OPEN IPTV Problem

Da li neko zna za daljinski koji može da zameni njihov za HD setbox. U prvih godinu dana dva su mi otišla, kad sam menjao da li su mi već korišćen koji i nije bio baš u funkciji, ali opet bolje išta nego ništa.

Vec kad smo kod IPTV-a, da ne otvaram novu temu, jel ima neko kodove za BENQ televizore

За овај тип телевизора нема нумеричка ознака Кода у листи ЕМЕА.
Aли аko имаш HD STB KAMAI 410C, покушај са следећом процедуром:
1. Притисни на даљинском дугме TV и држи га 6-7 секунди док дугме константно не засветли,
2. Потом притисни плаво дугме (Power) једном кратко,
3. Сада пажљиво: притисни и задржи дугме Chanel up или Chanel down и држати га упереног према телевизору. Дугме са ознаком TV ће треперити 6-7 сек. након тога ће се телевизор искључити.
4. Укључи телевизор са тим даљинцем за IPTV.
После ове процедуре, требало би да је даљински синхронизован са телевизором и имаћеш све команде на даљинском за IPTV и то појачавање звука, укључивање и искључивање,.....
За STB HG520c ова процедура не важи!

Imam IPTV već duže od godinu dana. U principu sam zadovoljan izborom kanala, kvalitetom slike preko HD stb-a.
Retko mi se dešavalo da slika zamrzne ili da je jednostavno nestane, a upravo mi se prošle noći desilo da u toku gledanja emisije na diskaveriju, stb sam od sebe se restartovao i počeo neki update.Tad sam otišao na spavanje i odjutros je sve u redu.

Ono što mi smeta i čime nisam zadovoljan je što u osnovnom paketu nema kanala histori, eksplorer, itd već treba doplatiti za paket.
Cena je visoka za tako mali izbor kanala i sbb kablovska ima mnogo bolju a jeftiniju ponudu uz dosta brži internet.
Ko nema velike prohteve što se tiče izbora kanala IPTV će mu biti odličan.

Ono što mi smeta i čime nisam zadovoljan je što u osnovnom paketu nema kanala histori, eksplorer, itd već treba doplatiti za paket.
Cena je visoka za tako mali izbor kanala i sbb kablovska ima mnogo bolju a jeftiniju ponudu uz dosta brži internet.
Ko nema velike prohteve što se tiče izbora kanala IPTV će mu biti odličan.

Дуго нисам био на овом ПДФ-у па незнам дали знаш да су у Основном пакету следећи канали документарног програма:
597. History
597. Nature
599. Explorer
601. Discovery
602. Nat.Geographya
603. Planet Animal
606. Travel
608. Zona Realitate
611. De Vinci
Сви канали су у Основном пакету и не треба никаква доплата.
Пробај!

Danas sam dobio STB za koriscenje IPTV-a . Daljinski koji ide uz uredjaj je univerzalni,tako da moze da se podesi na bilo koji TV,izgleda bilo koji sem FOX 24LE1200 . Satima trazim kodove za daljinski od ovog TV-a i nemam srece,jel neko mozda zna koji kod mogu da koristim umesto pravog (ili ako neko zna pravi) . Hvala unapred !
p.s. Da napomenem samo da sam pokusao u automackom modu da pronadjem,ali ni to nije dalo zeljene rezultate ...

Kao i većina prisutnih, imam problem. :) Uzeo sam box paket međutim ne mogu da naštelujem daljinski. Imam samsung tv model CZ-21H42T. Kada sam ukucavao sve kodove koje sam pronašao po netu kao i sa spiska koji sam dobio uz paket radi sve sem zvuka(pojačavanje i smanjivanje) Ako neko može da javi kod koji bi rešio ovaj problem bio bih zahvalan, poz...

Kao i većina prisutnih, imam problem. :) Uzeo sam box paket međutim ne mogu da naštelujem daljinski. Imam samsung tv model CZ-21H42T. Kada sam ukucavao sve kodove koje sam pronašao po netu kao i sa spiska koji sam dobio uz paket radi sve sem zvuka(pojačavanje i smanjivanje) Ako neko može da javi kod koji bi rešio ovaj problem bio bih zahvalan, poz...

Ако имаш STB AmiNET 125 (стари тип овалног облика) пробај са овим код-бројевима: 354 za novije modele Samsung televizora, 010, 060, 084, 098, 110, 118, 137, 151, 201, 314, 315, 316 317, 318,

Ако је STB KAMAI 410c (новији тип са HD oпцијом) пробај са овим код-бројевима: 0091,0107, 0133, 0162, 0014, 0221, 0034, 0255, 0174, 0241

Zna li neko kod za Samsung 63 ekran, neznam tačan model, oni kodovi iz upustva ne deluju...

