OPA! Britanci spajaju Boška i Radula

Tamarakana

Primećen član
Poruka
979
Britanci ujedinjuju lidere Dveri i „Dosta je bilo”, Boška Obradovića i Sašu Radulovića, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora.
- S obzirom na to da su Amerikanci u potpunom haosu zbog promene administracije, pa nisu ni sigurni koliko će se ovakav sastav njihove administracije zadržati u Srbiji, okupljanje srpske opozicije na sebe su preuzele britanske diplomate. Njihov glavni cilj je udruživanje Boška Obradovića i Saše Radulovića kao najžešćih protivnika aktuelnog premijera Aleksandra Vučića - navodi izvor za „Alo!”.

Interesantno je da je Saša Radulović juče na svom profilu na društvenoj mreži Tviter objavio rezultate istraživanja, a od svih opozicionih partija pomenuo je samo Dveri i „Dosta je bilo”.

„DJB na preko 15%. Dveri iznad cenzusa. Ostali u padu. SNS u slobodnom. Lažna borba protiv korupcije dolazi na naplatu. Dinkić, Karić“ napisao je on.

„Alo!“ je već pisao da su Boško Obradović i Saša Radulović, lideri Dveri i Pokreta „Dosta je bilo“, blizu dogovora da, ukoliko zajedno na izborima za šefa države budu održani i parlamentarni izbori, na njih izađu zajedno.

Razlozi su, kako otkriva naš odlično obavešten izvor, Obradovićeva panika da cenzus neće preći sam i sve veći politički apetiti Saše Radulovića, koji bi da postane stožer okupljanja opozicije.

- Radulović i Obradović do sada su se susreli nekoliko puta i razgovarali o mogućoj koaliciji. Nisu se još ništa konkretno dogovorili, jer ima vremena, ali načelno su veoma blizu saveza. Njih dvojicu pre svega povezuje želja da se aktuelna vlast smeni, a poznati su i kao najoštriji kritičari premijera Aleksandra Vučića. Međusobno su se u Skupštini podržavali mnogo puta - naveo je naš izvor.

„Danas slavim krsnu slavu i 25 godina od rođenja Republike Srpske i glavno udruživanje na kojem radim je ono između Republike Srbije i Republike Srpske“, rekao nam je lider Dveri Boško Obradović kao odgovor na pitanje da li pravi savez sa Radulovićem.

S druge strane, iz Pokreta DJB Saše Radulovića, kada je reč o ujedinjenju sa Dverima, samo su nam kratko poručili:
„Tek je januar, a vi već kandidujete provalu godine”.

http://www.alo.rs/britanci-spajaju-boska-i-radula/90333

Очито је фрка код Вучка. Чак толика да пишу овакве небулозе не би ли спречили деловање једине две опозиционе партије у Скупштини.
Е сад, нађоше, ни мање ни више, Британце. Претпостављам да је главни медијатор Тони Блер. :zgrudvanje:

Ref. 2x
Hajde, hajde, milovanje moje
da se jutrom budimo u dvoje

U istom pravcu, ka istom cilju
posla bih s tobom, povedi me
ponecu samo ljubav za dvoje
zar nije dosta, zar nije sve

Budi moj, da se jutrom
budim na tvom ramenu
zivot je tako kratak
po ovom burnom vremenu

Ref. 2x

Pruzi mi ruke, pruzam ti svoje
nek' zivi ljubav, obecaj mi
ceka nas nasa obala srece
i na njoj sami bicemo mi

Ref. 2x

Sta ce mi blago
imacu tebe u ranu zoru da volim te
budi me nezno poljupcem svojim
i dugo, dugo budi mi sve

Britanci ujedinjuju lidere Dveri i „Dosta je bilo”, Boška Obradovića i Sašu Radulovića, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora.
- S obzirom na to da su Amerikanci u potpunom haosu zbog promene administracije, pa nisu ni sigurni koliko će se ovakav sastav njihove administracije zadržati u Srbiji, okupljanje srpske opozicije na sebe su preuzele britanske diplomate. Njihov glavni cilj je udruživanje Boška Obradovića i Saše Radulovića kao najžešćih protivnika aktuelnog premijera Aleksandra Vučića - navodi izvor za „Alo!”.

Interesantno je da je Saša Radulović juče na svom profilu na društvenoj mreži Tviter objavio rezultate istraživanja, a od svih opozicionih partija pomenuo je samo Dveri i „Dosta je bilo”.

