Da li neko zna za daljinski koji može da zameni njihov za HD setbox. U prvih godinu dana dva su mi otišla, kad sam menjao da li su mi već korišćen koji i nije bio baš u funkciji, ali opet bolje išta nego ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec kad smo kod IPTV-a, da ne otvaram novu temu, jel ima neko kodove za BENQ televizore
Ono što mi smeta i čime nisam zadovoljan je što u osnovnom paketu nema kanala histori, eksplorer, itd već treba doplatiti za paket.
Cena je visoka za tako mali izbor kanala i sbb kablovska ima mnogo bolju a jeftiniju ponudu uz dosta brži internet.
Ko nema velike prohteve što se tiče izbora kanala IPTV će mu biti odličan.
Kao i većina prisutnih, imam problem.Uzeo sam box paket međutim ne mogu da naštelujem daljinski. Imam samsung tv model CZ-21H42T. Kada sam ukucavao sve kodove koje sam pronašao po netu kao i sa spiska koji sam dobio uz paket radi sve sem zvuka(pojačavanje i smanjivanje) Ako neko može da javi kod koji bi rešio ovaj problem bio bih zahvalan, poz...
Jel znate kod za daljinski za tv vox lcd 32805
Zna li neko kod za Samsung 63 ekran, neznam tačan model, oni kodovi iz upustva ne deluju...
danas sam uzela box,sve sam instalirala za iptv onako kako pise,imam samsung smart tv,ali na ekranu stoji amino recovery image,i povremeno network problem.posto imam 3 hdmi probala sam svaki ulaz.lan3 u router ,daljnac e ok radi sve ali osim te slike nista,sta moze biti?
На твоју жалост за твој TV Fox не постоји кодни број за синхронизацију STB-a и телевизора.Da li neko zna kodove za Fox TV, konkretno Fox led TV 32LE5000C?
Hvala.
ja imam problem sa box paketom. tj sa televizijom. kada upotrebim daljinski za tv,tipa smanjujem ili pojacaam volume,tv pocne da triokira i stalno prebacuje na av2 iznova i iznova. ne prestaje takod a trepce. i uvek tako kad upotrebim ovaj daljinac za tv.
Pozz dali neko zna kodove za HANNspree TV bio bih zahvalan ili dali moze na neki drugi nacin,hvala unapred