Operacija Trijumf

SLEDECA GALA/10.11.2008

Ana - Beyonce: Crazy in love
Sajko - Dado Topić: Da li znaš da te volim - duet
Adnan - Elvis: Viva Las Vegas
Đorđe - Dino Dvornik: Ti si mi u mislima
Sonja - Kaliope: Rođeni – u duetu
Kristijan - Zdravko Čolić: Pusti, pusti modu
Alex - Dado Topić: Tamo gdje vječno sunce sja – duet
Nina - No Doubt: Don't speak
Igor - Oliver Mandić: Zbog tebe bih tucao kamen
Milica - Karolina Gočeva: Kad voliš
Nikola P - Crvena jabuka: Dirlija
Danijel - Justin: Sexy back
Mika - kaliopi : Kofer ljubavi - duet
Vukasin - VG : Klatno

iako pola ovoga ne slusam mislim da su im super pesme prilagodili.

drago mi je sto je Igor dobio nesto brze i "modernije". Nadam se da ce i to lepo odraditi.
Ani ce sigurno leci Beyonce...kao i Vukasinu Van Gog.
I drago mi je da je Danijel dobio Justina...mada nekako en znam hoce li mu leci. Danijel ima lep, mek barsunast glas dok je Justin izvlaci te piskutave glasice...

Nisu pesme lose,videcemo.Ja sam gledam reprizu OT MOZAK...Sta da kazem.Ne mogu da se nacudim ovoj Jasmoni.Mislim da bi ovako reagovala sa kim god da je bila nominovana.Devojku je izbazila njena pakost.Koliko zla u jednoj mladoj osobi.Kako je to zalosno.Tako nece naskoditi nikome,samo sebi.

Da li ste čuli iztjave Silvije i Nemanje o OT ?

Pa rekli su kako su kandidati jako loši i da svi falširaju. Da su očekivali više i da nemaju veza sa pevanjem i da niko od njih ni gradska a kamoli svetska zvezda neće biti. :dash::roll:

Moj komentar : Sonja,Mika,Ana i Nina su 3 puta bolje od nje.

Milan kasnije uzvraća : " Da se protiv njih vodi anti kampanja i da loša gledanost nije tačna. Jer svi znaju sve o OT-u a kao niko ne gleda. I rekao je da su ZG surova realnost i dokaz kako nekvalitet vlada "

Moj komentar: Milan je u pravu. SVI u mojoj okolini gledaju OT čak i više neko VB. Ono gde ja primećujem boljitak jeste u tomew što OT ima sve više u medijima. Laži o maloj gledanosti očigledno ne piju vodu. U trač novinama SVET bilo je puno članaka o OT. Intervju sa Andeom, nešto o svađi Mike i Danijela, intervju sa Milanom, Nikolinine gaćice (:lol:) i tako to . Mislim da je dobro što se sve više piše , zar ne ?

Uporedite ! Mislim da se Vukašinu i Sonji crno piše , a da je Igor na dobrom putu.

PETA GALA

Aleksandar: 47,2 %
Nina: 19,3 %
Adnan: 7,8 %
Đorđe: 7,3 %
Igor: 2,8 %
Nikola P: 2,8 %
Milica: 2,6 %
Jasmina: 2,5 %
Vukašin: 2,1 %
Sonja: 1,9 %
Danijel: 1,9 %
Ana: 1,8 %

ŠESTA GALA

Rezultati glasanja za favorita izraženi u procentima za 03.11.:
Aleksandar: 47,4 %
Nina: 16,3 %
Igor: 8,6 %
Adnan: 5,3 %
Đorđe: 5,2 %
Kristijan: 4,7 %
Nikola P: 3,1 %
Ana: 2,5 %
Nikola S: 2,5 %
Milica: 2,2 %
Sonja: 1,1 %
Vukašin: 0,8 %
Mirjana: 0,3 %

Pa rekli su kako su kandidati jako loši i da svi falširaju. Da su očekivali više i da nemaju veza sa pevanjem i da niko od njih ni gradska a kamoli svetska zvezda neće biti. :dash::roll:

Koliko se ja sećam ta ista Silvija je bila jedna od konkurentkinja za Idol ... i nije prošla neke kvalifikacije ..... A Idol mu dodje u rangu OT .....

