ssstefansss
Poznat
- Poruka
- 8.194
Bas bi voleo da ispadne ona Sonja!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas bi voleo da ispadne ona Sonja!

Zasto?

zbog toga a i mnogo me nervira! Vukashin je 1000000000000000x bolji od nje
o da...
da sam na njihovom mestu, zabranio bih ulaz tim histeričnim 13ogodišnjakinjama ili bih eventualno instalirao kazan sa vrelim uljem iznad publike...
)).. i wi biste woljeli da wam wrishte toliko klinke. . .
da uzme neko onako da mi vristi da ne mogu da cujem sam sebe otero bi ga u p.m a mislim da to dodje i sajku i wukashinu!

ljubomorni ste na Sajka . . .)).. i wi biste woljeli da wam wrishte toliko klinke. . .
![]()
Sajku vrište zbog totalno drugih razloga, sigurno ne vrište zato što je najbolji pevač na akademiji![]()
i samim tim nemam razloga da budem ljubomoran...
verujem da su se Vukašinu smučile histerične devojčice, samo to ne pokazuje...
čuo sam da su se Sonja i Danijel zamalo potukli...i pomirili su se posle dva minuta
videćemo večeras u dnavnom pregledu...
to im je bila kazna....gledala sam ih juce na live stream zezali se igrali zanimljivu geografiju.... 
Meni je Sonja oke...ali je Wukashin bolji mnogo![]()

ionako su na žurci većinu činili debili & čobani, tipa Sejo Kalaš...Nisam napisala da wrishte jer najbolje pjewa wecj zato SHTO GA WOLE.
jedino za šta imamo razloga da budemo ljubomorni je eventualno njegov izgled, ostalo nije vredno ljubomore, veruj mi Kako misliš da ispadne Alexandar, kad je on favorit publike u svim Galama ...
Evo ja sam jedan od njegovih ''fanova'' ... a normalna sam veruj mi .... On je za mene harizmatičan, ima divan melodičan glas i potpuno vlada scenom ..... i da, ne poistovećujem ga sa Tošetom - nikad.