- Poruka
- 8.396
GOODY SE RASPRICAO? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosta istine ima u ovome sto si rekao, ali mi jedna stvar smeta. Po ovome treba da zivimo stihijski pa kuda nas zivot odvede. Ne, ja ipak verujem u zakon setve i zetve...mozda zato sto mi je hrishcanska misao ipak bliza od hinduisticke...a i u praksi se potvrdilo...goodday:heh....da i ja zadenem jednu misal
"kako sejesh tako cesh i znjeti"....uuu...prejako HA??
to se svima, bash svima deshava....ceo zivot se moze opisati kao sinusna funkcija...dobro i loshe dolaze u talasima....
fora je ostati isti....i u "dobru" i u "zlu"...ici sredinom...jedino tako mozemo zadrzati iluziju kontrole nad zivotom.....
generalno....ne treba bezati od patnje..niti je grliti, naravno....otvoriti se prema svakom iskustvu....ne bezati u "sheme"....jednostavno....ne palamuditi previshe....
moje iskustvo govori da se sve deshava bez moje pomoci....zivotu zaista nije potrebna moja asistencija da bi se odvijao.....tako da mi je bolje da se ne mesham....samo pratim ritam...i to je to...
shto se veza tiche....vazi isto pravilo...
nikakva kontrola!!...nikakvo usmeravanje!!...nikakve projekcije!!
razlikujem toplo-hladno...
toplo hocemo!
hladno necemo!
ima toplo-znachi da radi...nema?...ne radi
lazi???....deshavaju se....ali svi ih prepoznamo..osetimo ih....zashto se onda oglushimo...zashto odluchimo da ne poslushamo taj sitni glas koji nam govori "SKOTINA ME PRZI!!" (ok...ovaj nije bio sitan)...zato shto ne zelimo!...zato shto i sami prichamo iste stvari...iste lazi....pletemo mrezice...
a istinu vidimo onoliko koliko je sami zivimo!!!
lazu svi koji kazu da su iznenadjeni potezom, sada vec bivsheg patrnera, znali su o kome je rech...samo nisu hteli da vide neke stvari....zrtvovali su se...prodali.....napravili dizelashku "kompenzaciju"....malo zazmurili...ok-zmirkali....
sve se zna josh na pochetku....ali ono "a mozda ne bude tako" obichno pobedjuje....hihihihihi....eeeee....i na kraju ipak bude "znao/la sam"...ili "trebalo je da znam".....
znali smo...to je istina....to zaista jeste istina...
ono shto ne treba raditi je izvlachiti zakljuchke..pouke...pa ih stavljati pred ochi...izmedju nas i novog partnera..."sledeci put nema zaebancije!!..sada znam shta hocu"....a ne znamo....inache ne bi to govorili....od ljubavi se ne sme ochekivati.....moze se uporediti sa talasem i surferom.....ne treba biti krut...treba pratiti struju...biti budan...svestan trenutka...biti shto opushteniji...
znachi toplo-hladno
eto...do tu sam u svom uchenju stigao....hihihihi...kao najprostiji organizmi....pre mi se chinilo primitivno...sada izuzetno napredno....
toliko za sada...mozda mi padne josh neshto na pamet
Lexa:Jesi li gledala "Sam u kući"? Dečiji film...ms:Moj bivši dečko prolazi sada kroz isto ono kroz šta sam i ja sama prolazila dok sam bila u vezi sa njim. Devojka sa kojom je vrti ga oko malog prsta, i ponaša se prema njemu ko đubre. On je voli i sve bi učinio za nju, a ona ništa, tera po svom i baš je briga...
Pitam se kad će se sresti osobe koje zaslužuju da se sretnu, kad će se zavoleti oni koji su u stanju da zaista zavole jedno drugo, koji umeju da vole. Zašto se samo mimoilazimo i završavamo u vezama sa pogrešnima, uvek jedan daje više, a drugi ništa, jedan voli, a drugi ne voli...i sve tako u krug...
Mislim da je samoća sjajna stvar u odnosu na neuzvraćenu ljubav.
Dobro mi je. Nikog ne volim i lakše dišem.
Opet sunce sija, nebo je plavo i čisto, a sloboda i radost mi se smeše.
Dobro je, dobro.
Mali Kevin u jednom trenutku priča ženi-golubarki kako je imao rolere koje mu je donela neka strina? i toliko se plašio da ih ne polomi da ih nikad nije ni vozio. A, onda ih je prerastao. Pfuf, ala mi je primer.![]()
Po teotiji setve i zetve IMA KRAJA LOSHEM ! Zashto g a ne bi bilogoodday:hihihhii...neeeeeeee.....ne stihijski...pusti ti jagodicu da pricha shta hoce...
evo upotrebicu ponovo metaforu sa surferom...ne znam zashto mi je pala na pamet...jedna je od glupljih ali ok...da izvadimo shtetu...
daklem....nije se on stvorio na talasu (surfer)...popeo se na njega...i pre toga je padao hiljadu puta...ok
moja ideja ne iskljuchuje rad....treba raditi-neprekidno...usavrshavati se...
ako vec ulazimo u domen religije-zakon akcije i reakcije (hmmm...mozda ipak fizike) vazi samo kao objashnjenje pojave....
toga sam svestan i zato sam stavio na vrh svog posta....znachi...to je misao iz koje sam krenuo...ali vremenom je postala nedovoljna...bilo je "ok...sada znam da mi se loshe i dobre stvari vracaju....ali ja hocu one dobre"....pa zatim "kako uopshte dolazim do tih loshih?"...jer po teoriji "setve i zetve" loshem zapravo nema kraja...kada se jednom pochini...zar ne?...ajd razmisli....
a zivot mi govori suprotno...znachi teorija nije egzaktna...naravno...ona je samo upozorenje....
"120 max. dozvoljena brzina"....kako cesh ti voziti i kuda ici-tvoja lichna stvar....
ms:mislim da ima dosta veza u kojima su oba partnera gubitnici, gde uvek neko vise ispasta, ili jedan samo prati drugog u svemu sto ovaj kaze...itd....
goodday:ms:mislim da ima dosta veza u kojima su oba partnera gubitnici, gde uvek neko vise ispasta, ili jedan samo prati drugog u svemu sto ovaj kaze...itd....
HA!...recimo da je jedan partner jachi....a uglavnom je tako...
znachi tvoje mishljenje je da-partner koji je duhovno jachi, treba da okrene ledja slabijem?
kada vidish slepca na ulici ti ga pljunesh?
pa valjda jachi postoje da bi pomogli slabijima....da ih usmere...
'ajde nemoj da me razocharavash...nadam se da sam pogreshno razumeo tvoj latentni fashizam
goodday:hihihhii...neeeeeeee.....ne stihijski...pusti ti jagodicu da pricha shta hoce.......