Ono malo...

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Sigurno ste nekada doziveli da imate nekog ko vam je u zivotu. Ne obracate toliko paznju na njega i onda ucini jednu malu stvar koja vas odusevi - kupi. Toliko vas odusevi da vam toliko postane drag. Ne mora cak da bude neko, moze da bude i neko s kim ste u vezi. Ucini to toliko simpaticno da vas "kupi" za ceo zivot. KO je to bio? Sta je to slatko ucinio?
Da li je neko mozda na forumu neko nesto toliko lepo/ interesantno uradio da ste potpuno promenili misljnje o njemu? Sta je to uradio?
Ovih dana sam bila veoma umorna, jer sam spasavala ljude od poplava. Sinoc sam dosla kasno kuci. Moj verenik me je sacekao, iako je i on bio umoran. On je spavao u dnevnoj sobi i kada sam usla rekao mi je: "Cico, ja sam te cekao, ali sam se uspavao. Tako zelim da te vidim i da popricamo." Meni je to bilo veoma lepo i bila sam dirnuta celom tom situacijom. On onako bunovan. Bas je bio sladak. Odlucila sam da mu oprostim sve njegove zlobne strelice, koje ispaljuje u svojoj tvrdoglavosti.:heart:

Lepo Cico :))))

Jedna osoba koja mi je bila poznanica,
a onda se pojavila kada mi je trebalo da neko dodje,
i od tada je prijateljica.. vec godinama.

Na forumu, jedan forumash koji je pisao gloooposti i psovke,
a onda mi je okacio najlepsu pesmu, nekog francuskog pesnik, koja nosi moje ime ^^

Nisam se tome nadala od njega :lol:

:heart:
Bas lepo. Znas da sam ja cuvena pesnikinja. Posalji mi je na pp, da procitam, ako zelis.:heart:

Back