Opasne žene!

To su one što vole da se mršte, što imaju dubok, muževan ali istovremeno sexy glasić, što vole da se bave politikom i što ponekad furaju nanogicu kao modni detalj (posebno tokom prolećnih i letnjih meseci). ;)

Ali zašto moraju uvek da izgledaju ovako ? :( 😊

Pogledajte prilog 1526404
D. Hrkalović!
Da li je ona muškarac koji je promenio pol?
Jednostavno ne razumem njenu pojavu i bitisanje.
Lepa je i sve, ali oko nje-mada se uopšte ne bavim likom i delom... oko nje mi je sve nešto fishy.
 
Što je žena pametnija, to je i opasnija!
Pazi kad je moje iskustvo da su nadrqane i kao opasne često manje pametne.
Fakat. Što je muškarac gluplji, trebalo bi se kloniti pametnih žena.
Uvek bilo i biće. :kafa:
Upravo te pametne često nađu nekog finog, naivca da ga plišanog medu vode ktoz život i sve one odlučuju.

Šta misliš o tome?
 
Za mene ne postoje g.upe žene!😁
Say what
1712344496481.png
 
D. Hrkalović!
Da li je ona muškarac koji je promenio pol?
Jednostavno ne razumem njenu pojavu i bitisanje.
Lepa je i sve, ali oko nje-mada se uopšte ne bavim likom i delom... oko nje mi je sve nešto fishy.

Ma to su budalaštine i lupetanja, mislim devojka samo ima malo jači dublji glas, inače mislim da te priče vezanu za nju uglavnom gluposti i žestoko napumpane ali svakako jeste ovako specifična pojava i onako mentalno egzotična ;) (pa im se valjda zbog toga i ucinila zgodna da o njoj izmisljaju razno-razne priče koje su vec skoro u domenu SF-a) i iskreno nadam se da će njen krevet postati moje stratište. :d
 
Ima takvih. Za mene su uvek bila najopasnije one za koje sam vezan, jer me njihov odlazak vrlo jako uništavao psihički i duhovno... sa druge strane, mnoge objektivno opasne, prodorne, agresivne žene (a la Dijana Hrkalović ili neka otresita fensi zavodnica) mi ne predstavljaju ništa jer me uopšte ne zanimaju.

Kapiram da se pod opasnom ženom podrazumeva baš takva - žena kučka, narodski rečeno ona koja muškarce vrti oko malog prsta, ali mi je to iz više razloga odbojan pojam, prvenstveno jer su često vezane za estetiku i atmosferu koja meni ne odgovara. Svakako ih cenim, ali me uglavnom (emotivno, seksualno) ne zanimaju...
 
Najopasnije su one koje cute i slusaju.

Ove koje trtljaju kao Jelena Karleusa i Vedrana Rudan, i koje u svakom trenutku isticu kako je gledanje svog dupeta najbitnija stvar su na nivou obdanista.

Ali ove koje mudro cute, rade, daju se i posmatraju, su najopasnije. Zaista istinski jake zene su najopasnije. Te te najvise sjebu.

I ne, jake zene nisu kao ove pomenute siparice koje stalno lupetaju kako treba gledati svoje dupe. To su ili nesigurne zene, ili jos gore, raspadi alkoholicarsko/tabletomaskog tipa, koje provalis iz aviona posle pola sata; i koje su samo i jedino dosadne, dok one misle da su neke jake ribe, pa su i jos dosadnije.

Ali ove istinski jake su najopasnije.

Zato je i sama istorija prepuna jako opasnih domacica, koje su bile jake kao stena.

Tako da, u sustini, sto manje pricaju, sto su stidljivije, to su opasnije.

Ove alapace su opasne samo potpunim curanima od muskaraca.
Слажем се са већином, сем да нису све јаке и добре жене опасне. Опасно се треба избегавати. Опасно је лоше.
 
Sve je stvar lične percepcije. To što vi mislite da je opasno, samo je pokazatelj vaše slabosti. Prestanite da se upoređujete sa nemoralom. Ako ste moralni, nađite sličnu sebi. Ako niste, prodali ste dušu đavolu i ne kukajte javno, to je vaš izbor.
 

Back
Top