E sad što je napredovala u Grandu, ne znam da li više govori o njoj ili o njenom pevanju ili njenoj kompetentnosti .... seljanka .... osetila malo slave pa misli da može da kaki okolo.

Haha koji luzeri....komplexi su krenuli da rade. Realno od 13 ucesnika OT koliko ih je ostalo njih 11 peva bolje od Silvije i Nemanje.
Al dobro...s obzirom na muziku u kojoj ovo dvoje uziva mozda je i bolje sto misle tako kako misle.

Inace plasim se da bi Vukasin ili Sonja mogli komotno da ispadnu u ponedeljak pored Mike.
Oboje nazalost iskljucivo zbog loseg imidza koji su ostavili ne zbog glasa..

Vukasin ne miruje.Njemu mnogo nije dobro.I nadam se da ce sutra u dnevnom prilogu pustiti kako opet objasnjava kako treba da se glasa.
Ovog puta Milici.
Prvo Milica kaze kako ce verovatno izaci jer nema toliko navijaca kao ostali .On joj kaze da ne mora da znaci,mozda ce i on,ali mudro dodaje da se mora uzeti u obzir da je pohvaljen od profesora,da je pobedio u plesu,da ga je hvalila Loren...
Povede se prica o glasanju,i Milica kaze:"Ja sam uvek glasala po svojoj savesti.To se vidi po tome sto sam glasala za Ivanu,Danijela..."
Na to je ovaj cistosavesni Vukasin pita:"Na osnovu koje savesti si ti majke ti glasala za Danijela"?
Jer boze moj niko ne sme da glasa za Danijela ko ima savest.
Na to Milica kaze:"Pa on mi je prijatelj..."
Vukasin onda objasnjava:Ne glasa se na osnovu savesti,vec .....(ne mogu tacno da citiram jer nisam cula) i na osnovu karaktera."
E pa Vukasine,ako je na osnovu karaktera,ti prvi ima da letis.
Milica:Ja mislim da je on super,da treba da ostane u kuci,zato mi je i prijatelj."
Kad vidi da je klizavo,menja temu.
Dvoriste:sede Vukasin,Sonja,Djordje i Nina.Vukasin krece ogovaranje:
Danijel nije pevao pola casa,nije plesao kako treba,on siri negativnu energiju,on nije za kolektiv
Sonja dodaje kako je ona rekla(valjda u ispovedaonici),da jedino Danijel ovde ne pripada,da siri negativu,da on vise nista ne moze da nauci,jer to kako on peva je dovoljno za ukus publike i moze da ide odmah u studio...
I tako,lobiranje da on izadje i agitovanje kako da se glasa...

Jer kad on izadje...Svi ce problemi biti reseni.
A i konkurent manje...
Molim reziju da pusti sutra u pregledu ovaj konstruktivni razgovor

Ma Sonja i taj Vukasin doosta ogovaraju.Ne samo Danijela vec i Kristijana,Ivanu dok je bila na akademiji,itd.Oni se najvise plase konkurencije.Sto se jednostavno ne manu Danijela i ne ostave ga na miru.Velike su sanse da pored Mike u ponedeljak i Vukasin leti napolje.I trebalo bi da se razbije taj "klan".
A zar oni nisu iz ove price naucili da o glasanju ne smeju pricati..Kristijan nece ispasti sto se moze videti i po ovoj statistici..I pored Aleksandra imao je zavidnu prednost nad vise njih.A ovoga puta Makedonci nemaju drugog do Kristijana da glasaju jer je Aleksandar siguran..Jao jedva cekam galu..I neka ispadnu Mika i Vukasin (iako Vukasin peva zadovoljavajuce)

vidiš, mogli da naprave neki transfer :think:
Adnana da bace međ' grandovce ,a da dovedu onu babu da ih malo nauči kako se peva.

btw mislio sam da će se Vukašin malo opametiti posle onog generalnog razgovora sa direktorom, ali očigledno je da se lik poziva na nekakvu savest koju ni on ne poseduje...

Back