Opasnosti 8. kuće u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Jucka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jucka

Zainteresovan član
Poruka
328
Prirodni vladar 8. kuće je Škorpija.
Osma kuća ukazuje na podršku koju dobijate od drugih, uključujući tu i onu finansijsku, moralnu, duhovnu i fizičku. Ona označava nasleđe, legate, testamente, poreze, pitanje osiguranja, kao i tajne, seks, duhovnu i fizičku regeneraciju, psihološki preporod, regeneraciju i smrt. Osma kuća je kuća okultnih stvari, spavanja, dubokih istraživanja, ispitivanja i skrivene imovine. Ona obuhvata i imovinu vaših partnera, i alimentaciju. Ovo je kuća hirurgije i zajedno sa 6. kućom, ukazuje na tipove oboljenja.

Vladar 8.kuće pokazuje gde nam preti opasnost. 4.kuća opisuje način smrti.

Imam vladara 8.kuće (u Ribama - more, davljenje, lekari) Neptuna u Strelcu (inostranstvo) u 4.kući (smrt) Da li je to mogća opasnost negde na moru u inostranstvu, prilikom davljenja u moru (Neptun)? Ili neka greška lekara (Neptun) u inostranstvu (Strelac), kada se preselim da živim u inostranstvo (4.k.)?

Postavite svoje natalne karte da vidimo šta o vama govori vaša 8.kuća.

20170817153115_0.GIF

@Jucka
I meni je 8. kuća u ribama a tu mi je i mars. Vladar 8. kuće (neptun) je u strelcu u 5. kući, dok mi je Uran u 4. kući u škorpiji.
Ako sam dobro povezala, mars u osmoj je neka vrsta nasilne smrti, u ribama (mutno, skriveno) moguće greška lekara (hirurga), Uran u škorpiji u četvrtoj (naglo, iznenada, neočekivano). Verovatno hitna hirurška intervencija, gde bi greškom lekara došlo do smrti.
Videćemo :D

Back