Операција Готовина на Операцији Тријумф Б92

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Operacija Gotovina

Igor Cukrov izbačen iz Operacije Trijumf nekoliko dana nakon što je na času kod profesora Pajevića pevao pesmu „Sude mi“, posvećenu ratnom zločincu

Nekoliko dana pre Nove godine, akademiju OT u Košutnjaku napustio je Igor Cukrov iz Splita. Igora je nakon nominacija izbacila publika, a jedan od razloga zbog kojih je Cukrov izbačen, po svemu sudeći, jeste i njegovo nedavno javno izvođenje pesme „Sude mi“, koja je posvećena ratnom zločincu Anti Gotovini, a koju u originalnoj verziji izvode Marko Perković Tompson i njegov kum Miroslav Škoro.

Međutim, interesantno je da ovaj istup mlađanog Splićanina nije osudio niko od čelnih ljudi „Emoušna“, pa se postavlja pitanje da li bi se isto desilo i u slučaju da je neko od ukućana iz Srbije otpevao pesmu posvećenu Radovanu Karadžiću ili Ratku Mladiću?! Elem, iako nije bilo javnih osuda, publika je rekla svoje! Cukrov je ranije stekao antipatije publike kada je odbio da peva „Lipe cvatu“ uz izgovor da će mu u „lijepoj njegovoj“ neko zameriti zbog te pesme.

Komentar na poslednja dešavanja pokušali smo da dobijemo i od Marinele Kvapil, PR menadžera produkcije „Emoušn“, ali nas je Kvapilova uskratila za isti.
http://www.kurir-info.rs/clanak/stars/kurir-03-01-2009/operacija-gotovina

Да је србин отпевао песму о Аркану на б92, па то би б92 се извињавао данима усташама и демократе би тражили линч певача.

Усташа Томпсон са кумом у препуном Максимиру и песма суде ми:

ол алонг д уочтауа...
није. само је србија представила најновије суперспецијално оружје за ултрамасовно искорењивање материје као такве - кретенског гнома

Znaci ti to gledas!? Hahahahaha!

Kazni se sam.

1408163640_670eacaa1c.jpg

ta pesma je uperena protiv genocidnog haskog suda koji sudi pravim patriotama sto su samo branili sopstvenu nejac od povamnpirenih ustasa/srbocetnika/balija i zapadnih zlikovaca i adzuvana , tako da bi svaki patriota trebao da je peva i bude srecan zbog iste ,mislim pogle tekst ko da ga je Matija, Brana ili Bora spevao za potrebe odbora za odbranu Karadzica /Seselja ili koga vec

Knjigu piše vitez roda moga
U dalekoj zemlji okovan
Pa je šalje svojoj vjernoj ljubi
Pod zidine grada bijeloga.
Ej, ljube moja, moga oka vilo
Idu dani ode godina
Da uza me nije tvoje tilo
I da su me braća izdala.

Sude mi, zato što svoje volim
Volim najviše, što sam branio
Moje najdraže.
Sude mi, dušmani moja ljube
Ali ne znaju da je istina,
Voda duboka.

Ej, djeco mila, vite grane moje
Upamtite što vam govorim
Ej k'o ne ljubi i ne čuva svoje
Božjeg lica neće vidjeti.

Jel' nemate vi neki ljudski kablovski paket? Ja u Bgd imam sve od ruske RTR Planete i svapskog ARD do Hallmarka (sa srpskim titlovima), Grka, Turaka, neke erotike i ko zna sta sve ne.

Али Победоносцеве, Операција ТријуНф је један сјајан програм! (а ово што си навео димаш, па јеееее...z:p халмарк...мааатори z:mrgreen:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back