Ono što zahtevaju demonstranti i studenti je isto ono što traži EK od Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa mislim nije tema Kosovo, ali kada je bilo predloga da se SPC vrati na Kosovo da tamo bude sedište tuc muc i ništa od toga. Ljudi prodali zemlju.. Teritorija je nekog ko se bori za nju, ko tamo rađa decu, širi se, kao što su se oni širili. I mis smo se širili ali na sever, u Vojvodinu. Tako je to. Većina naroda na nekoj teritoriji pobeđuje manjinu, uvek bilo. To je prvo bio predlog pokojnog Dobrice Ćosića, podela. On je govorio da ako se rak ne izbaci, ne odstrani, da će pojesti svo ostalo zdravo telo.
ne brigaj za kosovo

Ma Makron nije nista bolji od ovih na vlasti, jeste sto kazes pojedini poslanici pricaju o tome sta se desava kod nas ali oni nemaju toliki uticaj u tom EU parlamentu kao oni sto sto su u vrhu te piramide.
Treba vrsiti ogroman pritisak da mu svi projekti propadnu gde su planirali da pokradu i zaduze nase zemljake, gradjane i nase buduce pretke cak.
Tu ga treba unistiti.
Ne veruj ni u kakve naše prijatelje u svetu.
Samo interes.

Svi ti Prijatelji imaju neki interes.

Zašto bih ja brinula o bilo čemu što ne mogu da promenim ?

Isključivo snagu usmeravam na ono što lično mogu da učinim. A ovde samo pišemo, ništa se realno neće promeniti da li pišemo ili ne pišemo, ovo sve ide niz vetar.
bolje je kad si vikendom nedje na planininarenju

jos je hladno m?

ocel neka fotka lepa kao ona iz sumice ?

Ne veruj ni u kakve naše prijatelje u svetu.
Samo interes.

Svi ti Prijatelji imaju neki interes.
Naravno .....to se podrazumeva.... i sad ce doajen i magistrator srpskog jezika @Umri_muski da me vredja kako mi je recnik slabo bogat, brate nemoj tako da me ponizavas kazi mi bolje da sam konjina nego da me tako potcenjujes bezveze.

Izvini, nisam znala da živiš van Srbije ;)

Pa mislim zašto ta ironija, kada je jasno da predsednik ne smatra sve one što protestuju svojim građanima, već isključivo kao neprijatelje. Mislion primera za to. Čovek se ponaša isključivo kao predvodnik svog SNS kartela, uzurpira institucije i ponaša se kao huligan.

Pa mislim zašto ta ironija, kada je jasno da predsednik ne smatra sve one što protestuju svojim građanima, već isključivo kao neprijatelje. Mislion primera za to. Čovek se ponaša isključivo kao predvodnik svog SNS kartela, uzurpira institucije i ponaša se kao huligan.
Gde si u pitanju videla ironiju?
Tvoja objašnjenja političke situacije su mi nepotrebna.

Ma kakav kartel to su teroristi ....barem za mene, karteli su ovi iz Meksika sto vrse otmice, imaju te sukobe.

Naravno .....to se podrazumeva.... i sad ce doajen i magistrator srpskog jezika @Umri_muski da me vredja kako mi je recnik slabo bogat, brate nemoj tako da me ponizavas kazi mi bolje da sam konjina nego da me tako potcenjujes bezveze.
Ne vredjam ja nikog iz vise razloga.

prvi razlog ta pojava nije malobrojna...znaci to je mnogo masovna pojava
drugo nije uvreda ako pojasnjavas zasto se desavaju neke cudne stvari , koje su ovde logicne zato sto su ceste, a ustvari su nelogicne...
cak i da je malo takvih slucajeva, opet ukazivanje da luk i luuuk nisu isto ne mora da bude uvreda....ali moze u novim vremenima da skoro svako to shvati kao uvredu , u starim vremenima je to bila ispravka, ili pojasnjenje ali nije bila uvreda..., u jos starijim vremenima to je bila konstruktivna kritika...

Uvreda je ako mislis da je onaj ko ti skrece paznju time imao nameru da te spusti pred njim ili pred drugima..
E tu dolazimo do toga sta je svo vreme prisutno kod ljudi danas i zasto se sve promenilo na vestacko i nerazumno..
Pa zato sto niko nikog ne slusa sta se govori nego se gledaju samo poeni kao da su svuda semafori i pokazuju ovaj je ovog spustio za ovoliko poena, a ovaj ovog za ovoliko , sad je ovaj drugi rekao trecem i tako ga spustio za 10 poena, a treci je sacekao malo i kad se ukljucio cetvrti vratio je svojih 10 i jos 3 poena preko , jer je spustio cetvrtom..

Back