Operacija Trijumf

Ha! Imam jedno pitanje. Koga biste zeleli da vidite kao gosta na poslednjoj gali? Pricalo se o Rijani i Neli Furtado. Rijana je veceras bila gost na finalnoj gali francuske Operacije Trijumf (Star Academy). Njihov sou je isao paralelno sa nasim, pa koga zanima kako je sve to izgledalo neka pogleda na http://staracademy.tf1.fr/. Mislim da nismo losi ni u jednom pogledu, cak mi delujemo naprednije, samo sto ce velike zvezde pre doci tamo, jer ce im vise platiti, nego ovde.

I, dalje prolazi ko?
Vukasin
3534 50.9%

Sonja
3412 49.1%

Broj glasača : 6946
Prvo glasanje : понедељак, 15 децембар 2008 23:52
Poslednje glasanje : четвртак, 18 децембар 2008 20:15

Au biće gusto
Ali ostaje Vukašin. Kad je prešišao Sajka i Đoleta, prešišaće i Sonju. Nažalost, ne bih volela da ispadne nijedno od njih

Ha! Imam jedno pitanje. Koga biste zeleli da vidite kao gosta na poslednjoj gali? Pricalo se o Rijani i Neli Furtado. Rijana je veceras bila gost na finalnoj gali francuske Operacije Trijumf (Star Academy). Njihov sou je isao paralelno sa nasim, pa koga zanima kako je sve to izgledalo neka pogleda na http://staracademy.tf1.fr/. Mislim da nismo losi ni u jednom pogledu, cak mi delujemo naprednije, samo sto ce velike zvezde pre doci tamo, jer ce im vise platiti, nego ovde.

Pošto nemamo tema ti mi dade ideju. Ti si gledao Star Academy i onako objektivno "povuci paralelu" između SA i našeg OT. Voditelji, studenti, kuća, žiri, dnevni pregledi,... Uporedi.

I ja mislim da će pobediti Danijel. To bih i voleo. On je jedini Srbin. Ali bez obzira na to meni je najbolji. Jedini prihvatljivi pobednik umesto njega za mene je Vukašin. Ili donekle Igor...... :think:

I ja bi u ovoj nominaciji jedan na jedan želeo pobedu Sonje. Ali gledajući dugoročnije znam da bi ispadanjem Vukašina svaka moguđnost da pobedi kvalitet propada. Sonja je odlična. Ali ispašće. Možda uđe i u finale ali može maksimalno do četvrte pozicije. Pošto po meni najbolji student ( Danijel) neće lako pobediti zbog svog ponašanja mi kao pobednika imamo Ninu ili Aleksandra(:() ili daleko bilo Adnana.....

Vukasin
4974 51.8%

Sonja
4626 48.2%
Broj glasača : 9600
Prvo glasanje : понедељак, 15 децембар 2008 23:52
Poslednje glasanje : субота, 20 децембар 2008 19:19

Back