Operacija Trijumf

N e nemam podatak šta je tačno rekla. Ali ,Sappy, nešto ovako :
Sve se zna. Ona je ispala jer je namešteno i da je ona znala da će ispasti iako bude bolje otpevala. Da je Danijel tu zbog Marije Šerifović i da je on njoj rekao da pakuje kofere i da će ispasti.
Kada je Danijel besan ustao prvo se smejao a onda krstio i rekao joj :"puši *****" ali se to nije čulo jer nije imao mikrofon. Kada je sew posle 20 min dočepao mikrofona rekao je da Jasminu treba biti sramota i da nikada nije uzeo Marijino ime u usta da ne bi neki tako pričali onjemu. I rekao je da je ona licemer i lažov . :) Otprilike ovakio je bilo.

Gde je tacno Djole falsirao?
Pojeo je Nikolu na sceni....

uf, pa ne bih se baš složio :)
kao što sam već napisao, Nikola je u poređenju sa predhodnim galama pevao jako dobro, dok se od probe pa do gale znalo da će Đole da uništi pesmu...
nemam ja ništa protiv njega, ali sve što prevazilazi rock je za njega viša nauka....

umesto njega bih ubacio recimo...Milicu. :)

Ni meni nije jasno zašto je Đole spašen od strane žirija .... sinoć je bio prosečan, mada se on meni dopada.

Adnan je takodje falširao ... mislim da bi on bio nominovan da nije bilo opšte nominacije sinoć.

Milica je bila prosečna.

Kristijan takodje ....

Ima bogu mi materijala za izbacivanje ove nedelje.

uf, pa ne bih se baš složio :)
kao što sam već napisao, Nikola je u poređenju sa predhodnim galama pevao jako dobro, dok se od probe pa do gale znalo da će Đole da uništi pesmu...
nemam ja ništa protiv njega, ali sve što prevazilazi rock je za njega viša nauka....

umesto njega bih ubacio recimo...Milicu. :)

Djole jeste dobar samo za rock, tu se slazemo.
Da je falsirao mnogo sinoc, nije. Da li mu se omakao koji, moguce - kao i svima.
Nikola je tehnicki jako dobar, ali je krut, ukocen....Djole ima onu opustenost na sceni i to mu je veliki plus;)

drago mi je sto je Jasmina ispala jer se cura mnogo proserava i reagovala je kao tipicna balkanska seljancura kad je bila izbacena.

ne svidja mi se kako su Nikola P. I Djole otpevali Dzonijevu pesmu,mada je onaj nizi(ne znam kako se zove)bio bolji.mislim da je to Nikola P.

Mika i Sonja su mi najbolje otpevale.A od muskaraca Aleksandar i Igor....

Moje ocene sinocne Gale...

Aleksandar je bio prosecan, a ona "koreografija" sa Marinom je bila malko degutantna. Ipak, i dalje tvrdim da momak sjajno peva i da nije precenjen.

Kristijan... no comment. Vidi se da se ne snalazi.

Nina je bila dobra dok nije pocela Ivana da peva.

Djole jos uvek kresti i mislim da ta vrsta pevanja nije bas dobro iznela pesmu... Ali on ima tu neku opustenost na sceni kao sto wild child rece i moze i da njace i prdi pa bi bio zanimljiv.

Nikola je ok. Meni je on uvek ok. Nista posebno, ali ima i gorih i ne zasluzuje da uvek bude nominovan.

Igor je bio sjajan i bas mu je dobro legla ona pesma. Kao sto rekoh, meni ej Igor sasvim ok i ne znam sto ga ne vole. Ima i gorih. Po meni je sinoc imao najbolji nastup iako pesma malo iskace iz OT okvira, ali ako, bolje da iskace u tom fazonu nego da dovode Cecu.

Mala Mil'ca je imala svoj najbolji (pevacki) nastup do sad. I dalje je za koplje iza dobrih pevaca ali nije se izblamirala. Ako se potrudi mogla bi da bude i vise od lepog lica (nogu, grudi...)

Sonja i Mika su pevacki razbile, iako se videlo da se Sonaj muci malko sa visokim tonovima. Ipak, one su dobre pevacice i tu nema zbora. Karaktere sad necu da pominjem.

Adnan je bio nj.esra, bas mi se nije dopalo kako je otepvao. Pocinje da mi se cini da je najlosiji na Akademiji,

Ana nije bila losa uopste, samo se malo cudno kretala ne sceni jer je imala cipele sa oooogromnim stiklicama. Nije bila sjajna ali ni losa.

Vukasin i Sajko... Malo mi je bio bezveze onaj miks, ali bili su dobri. Vukasin standardno, imao je i boljih izdanja, ali me je Sajko prijatno iznenadio, kao da je stvarno uzivao u pesmama.

Jasmina i Danijel... Sta reci. Madona i Justin je bilo vise kao sprdnja, mada je Jasmina bolje pevala to nego "Kao so u moru". Danijel ima malu frku sa brzim pesmama (engleski da i ne pominjemo), a Jasmina nije bas bila tako dobra kao sto misli da jeste... Da se razumemo, ona ima glas, ali kao da ne ume da ga iskoristi onako kako misli da ume.

Da sam ziri, nominovala bih sinoc Adnana, Kristijana, Milicu ili Ninu (nije joj nesto leglo ono, iako ima glas pre za rokerske pesme nego za Mama miu) i Nikolu P. (ne zato sto mislim da je bio los, vec zato sto bi ga ziri nominovao :P) Profesori bi spasili Ninu a stidenti Nikolu P, i nominovani bi bili Adnan i Kristijan, sto bi bio direktan sukob Makedonije i BiH :P

Poslednja izmena:
Igor je prosečno otpevao onu pesmu ... mislim, ima glas, ali daleko od toga da je ona pesma bila za njega .... Ne znam zašto su svi fascinirani .... Glas mu se malo gubio ....one visoke tonove je uspevao da izdrži ... ali ne dopada mi se što se primio, pa malo malo počne da zavija tamo na onim klupama .....

Nisam uopšte oduševljena njime ...

A ti ga poznaješ pa znaš da se utripovao da je Proeski???
Sačuvaj me Bože komentara. Ali razumljivo je kako komentarišeš druge, s obzirom da ti je Milica favorit.

Pa vidi se da se utripovao! JA SAM DOSOOO TU DA PEEVAM KAOO TOSE AKO MOGU! i stalno nesto taj fazon ! Ali ima jos vremena do kraja predomislice se ljudi videce da folira! On nista nije bolji od Danijela! Danijel ide preko Marije Serifovic a ovaj lik oce preko Proeskog!

Ovako, kao show, prilično je jadno s*anje.
Ali gledam.
Samo zbog Nikole.
Paunovića.
Đoleta & Vookašina, oke, ali Nikola...
Znači, ne mogu da opišem kako mi je gotivan
[Xex, znala sam da je Lav u horoskopu]

hu0whi.jpg
:heart:

Rezultati glasanja za favorita izraženi u procentima za 03.11.:

Aleksandar: 47,4 %
Nina: 16,3 %
Igor: 8,6 %
Adnan: 5,3 %
Đorđe: 5,2 %
Kristijan: 4,7 %
Nikola P: 3,1 %
Ana: 2,5 %
Nikola S: 2,5 %
Milica: 2,2 %
Sonja: 1,1 %
Vukašin: 0,8 %
Mirjana: 0,3 %

PROCENTI – NOMINOVANI Rezultati glasanja za nominovane studente izraženi u procentima za period od 27.10. do 03.11.:

Danijel: 53,7 %
Jasmina: 46,3 %

Back