ono lose u nama

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nekad ni nemas puno od toga sto ces o nekim stvarima razmisljati i preispitivati svoje ili tudje postupke, analizirati situaciju. Ponekad je analiza=paraliza. Ostanes u mestu i samo uzaludno vrtis filmove u glavi.
Kalupi i fioke su jednostavniji, daju osecaj sigurnosti.
Ovo gore ti pisem zato sto mi se cesto dogodi da krenem da analiziram, pa cak i dodjem do zakljucka, ali tu nije kraj, vec i dalje u mislima tupim o tome. Pogotovo kada osetim krivicu zbog neceg. Ne moze me niko toliko iskritikovati koliko ja samu sebe mogu da izgrdim. :aha:

znam, ali opet nije resenje ni potpuno zatvaranje a mislim da bas u tom pravcu klizim
neka sredina je pozeljna, ali kontam da moram da prodjem i ovaj period pa da nadjem balans promisljanja : )

svako od nas bio u prilici da gleda kako se sami ili neko pored nas (ne)menja kroz zivot
da neke osobine i slabosti koje je su se ispoljile u najranijem detinjstvu, ma koliko god da se neko trudi da promeni (ili se mozda ne trudi dovoljno) kasnije u zivotu budu dominantne
da li mislite da ste uspeli da se izborite sa onim losim u sebi
da li ste razocarani kad znate da ste u nekog ulozili samo najbolje - paznju, ljubav, podrsku, a vrati vam se u najgorem obliku sebicluka, manipulativnosti, siledzijstva
Najiskrenije mislim da u meni nikad nije bilo niti je sada a nadam se nece ni biti nista lose.

Ulazem u decu, muza, brak... i tu sam ok
Matorci me crpe

Back