„DJB na preko 15%. Dveri iznad cenzusa. Ostali u padu. SNS u slobodnom. Lažna borba protiv korupcije dolazi na naplatu. Dinkić, Karić“ napisao je on.

„Alo!“ je već pisao da su Boško Obradović i Saša Radulović, lideri Dveri i Pokreta „Dosta je bilo“, blizu dogovora da, ukoliko zajedno na izborima za šefa države budu održani i parlamentarni izbori, na njih izađu zajedno.

Razlozi su, kako otkriva naš odlično obavešten izvor, Obradovićeva panika da cenzus neće preći sam i sve veći politički apetiti Saše Radulovića, koji bi da postane stožer okupljanja opozicije.

- Radulović i Obradović do sada su se susreli nekoliko puta i razgovarali o mogućoj koaliciji. Nisu se još ništa konkretno dogovorili, jer ima vremena, ali načelno su veoma blizu saveza. Njih dvojicu pre svega povezuje želja da se aktuelna vlast smeni, a poznati su i kao najoštriji kritičari premijera Aleksandra Vučića. Međusobno su se u Skupštini podržavali mnogo puta - naveo je naš izvor.

„Danas slavim krsnu slavu i 25 godina od rođenja Republike Srpske i glavno udruživanje na kojem radim je ono između Republike Srbije i Republike Srpske“, rekao nam je lider Dveri Boško Obradović kao odgovor na pitanje da li pravi savez sa Radulovićem.

S druge strane, iz Pokreta DJB Saše Radulovića, kada je reč o ujedinjenju sa Dverima, samo su nam kratko poručili:
„Tek je januar, a vi već kandidujete provalu godine”.

http://www.alo.rs/britanci-spajaju-boska-i-radula/90333

Очито је фрка код Вучка. Чак толика да пишу овакве небулозе не би ли спречили деловање једине две опозиционе партије у Скупштини.
Е сад, нађоше, ни мање ни више, Британце. Претпостављам да је главни медијатор Тони Блер. :zgrudvanje:

ALO :hej: ...Б У Д А Л Е... :hehe: ....:hahaha: :zcepanje:

Не знам који ће Чавошком да се компромитије са тим алавим лелемудима.

Српска елита вредна поштовања. Утолико значајнија јер је расла у болесном друштву. Упореди их с вршњацима и све ти је јасно.

Српска елита вредна поштовања. Утолико значајнија јер је расла у болесном друштву. Упореди их с вршњацима и све ти је јасно.

Čavoški se može smatrati elitom za razliku od ostalih pomenutih. Pošten i principijelan čovek ali nikada nije umeo da odabere društvo. Od osnivanja DSa na ovamo. Takođe ime problem sa pragmatizmom jer se drugačije ne može objasniti njegovo zalaganje za monarhiju.

Не, ја верујем бројкама без извора доктора Радуловића.

Otkud tebi ideja da ja podrzavam Obradovica ili Radulovica? Zaista mislis da svako ko kritikuje tvog lidera odmah pripada nekom suprotnom politickom taboru (Radulovic-Boskovic)? Razocaracu te, koliko nevolim tvog lidera toliko nevolim i nesposobnog Radulovica ili onog licemera Obradovica, a jos manje od njih onu podguznu muvu Seselja i ostalu ekipu da ih sve ne nabrajam.
I koji su brojevi tacni s obzirom da je vecina istrazivanja narucena i zavisno od narudzbine dobijaju se i takvi brojevi? Tako da ako ga naruci Vucic onda ima 51%+ podrske, pa ako istrazivanje naruci Seselj onda on ima minimum 20 - 30% podrske, a ako ga naruci Radulovic onda je to preko 15% tako da ispada da ce na izborima biti 200% izlaznost.

ДЈБ има 15 посто, верујте ми људи, пустите извор, никад нисам грешио.

Мислиш увек си грешио и понекада нешто погодио (убоо).

- - - - - - - - - -

Колко ја знам, обојица подржавају Бошка.

Бошко-Сношко :hahaha:

Радуле-Крадуле :hahaha:

АВ-Муслију:hahaha:

Шеки-Кловн:hahaha:

Маја-Жаба крастача:hahaha:

Диплома-Гробар :hahaha:

Шуле-Рампа :hahaha:

Бата-Сантос-Керамичар :hahaha:

ајде наставите

Back