Silton
Primećen član
- Poruka
- 716
Onomad, kad' sam bio na putu, negde desetog dana (čuli smo se mi svaki dan, ali ovaj razgovor je bio poseban),
nazovem ja nju, ona vesela, samo cvrkuće, meni lepo u razgovoru sa njom i ode razgovor u tom,
nekom veselom, milom pravcu.
Nas dvoje smo, hm… ne znam kako da definisem tu nasu vezu-ne vezu, neka bude da smo samo prijatelji, za sad.
Meni se ona baš onako sviđa, žešce, želim sa njom prisniju vezu, ljubavnu, ali ona malo zateže stvar, čas me pali, čas me hladi, izluđuje me, uzbuđuje me.
Šta radiš, upitah je?
Sad’ sam ustala, pijem evo kafu, još sam u spavaćici.
Jel u onoj providnoj?
Da.
Šta imaš još na sebi, mislim ispod nje?
Ništa, samo dve-tri kapi mog omiljenog parfema.
Mozeš misliti kako sam se u tom trenutku osećao, ušao bih u slušalicu, makar samo da je vidim.
Samo da znaš šta bih ti radio, da sam tu, mmmm…
Šta bi mi radio, vi muškarci samo pričate, na rečima nema boljeg, a na delu, hahaha.
Izazov… hm.
Kako bih ti ljubio te usne medene, kako bih grickao tu jagodicu od jezika, ljubio taj nežni vratić, spustio se do te dve lepotice, do tvojih grudi, ljubio i grickao te slatke, najslađe bradavice, uživao u tvom dahu…
tu sam stao… ućutao.
Sa druge strane čujem njen glas, ehej, pa šta je sad, zašto si stao?
Čekam da me oteraš u ***** materinu, zato što sam bezobrazan.
Ma oteraću te u… zato što si stao, dalje, dalje, molim te.
Polako i nežno ljubim tvoj stomačić, spuštam se niže, dolazim do tvoje mace i tu ostajem večno,
vrata raja su se vec otvorila za mene, najprivlačniji miris, koji svaki normalan muškarac voli da oseti, svuda je oko mene, uzbuđenje raste i moje, naravno…
Krrrrrr….ssssssssssss…
sa druge strane čujem, ne, ne, ne sad, u jeb.. ti bateriju, gde je punjač, gde je, gde….
E, jeb.. ti tehniku, rekoh i izađoh u hladnu noć.
P.S. Kad napuniš bateriju, javi mi se, da nastavimo.
Zeljno te čeka tvoj...
nazovem ja nju, ona vesela, samo cvrkuće, meni lepo u razgovoru sa njom i ode razgovor u tom,
nekom veselom, milom pravcu.
Nas dvoje smo, hm… ne znam kako da definisem tu nasu vezu-ne vezu, neka bude da smo samo prijatelji, za sad.
Meni se ona baš onako sviđa, žešce, želim sa njom prisniju vezu, ljubavnu, ali ona malo zateže stvar, čas me pali, čas me hladi, izluđuje me, uzbuđuje me.
Šta radiš, upitah je?
Sad’ sam ustala, pijem evo kafu, još sam u spavaćici.
Jel u onoj providnoj?
Da.
Šta imaš još na sebi, mislim ispod nje?
Ništa, samo dve-tri kapi mog omiljenog parfema.
Mozeš misliti kako sam se u tom trenutku osećao, ušao bih u slušalicu, makar samo da je vidim.
Samo da znaš šta bih ti radio, da sam tu, mmmm…
Šta bi mi radio, vi muškarci samo pričate, na rečima nema boljeg, a na delu, hahaha.
Izazov… hm.
Kako bih ti ljubio te usne medene, kako bih grickao tu jagodicu od jezika, ljubio taj nežni vratić, spustio se do te dve lepotice, do tvojih grudi, ljubio i grickao te slatke, najslađe bradavice, uživao u tvom dahu…
tu sam stao… ućutao.
Sa druge strane čujem njen glas, ehej, pa šta je sad, zašto si stao?
Čekam da me oteraš u ***** materinu, zato što sam bezobrazan.
Ma oteraću te u… zato što si stao, dalje, dalje, molim te.
Polako i nežno ljubim tvoj stomačić, spuštam se niže, dolazim do tvoje mace i tu ostajem večno,
vrata raja su se vec otvorila za mene, najprivlačniji miris, koji svaki normalan muškarac voli da oseti, svuda je oko mene, uzbuđenje raste i moje, naravno…
Krrrrrr….ssssssssssss…
sa druge strane čujem, ne, ne, ne sad, u jeb.. ti bateriju, gde je punjač, gde je, gde….
E, jeb.. ti tehniku, rekoh i izađoh u hladnu noć.
P.S. Kad napuniš bateriju, javi mi se, da nastavimo.
Zeljno te čeka tvoj...