Online zarada na Print on Demand sajtovima

Može da se zaradi od par desetina do par stotina dolara mjesečno,zavisi to od mnogo faktora,ja na RB imam oko 500 radova al sve ispod hiljade je malo(bar po mom misljenu),ja ne stavljam na sve radove jer za neke smatram da nije optimalno,što se tiče tagova odvajaš ih zapetama,vjerovatno razumijes engleski pa malo prouči na sajtu.

Da li je gubljenje vremena??Kako za koga,opet zavisi od mnogo faktora.
Obrisao sam neke radove koji se ne isticu u poredjenju kad pogledas ponudjeni slicni.Sada imam oko 26 rada sa 38 lajka tamo.Ostavio sam one radove koji mislim da imaju neki kvalitet.

Jos uvek nema nista od prodaje samo dobijam lajkove.Izbacim dnevno po jeda ili do 3 rada ili pa neki modifikujem da izgleda bolje.

Izbegavam fun radove tj vise ih ne radim jer su mi izbrisali jedan samo sto sam stavio sitne logoe na trzalicama od gitare a sad vidim u trendu je da se radi nesto o Pameli i jos jednoj glumici a to su ipak fun radovi.

Ne znam da li se isplati pratiti trendove, meni je to zamorno, ja radim uglavnom nesto za prirodu, najvise za gitare, za zivotinje, pagan simbole i obicne text radove za sada.Tu i tamo dodam nesto van toga random.

Video sam za tagove ne znam kako se nisam setio da kliknem tamo na onaj upitnik🙂

Idem ka tome da objavljujem do 10 rada dnevno onako da imaju neki osrednji zadovoljavajuci kvalitet u poredjenju sa slicnim radovima.Bio bih zadovoljan ja i sa 400 dolara mesecno haha.

E sad ne znam sta da ocekujem sa ovim lajkovima, tj ne znam da li sam na pravom putu ili bacam svoje vreme bezveze?

Back