Operacija Trijumf

Sajko nije moj favorit ali soecam da nema te sile koja ga moze izbaciti pre finala, a moguce je da ce i pobediti ako ne napravi neko s.ranje u medjuvremenu (zbog cega bi se klinke razocarale). Poznato je da u ovim stvarima vise glasaju devojke (nije samo ziri kriv sto je ostalo malo devojaka- vec zenski rod koji glasa protiv devojaka, kako bi spasile "svog" Sajka ili ne znam koga). Ako si privlacan devojakam izmedju 13 i 20 godina uspeh ti je zagarantovan.

.

Iz ovog razloga devojke stalno i ispadaju ... činimi se da muški i nisu tako zaludjeni glasanjem

Da, to je generalni trend u vecini reality emisija. Na primer, Veliki Brat. U vecini slucajeva pobednik je muskarac, a lepe devojke cesto budu nogirane vec na pocetku. Razlog? Najvise glasaju klinke 13-19 godina, a one ce najpre izbaciti arraktivne devojke.

Sad, OT je malo drugaciji, ali mislim da "faktor klinki" odredjuje mnogo toga. U tom smislu, bice interesantna borba Ane i Pidze. Ana jeste zensko, ali mnogima je simpaticna. Uz to je jedina preostala devojak iz Hrvatske. Dakle, ako Hrvati navale na glasanje, Nikola moze da ispadne.

Medjutim, ako faktor klinki bude prevagnuo, Pidza ostaje jer i njega vole.

Sto se glasova tice oboje su negde na istom nivou, sta znam, nisu savrseni, ali Nikola ima ok boju glasa. Tako da mislim da ce odlucivati neke stvari nevezane za pevanje.

Duel Djole-Vukasin se pokazao kao cudan. Ne znam da li je bilo namesteno i da li je Vukasin pobedio zahvaljujuci glasovima iz Bosne (izbosne :P), ali u svakom slucaju je bilo drugacije nego sada. Imali smo miljenika publike i jednog od najboljih vokala u kuci... Pa se moze reci da je i ispalo fer, jer je Vukasin bolji pevac. Ipak, zao mi je sto je Djole ispao, bio je specifican.

Trebalo je da ide u finale.

Poslednja izmena:
To je poseldnji bastion Sajkove odbrane u pobedi protiv Danijela.

wow...zvuči kao scena nekog epskog filma... :think:

realno je da u finalu budu Danijel, Sajko, Sonja i Aleksandar.
Danijela za sada jedino žiri može da dovede u finale, a pošto sumnjam da će tako biti, postoji još gora opcija a to je da na njegovo mesto dođe Adnan...

što se tiče dvoboja Ana vs. Nikola, nadam se da će gosn' Nema Glas al' Dobra Mu Tehnika da leti napolje...a klinke koje glasaju za njega mi nisu jasne, verujem da ni same ne znaju zašto bacaju pare na njega.

Sajko IMA lepu boju glasa, ali ne ume jos dovoljno da kontrolise pesmu kad peva... Treba jos da nauci kako da izvuce maksimum.

O fizickom izgledu decaka od 19 godina ne bi bilo primetno da komentarisem, mada mi je u pocektu delovao kao seljace (ne ponasanje, lice, sta ce, nije on kriv). Sada kad je njegov nastup ne gledam ga nego slusam, ako se moze cuti od vristanja klinki.

Poslednja izmena:
Umrla sam od smeha kad je Danijel pričao Vukašinu kako ne trpi gužvu u kući i ''što vas je manje, to je za mene bolje'' .... dakle Dečko je nemoguć ..... on je ubedjen da ide do kraja.

Pa ne može reći : "što nas je manje", jer bi se to odnosilo i na njega . A to znači ako i on ispadne kako da ostane sam. :)

ako se dikla anti kampanja protiv Božanstvenog NEKA JE.
Što se kže: " Dosta je i Živkinog bilo !" :P

Mene dusa boli sto ce predstavnik Srbije (verovatno) biti Danijel, ako vec moraju da izvedu da iz svake republike bude neko.

A i taj Adnan... Pa sto ne moze Vukasin da bude predstavnik Bosne?

PS-Da se razumemo, nema ovo veze sa verskom i nacionalnom mrznjom, daleko bilo... Ali Adnan je zaista los.

pa ne verujem da će Danijel ostati do kraja, jer ga dobar deo publike baš i ne voli.

posle ovog dnevnog pregleda moram da priznam da me je Danijel oduševio...reakcija na ono buđenje od juče i njegovi komentari su bili totalno kul, a Paunović je ispao idiot.

Ah, ako je 5, onda ce biti predstavnika svih drzava!

Finale: Aleksandar, Adnan, Igor, Nina, Sajko, Vukasin.
(mada osecam da ce umesto Vukasina biti Danijel! :besna: )

Može i jedan i drugi. Vukašin je iz Bih i koliko god ga mrzeo bolji je pevač od Adnana.

Sarić, Danijel ili Sonja su jedini preostali iz Srbije( Kad Paun ispadne). Sonja i nema neke šanse, tako da će Danijel (ili Sarič)biti u finalu.... :super:

Saric ce biti 100%, ako ne bude neka zvrcka. Nisam neki njegov fan, ali ljudi moji, pa ima vecu publiku pd Danijela!

Ona neka finale bidne ovako: Vukasin, Nina (kad vec mora), Igor, Aleksandar i Sajko.
Pobedjuje... Paaa, nisma sigurna ali mislim da je Sajko u ovom trenutku najblizi pobedi. Daleko je on od najboljeg pevaca, ali ima ono sto se svidja publici, a i nije bas toliko los u pevanju da bude sramota ako pobedi.

Sad ispade da ja najvijam za Sajka, a ne navijam....

... odvijam za Sajka

Adnana i Danijela organski ne podnosim... volim Nikolu P (valjda ce ostati), Sajko mi je ok, ali prema njemu sam nekako ravnodusna. Aleksandar je divan..i mnogo mi je zao sto je Djole ispao, on mi je bas bio super... Inace ne pratim redovno, ali obavezno gledam gale..

Prognoze za sledecu Galu:
(na osnovu onog do sada vidjenog/cutog. Doduse, imaju jos par dana da se poprave ili pokvare)

Bitlse ce da urnisu, zaista zvuce neuskladjeno. Devojke ce "So What" da urade osrednje, mada mislim da ce biti zabavno. Ni one mi nisu uskladjene.

Ana i Nikola P. ce biti dobri u onom Brilijantnin zezanju.

Ana bi mogla dobro da zvuci u svojoj pesmi ako se ne use.re po obicaju pred Galu.
Pidzu nisam cula ali imam neki predosecaj da ce biti tuga slusati njegovu viziju Bon Jovi pesme.
Igor ce da izoblici Cryin', a scenski pokreti ce mu opet biti blago ruralni... Ali ce zvucati podnosljivo.
Nina ce da oscilira, mislim da njoj visoke pesme ne stoje.
Sajku ce leci pesma i u okviru svojih mogucnosti ce je "razbiti".
Danijela nisam cula ali osecam da ce nesto da zasere, ali ce glatko proci na "sigurnu" klupu.
Sonja ce biti standardna, ali osecam da ce je nominovati.
Aleksandar ce biti solidan. I da ne bude, bice favorit tako da to i nema veze.
Vukasin... Ne znam. Bice standardno dobar, ali nije njegov tip pesme i sve je moguce...
Adnan samo zbog onog "strah me da te VOOLIM" a la Saban Saulic treba da bude nominovan.

Back