Ono si što jesi

Ko ste?
I kada ste posltale to što jeste?
Jel stavrno postoji trenutak kad kažeš to sam ja, to je moj život, to sam što sam i nema promene?

Ko sam? Neko ko je iskljucivo sam kriv za sve lose sto mi se desilo jer sam to dozvolila i sama zasluzna za sve ono lepo sto imam. Mislim da u svakoj zeni cuci i majka i drugarica i ljubavnica i da smo tada svoje.
Pa... dosadasnji postupci pokazuju da nisam mogla protiv sebe. Sigurna sam da je ova dusa rodjena u pogresno vreme. Zakasnila sam. Tip sam osobe koji bi se udobnije osecao u generaciji mojih roditelja.
Jedno vreme sam se osecala kao talac, ali od skoro sam opet prodisala. Ponovo sam ja ja.Vise se ne smejem samo kada treba da zamaskiram tugu. I osecam slobodu :)

Ko ste?
Jel stavrno postoji trenutak kad kažeš to sam ja, to je moj život, to sam što sam i nema promene?

vaspitanje ucenje iskustvo

- - - - - - - - - -

Ko sam? Neko ko je iskljucivo sam kriv za sve lose sto mi se desilo jer sam to dozvolila i sama zasluzna za sve ono lepo sto imam. Mislim da u svakoj zeni cuci i majka i drugarica i ljubavnica i da smo tada svoje.
Pa... dosadasnji postupci pokazuju da nisam mogla protiv sebe. Sigurna sam da je ova dusa rodjena u pogresno vreme. Zakasnila sam. Tip sam osobe koji bi se udobnije osecao u generaciji mojih roditelja.
Jedno vreme sam se osecala kao talac, ali od skoro sam opet prodisala. Ponovo sam ja ja.Vise se ne smejem samo kada treba da zamaskiram tugu. I osecam slobodu :)

:klap:
nem' repki

Ko ste?
pa negde oko dveiljadite
baš skoro sam pokušavao da se setim kakav sam bio devedesetih, početkom novog milenijuma al mi nešto ne ide
mada kad se setim konkretnih situacija, reagovanja, ispada da je to tada i ovo sada isto...nisam se nešto promenio
s tim što me u međuvremenu život malo našutirao, pa mračnije gledam na neke stvari...oću svetlije al neće

Poslednja izmena:

Свидео ми се овај искрени пост. Желим ти свако добро, лепа.

Ko ste?

O, ima promene.
Svi se menjamo da bismo ... postali isti kao nekad.:mrgreen:

Rano sam shvatila, relativno kasno prihvatila: u četrdesetoj. Tad sam rešila da se promenim, odnosno budem ono što sam mogla biti i ranije - samo da sam znala šta želim.

Od najranijih dana dokle mi sjecanje seze pa do sada stalno isti. Naravno svjestan toga. Za iskakanje iz sablona mi je potrebna velika snaga volje ili sklop okolnosti koji ce me zapravo postaviti u neku extremnu situaciju da bi samim tim i reakcija bila extremna.

Ostala si uvijek ista... sustinski se duhovno ne menjam mnogo, jedino sto sto sam starija sam sve vise lenja. Sve ostalo je isto, sem donekle mog fizickog izgleda. Razmisljanja, stavovi, bili su izgradjeni i pre 10 godina, zivot stalno potvrdjuje moje teze na razlicite nacine

postoji i kad dodje takav trenutak mora da se ispravno reaguje jer svaka neispravnost unistava sve dobro postignuto do tad, sad gledam ovako nekako fatalisticki. mislim da sam uvek mislila da cu zaobici to i nisam iako se valjda i dalje potajno nadam samo treba da razumem konacno da se dzabe potajno nadam
u stvari ne nadam se, ali nisam ni skroz ozbiljna a situacija je ozbiljna.
citam ljude i mislim da su u toj fazi pre preloma i zavidim im. ma grozno necu da kazem nista ali gore je

Poslednja izmena:

Back