OPAŽLJIVI MATERIJA ŽIVOT I UNIVERZUM - NE POSTOJE

Ljubo2

Iskusan
Poruka
5.446
Odmah da objasnim - fizičari kažu "sve je enegija, sve je kretanje".

To je laž. Ne postoji nikakva, ni ebergija, ni kretanje. Postoji samo Kretač koji se kreče, a njega nikada niko nije opazio.

Materija, život i Univerzum kaokjretanje, neodeljivi su od Kretača koji se kreće. A to znači, kad opažamo kretanje, mi, zaprav,o opažamo Kretača koji se kreže, ali sa njegove izvanjske strane i vidimo ga kao ebergiju i tako saznajemo šta taj Kretač za nas kao posmatrače iz vana, jeste, a nikada ne možemo da opaztimo, ni čulno, ni vančulno, šta taj Kretač za sebe i u sebi jeste.

I toje razlog što dve najveće svetske tajne još ubek naućno nisu rešene. Jedna je ono što zovemo imanom "Svest". Svi ljudi na svetu znaju da Svest postoji, a nikaka je niko nije opazio. A druga tajna je Bog, u kojeg većina sbeta verije da postoji, a ni njega nikada niko nije opazio.

Ko ili šra su Svest u Bog?

Svest i Bog su jedna i ista prirodna sila i pojava i ona je taj Kretač kkoji se kreće, kojeg opažamo kao energiji, žuvot i Univerzum, A njega kao Kretača nikada niko nije opazio. Pre kojeg je postojalo samo jedno golemo nematerijalno polje, koje je izgledalo kao Ništa, koje su fizičari nazvali imenom "Kvantni vakuum". I to polje je, zapravo bilo poje nematerijalne i neopažljive Svesti. Odnosno, to pokje je bilo taj famozni neopažljivi Bog, koji, kada se napregnuo i pokrenuo, svojim kretanjem i radom je od sebe samoga stvorio materiju, život i Univerzum i to je oni kad vernici kažu "da postoji Bog, koji je stvorio svet iz Ništa"

Taj Bog je i dalje neopažljiv i nespoznatljiv. Kad opažamo energiju, život i univerzum, mi i dalje opažamo samoBožije lretanje i rad i verujemo da je Bog svugde i na svakom mestu, a Boga kao Kretača svega, nikada niko nije opazio.Niti će ikada iko da ga opazi, jer kad se kreće, opažamo ga kao energiju, žuvot i Univerzum, a kad njegovo kretanje i rad prestanu, ponovo će sve da se pretvori u Ništa i to Ništa moći ćemo da opazimo samo kao ono što fizičari zovu imenom nematerijalni Kvantni vakuum. Ostaće samo onaj isti nematerijalni Kretač, tj. Bog, koji sada miruje i odmara se od svog kretanja i rada.

A kad se odmori, ponobo će da poželi da se pokrene i svojim kretanjem i radom stvori isti ovakav Univerzum i uživa u svom kretanju radu i stvaranju. I tako večito i uvek iznova, bez početka i kraja Bod se pretače kroz evoja tri peirodna oblika i stanja: 1. mirovanje i odmaranje, 2. kretanje, rad i stvaranje i 3. Iouštanje relaksiranje, starenje i propadanje. I na kraju vraćanje u svoje početno stanje mirovanja i odmaranja. I to je ono kada vernici veruju da je Bog trojedan.

Napomena: Ovo objašnjenje Božijeg postojanja, odnosno postojanja Svesti, postepeno sam primao od mog astralnog učitelja, Svetlosnog bića, prilikom mojih čestih izlazaka iz tela, u vremenu od 1980 do 1995 godina.

Hajde da čujem šta vi vernici mislite o tome? Ako nilo šta nije jasno, objasniću šire.

Na ovom videu dole sam ukratko ispričao neke moje doživljaje prilikom mojih svesnih izlazaka i šetnji uzvan tela.

Kako se odlazi u astralni svijet?
Kako si prepoznao dobre namjere o dobru narav astralnog učitelja?
Predpostavljam da i u astralnom svijetu postoje demoni a oni isto tako mogu da se predstave lažno pa me zato zanima.
Pogledaj video koji sam priložio. Sve sam tu objasnio. Objasnio sam kako sam ja došao u kontakt sa astralnim svetom. Objasnio sam i kako sam ja prepoznao demone od anđela.

Evo ti sada i video o počecima interesovanja nauke za astralni svet, i u vezi mogućnosti da li bi to nekako moglo da se iskoristi za strateške ciljeve u oblasti špijunađe.

Na ovom putu spoznaje Boga sam prvo krenula od religije ali me sve više zbunjivalo pa sam ukapirala da treba da idem nekim meni lakšim i logičnijim putem.
Od religije me odvraćalo tumačenje David Ajka ; starijih Bogova , simbolike i dogadjaja..pa sam se nakačila na trenutna globalna dešavanja koja su se poklapala sa tajnim organizacijama satanističkih ideja. Tu sam znanje potkovala istraživanjem na Njutnu, Davinćiju i onda me zainteigiralo koliko moćnih religijskih organizacija zapravo postoji i tajnu njihovih sukoba, prokletstvo ljudske vrste da s vremena na vreme sam sebe uništi pa krene ponovo iz početka.
Trenutna dešavanja i nepravde manipulatora kroz medije i svakojake informacije su me upacala da su me iscrpile energetski jer sam empatično biće željno pravde. E tu sam onda povukla ručnu.
Dobila sam dosta odgovora i Zaključila da nikog ne mogu spasiti osim uništiti sebe ako nastavim. Ko god gospodari nama ovdje je zao a ja tu ništa ne mogu.
Od zoom out do zoom in 😅

Svijet se mjenja, narodi pretapaju, neki nestaju, neki nastaju ali ja s tim nemam ništa.
Sad kad imam odgovore smješno mi je da pomislim da pogledam vijesti sa njihovom agendom da mi nametnu koga da mrzim , čega da se plašim i kako da mislim.

Slučajno sam naletila na Krešimira Mišaka sinoć i odusevila se.
Obećala sam sebi sinoć sa odsad samo palim tv da poslušam njega i bum, Ljubo postira njegov video 😃

Na ovom putu spoznaje Boga sam prvo krenula od religije ali me sve više
U ovom postu si dala profil svoje ličnosti. Mislim da si jedna od retkih koja je svoju dušu očistila od svih udeja koje spadaju i kategoriju civilizacijskog smeća. I tako si svoju svest r podigla na nnajvišu nivo. I sada ti još samo preostaje da sebe obeležiš simbolo Božanske trojednocti, koji je ujedno i simboj, u Otkrivenju prorokovanog, Božijeg natoda, tj, "Nroda uu čistim belim haljinama" . I naravno, sa obavezom sa u svom okruženju, svojim znanjem i primerom, pomogneš i drugima da i oni podignu svoje duše na taj nivo i izvuku se iz civilizacijskog blata.

361.jpg

Poslednja izmena:

Back