Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mr. I:
ms:Dobro mi je. Nikog ne volim i lakše dišem.
Opet sunce sija, nebo je plavo i čisto, a sloboda i radost mi se smeše.
maliPrinc:OTKAKO TE NE VOLIM
Vraca mi se okus
kao posle bolesti
strah me kad se setim
kuda me to moglo
odvesti
osmeh mi se vraca
neces me prepoznati
kao na slobodi
opet ucim jesti
hodati
odkako te ne volim
opet nocu kise moje
izgubljeni zvuci boje
ni skim ih ne delim
odkako te ne volim
netko mi iz vlala mase
prazno mi je ali lakse
odkako te ne volim
pitao sam ljude
kol'ko ce to trajati
moze li se umreti
hocu li se posle
kajati
gnjavio sam ljude
pravio sam paniku
prejako je svetlo
samo da se oci naviknu
-Arsen Dedic
MS,naravno da je bolja samoca od neuzvracene ljubavi. Arsen je lepo opisao taj filing.
maliPrinc:OTKAKO TE NE VOLIM
Vraca mi se okus
kao posle bolesti
strah me kad se setim
kuda me to moglo
odvesti
osmeh mi se vraca
neces me prepoznati
kao na slobodi
opet ucim jesti
hodati
odkako te ne volim
opet nocu kise moje
izgubljeni zvuci boje
ni skim ih ne delim
odkako te ne volim
netko mi iz vlala mase
prazno mi je ali lakse
odkako te ne volim
pitao sam ljude
kol'ko ce to trajati
moze li se umreti
hocu li se posle
kajati
gnjavio sam ljude
pravio sam paniku
prejako je svetlo
samo da se oci naviknu
-Arsen Dedic
MS,naravno da je bolja samoca od neuzvracene ljubavi. Arsen je lepo opisao taj filing.
He draga moja ti si isto ko da si mi seka...ja tako isto uzivam u toj satisfakciji kad cujem da je neko ko me je povredio nadrljao konacno od te za kojom je sekao vene...Pa mislim da je sve to samo sujeta...ljubav je nesto drugo...mozda cemo je doziveti ako se stvarno sretnu dve osobe koje se u istom trenutku dopadnu jedna drugoj i imaju iste poglede na svet...dozivela sam juce tu cuvenu recenicu koju cekam 9 meseci a to je da je pocetak kraja...ali ja nemam vremena da se bakcem vise sa tim...danas sam sebi priznala opet sam se zaljubila kao prvi put....uh cuce se na forumu ako opet bude krenulo naopako...ima da postavim trista temams:Moj bivši dečko prolazi sada kroz isto ono kroz šta sam i ja sama prolazila dok sam bila u vezi sa njim. Devojka sa kojom je vrti ga oko malog prsta, i ponaša se prema njemu ko đubre. On je voli i sve bi učinio za nju, a ona ništa, tera po svom i baš je briga...
Pitam se kad će se sresti osobe koje zaslužuju da se sretnu, kad će se zavoleti oni koji su u stanju da zaista zavole jedno drugo, koji umeju da vole. Zašto se samo mimoilazimo i završavamo u vezama sa pogrešnima, uvek jedan daje više, a drugi ništa, jedan voli, a drugi ne voli...i sve tako u krug...
Mislim da je samoća sjajna stvar u odnosu na neuzvraćenu ljubav.
Dobro mi je. Nikog ne volim i lakše dišem.
Dobro je, dobro.
ms:Moj bivši dečko prolazi sada kroz isto ono kroz šta sam i ja sama prolazila dok sam bila u vezi sa njim. Devojka sa kojom je vrti ga oko malog prsta, i ponaša se prema njemu ko đubre. On je voli i sve bi učinio za nju, a ona ništa, tera po svom i baš je briga...
Pitam se kad će se sresti osobe koje zaslužuju da se sretnu, kad će se zavoleti oni koji su u stanju da zaista zavole jedno drugo, koji umeju da vole.
Jesi li gledala "Sam u kući"? Dečiji film...ms:Moj bivši dečko prolazi sada kroz isto ono kroz šta sam i ja sama prolazila dok sam bila u vezi sa njim. Devojka sa kojom je vrti ga oko malog prsta, i ponaša se prema njemu ko đubre. On je voli i sve bi učinio za nju, a ona ništa, tera po svom i baš je briga...
Pitam se kad će se sresti osobe koje zaslužuju da se sretnu, kad će se zavoleti oni koji su u stanju da zaista zavole jedno drugo, koji umeju da vole. Zašto se samo mimoilazimo i završavamo u vezama sa pogrešnima, uvek jedan daje više, a drugi ništa, jedan voli, a drugi ne voli...i sve tako u krug...
Mislim da je samoća sjajna stvar u odnosu na neuzvraćenu ljubav.
Dobro mi je. Nikog ne volim i lakše dišem.
Dobro je, dobro.