogromnoj kuci, na 2-3 sprata, naravno sve je sredjeno sa nekim muzickim motivima (imaju klavir u gotovo svakoj sobi, instrumetni i miksete su im dostupni na svakom koraku).

Carol to si pitala 10000 puta. Pošalji OT SONJA na 1371
Da,ubice se od pevanja jednih istih stihova..."baby make your move.....etc"
Da,ali onda ne bi gostovao Junior Jack sa svojim Stupid disco-m...Pa zato bolje da su joj dali original od Pointer Sisters.

iako ima nesto izmedju njih dvoje sta to tebe briga...:ž![]()