opasni znaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzasno lose iskustvo s jednim blizancem i loskasta iuskustva sa jos dva blizanca. Na srecu, nije bilo nista ozbiljno u pitanju, vise prijateljstvo, osim sto je jedan ba ozbiljno hteo da se zabavljamo, pa je ufrkestio stvar jer je bio DVOLICAN. Cim sam to saznala, bilo je sve gotovo, cak i mogucnost prijateljstva;)
Sa zenskim Blizancima sam O.K. iako umeju cesto da menjaju raspolozenja koja ja uspevam da ignorisem i da im ne zamerim.
 
Sta mislim o muskim BLIZANCIMA?:))))
Sve najlepse.
Neko ko me obozava,neko ko uvek ume da me nasmeje,ko ima dobro srce,neko ko je uvek tu kad mi je lepo i kad mi je tesko,neko ko je najoriginalniji na svetu,uvek pun novih ideja,zabavan,duhovit,neko ko me najbolje razume jeste moj decko blizanac.

Pozdrav
Oliji:)
 
boze kako mozete da mrzite nas blizance pa mi smo skroz ok.Umemo da budemo odlicni prijatelji naravno kad procenimo da je to uzvraceno,umemo da se ponekad zrtvujemo vise zbog drugih nego zbog samih sebe.A ako vas je neki blizanac i razocarao,razmislite mozda ste to zasluzili!!!!
 
kylie&raca:
boze kako mozete da mrzite nas blizance pa mi smo skroz ok.Umemo da budemo odlicni prijatelji naravno kad procenimo da je to uzvraceno,umemo da se ponekad zrtvujemo vise zbog drugih nego zbog samih sebe.A ako vas je neki blizanac i razocarao,razmislite mozda ste to zasluzili!!!!
Opet je nekome tesko da bude samokritican.
Dosad sam videla da su to Ovnovi (cast izuzecima), a sad vidim da Blizanci ne zaostaju mnogo.
Na srecu, poznajem mnogo dobrih ljudi pripadnika ovog nimalo opasnog znaka, tako da nema potrebe da se zeste ostali.
Moj najiomiljniji lik, moj deda po majci, bio je Blizanac. To je bila osoba koju sam obozavala. Imam dosta prijateljica Blizanaca i onih koje su u podznaku Blizanci... Nazalost, uglavnom su me muski Blizanci razocaravali (osim, kao sto vec rekoh, mog dede). Mislim, u redu ako neko takve voli, ja s jednim Blizancem nikad ne bih mogla biti u vezi jer su suvise pasivni i na neki nacin lenji za moj ukus, a pokazalo se da su, u mom slucaju, dvolicni. Ipak, sigurna sam, da nisu svi takvi jer, kao sto vec mnogi dosad zakljucise, ima raznih kombinacija...
 
A šta je sa škorpijama? One su najopasnije, jer toliko vole same sebe da ponekad, ustvari vrlo često, povređuju ljude oko sebe...i, na žalost to rade svesno. Blizanci su sitan doživljaj i upšte nisu više dvolični od ostalih znakova, samo ih prati taj pridev, bukvalno im je nakačen. Kao neka glupa predrasuda.Blizanci samo brzo menjaju raspoloženja i ne drži ih mesto, a to nije dvoličnost, već "ne znam šta hoću" ili "uhvati me ako možeš".
 
ovo je dobra tema.
iskreno nemam neko iskustvo sa muskim blizancima, ali generalno mislim da su duhoviti i sarmantni.
mislim da bi radde mogao o tome da prica danima...
:D
 
cetiri godine sam apsolvirala jednog duplog blizanca pa zato mislim da sam kompetentna da kazem da su apsolutno divni :) ... izuzetno sarmatni, vecita deca, i uvek sa osmehom na usnama, a o fizickoj privlacnosti i tim stvarima da ne pricamo :twisted: ... medjutim, znaju da budu i pomalo lazljivi i neverni, ali hej, pa niko nije savrsen... a zenski blizanci :roll: uff... no comment... by the way ja sam skorpija (i uopste nisam tako opasna ko sto mnogi misle :twisted: )
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top