Dobro cak i da ti poverujem, to nije jedina pesma koju je pevala. Ja sam je slusala kad je pevala "Zbunjena"( imas na youtubu, pa proveri) i tamo je, kako ti kazes, "pokrila" pola pesme a pevala je sama. Voditelj joj je rekao jednu zanimljivu stvar-- "Sonja tebi daju najteze zadatke ali ti uspevas nekako to da resis ".
E pa meni se upravo stalno tako i cini - da Sonja ne peva, vec resava zadatke!
E daj molim te prestani da tupis!
I vi ostali clanovi sta se primate, dozvoljavate da vas neko toliko isprovocira da vodite besmislenu raspravu toliko dugo... Ovakvi postovi su za ignorisanje.
Uvek se trudim da pisem normalno i ako mogu reci uctivo, da budem prema svima ok, ali ovo sam morala da kazem.
OAZRA duso, ti ili si gluva, ili imas nesto licno protiv Sonje, ili mislis da si faca ako kazes da je crno belo. Cetvrta opcija ne postoji!
I moram ti priznati da ti taktika uspeva- ispade ti primecena samo zato sto tvrdis suprotno od necega sto je ocigledno, svi ti odgovaraju, trude se da te nadgovore... ako te pali kontriranje, mislim da ti je uspelo, da je orgazam postignut i da je bilo dosta
Sonja mi nije rod ni pomozi Bog, sto kazu, i ovo je prvi i poslednji put da bilo koga od studenata "branim", ali reci da ona ne zna da peva je urnebesno smesno.
A tek ovo da ne peva nego resava zadatke...

Jok, ona ne peva nego omadjija publiku, mi cujemo nepostojeci zvuk, i onda ona tako resi zadatak i prodje dalje

Ovo sam morala da kazem, jer me nerviraju seratori...