Ниси пробао са кодним бројевима за Samsung из поста бр. 35.-
Па да их поновим:
Ако имаш STB AmiNET 125 (стари тип овалног облика) пробај са овим код-бројевима: 354 za novije modele Samsung televizora, 010, 060, 084, 098, 110, 118, 137, 151, 201, 314, 315, 316 317, 318,
Ако је STB KAMAI 410c (новији тип са HD oпцијом) пробај са овим код-бројевима: 0091,0107, 0133, 0162, 0014, 0221, 0034, 0255, 0174, 0241.
И стрпљиво по Упутству за коришћење STB-а.

Postovani Forumasi! Koristim IPTV vise od godinu dana i uglavnom sam zadovoljan kvalitetom slike i izborom kanala (sa dodatnim paketima). Problemi su sledeci: kad me neko pozove na fiksni telefon, slika i ton smrzne na dva-tri minuta i "povrati" se sam. Ubrzati vracanje u normalu sam odavno odustao jer nije bilo uspesno. Veci problem mi je sto mi od nedavno treba WI FI i kad se nakacim bilo kojim uredjajem, veza na istom je nestabilna, cesto puca, odnosno tacnije gotovo nikada neradi dobro, a slika na TV se pri tome povremeno gubi, ton nestaje i to tako da gledanje jednostavno nije moguce. Sta raditi? Hvala unapred!

danas sam uzela box,sve sam instalirala za iptv onako kako pise,imam samsung smart tv,ali na ekranu stoji amino recovery image,i povremeno network problem.posto imam 3 hdmi probala sam svaki ulaz.lan3 u router ,daljnac e ok radi sve ali osim te slike nista,sta moze biti?

danas sam uzela box,sve sam instalirala za iptv onako kako pise,imam samsung smart tv,ali na ekranu stoji amino recovery image,i povremeno network problem.posto imam 3 hdmi probala sam svaki ulaz.lan3 u router ,daljnac e ok radi sve ali osim te slike nista,sta moze biti?

Moje muke su resene,juce su dosli i uzeli stb uredjaj koji je bio nov ali neispravan,nisu imali drugi pa danas su svratili,doneli su drugi ali i dalje nista,stari ruter koji koristim 3 god neispravan ,promenjen je i na kraju daljnac za stb ne radi,tako da sve je promenjeno i sad sve radi

Ja planiram da bi presla kod njih po pitanju tv-a i vidim da ima zadovoljnih.... Koliko oni zaista nude kanala u osnovnoj ponudi? Sbb je govorio preko 70 a ja imam 64, svako malo pa neki ukinu - zato bi ih menjala.... Hvala

Da li neko zna kodove za Fox TV, konkretno Fox led TV 32LE5000C?
Hvala.
На твоју жалост за твој TV Fox не постоји кодни број за синхронизацију STB-a и телевизора.
Незнам који STB имаш: STB AmiNET 125 (oвални) или HD STB KAMAI 410C . Ако је у питању KAMAI 410C, пробај следеће:
1. prvo pritisnuti TV dugme i držati ga 6-7 sekundi dok ne zasvetli konstantno,
2. zatim pritisnuti jednom Power dugme (plavo),
3. zatim pritisnuti jednom chanel up ili chanel down i držati daljinski okrenut ka TV-u. TV dugme će da treperi konstantno 6-7 sekundi i nakon toga će se televizor isključiti.
4. Kada se TV isključi pritisnuti OK dugme i uključiti televizor ponovo.
Sada bi trebalo da je daljinski sinhronizovan sa TV-om.

ja imam problem sa box paketom. tj sa televizijom. kada upotrebim daljinski za tv,tipa smanjujem ili pojacaam volume,tv pocne da triokira i stalno prebacuje na av2 iznova i iznova. ne prestaje takod a trepce. i uvek tako kad upotrebim ovaj daljinac za tv.

ja imam problem sa box paketom. tj sa televizijom. kada upotrebim daljinski za tv,tipa smanjujem ili pojacaam volume,tv pocne da triokira i stalno prebacuje na av2 iznova i iznova. ne prestaje takod a trepce. i uvek tako kad upotrebim ovaj daljinac za tv.

Види да ти тастер (дугме) на на даљинском SOURCE или МENU за пребацивање улазног сигнала или тастер VOLUME , није од употребе механички заглављено.
Ако то није, питај неког искуснијег ТВ механичара о чему се ради.

Back