Operacija Trijumf

Sajku vrište zbog totalno drugih razloga, sigurno ne vrište zato što je najbolji pevač na akademiji ;)
i samim tim nemam razloga da budem ljubomoran...
verujem da su se Vukašinu smučile histerične devojčice, samo to ne pokazuje...

Nisam napisala da wrishte jer najbolje pjewa wecj zato SHTO GA WOLE ;).Znaci,swidja im se njegow izgled,ponasanje,harizma...a,wrlo wjerowatno i to kako pjewa ;)

Pa kao sto sam davno rekao. Ispada Pidza, zatim Sajko/Vukasin, posle Sajko/Vukasin/Sonja (u ovom slucaju Vukasin/Sonja). Prvo gala mi je bila najbolja do sada i gotovo svi su mi se svideli. Sajko je ispao (naravno to se vec znalo, jer bi im bilo malo nerenalno da izbaci Vukasina koji je bolji pevac). Onda Vukasin. RAZNEO IH JE SVE!!! Po prvi put cujem onu Nirvaninu pesmu i ma kako se nekome nije svidelo ono hello, hello, hello, meni zvucalo bas efektno. On je najbolji od svih rokera koji su usli i prosli kroz kucu. We'll rock you i We are the champions su bili takodje dobri (Ana se tu pokazala dobro sto do sad nije bio slucaj tako da pohvale za ovu pesmu). Adnan i Aleksandar - nisam gledao. Nina je bila sjajna sa Karolinom, Sonja me je odusevila skroz sa Le vie un rose i poptuno joj je legla pesma i treba da bude ponosna na sebe zbog nje. Lady Marmelade je takodje bila za svaku pohvalu za obe. Ana i Womenizer mi se nisu svideli. Poucen isustvom od Crazy in love nisam ni mogao da ocekujem nesto bolje, tako da ne znam zasto su joj uopste dali takvu pesmu (ocigledno je da hoce da stvore od nje jednu tipicnu pop zvezdu). Nina i Igor. Nina je i tu bila sjajna, ali mi Igor ide na zivce sa onim njegovim fix osmehom. On ima dobar operski glas, iznosi visoke tonove, ali to nije nikako lezalo uz Celion Dion. Tokom citave pesme ima odredjeni prag koji je dostizao i drzao ga ali kad pesma treba da "pukne",kulminira - nista se ne desi, tako da ako je neko pevao bez emocija to je bio on. Danijel je bio ok sa Petrom Grasom, ali mi je Petar bio dominantniji na sceni. Tajno Moja je takodje bilo dobro, cak i ako je otpevao malo na svoju ruku i sebi svojstvenije, to i dalje nije bilo za onakve kritike Ismete. Adnan i Petar Graso su bili dobri, naravno da je klavir uradio svoje i imalo je efekta, ali mene Andan u poslednje vreme bas nervira, pokazuje koliko je prost i sirov, pa jos taj narodnjacki prizvuk... O tome da je namesteno vec i vrapci na grani znaju, ako vec ne stignu da pogledaju da se uvere svojim okicama. Tonci gura Igora, Ismeta Adnana, ma koliko ostali bili bolji. Kad je direktor rekao da kad vec publika moze da sacuva stalno Alexa onda moze i on ovog puta Anu, kao da ne glasa publika vec da neko mrdne prstom i kaze da on ostaje, pa onda on kontrira tom nekom. Naravno da su smorili i sa Alexom (favorit publike), Igor i Andan (zirici) i Ana (direktor) i Sonja je upravu kad kaze da nije normalno da vec treci put za redom nominuju sve devojke, a pritom nekome kazu da nije bilo njegovo vece ali da prolazi. Cak je i njima jasno da je Danijel u finalu vec. A tek glasanje studenata. Igor (kao da bi on glasao za nekoga ko je bolji od njega+na ruku mu ide sto je Nina imala duet sa njim pa da ispadne zato), Adnan (kao da on razmislja svojom glavom-videlo se kad je gledao sta Alex pise) i Alexandar (do sad je spasavao Sonju, ali izgleda da je inters i kod njega preovladao ili ko zna sta je mislio).

Poslednja izmena:
I, dalje prolazi ko?
Vukasin
3534 50.9%

Sonja
3412 49.1%

Broj glasača : 6946
Prvo glasanje : понедељак, 15 децембар 2008 23:52
Poslednje glasanje : четвртак, 18 децембар 2008 20:15

Kako misliš da ispadne Alexandar, kad je on favorit publike u svim Galama ...

Evo ja sam jedan od njegovih ''fanova'' ... a normalna sam veruj mi .... On je za mene harizmatičan, ima divan melodičan glas i potpuno vlada scenom ..... i da, ne poistovećujem ga sa Tošetom - nikad.

Pa dobro ok je to sve da on ima dobar glas ali postalo je monotono sto je favorit na svakoj gali i kad bude doslo finale Makendonci ce glasati za njega opet u tolikom broju i pobedice,ima dobar glas ali izgleda kao da se ni ne trudi posebno,zna da ce biti favorit na gali i ono opusteno mu je...Bar meni tako deluje

Bas ne znam ko ce ostati ovaj ponedeljak. Vukasin ima sjajan glas, ali ni Sonja ne zaostaje mnogo. Sonja mi je harizmaticnija od Vukasina i cini mi se kao neko ko je najblize pojmu zvezde.
Danijel je takodje dobar muzicar, ali sto je mnogo-mnogo je. Njegova arogantnost, gnev, prepredenost, sujeverje, umisljenost, nadobudnost su prevazisli sve granice.

Back