ONLINE SUSRETI

pa ukratko... ja tebe dodam na friends, ti mene, i ti dok igrash ja vidim gde igrash i dali igrash i shta igrash i ja mogu da ti se pridruzhim i mozhe chat preko toga i tako... :D i mozhesh da trazhish servere i da dodajesh favouritese i kad kliknesh na join game udje u igru i odma krene da se konektuje na server koji si izabrao :mrgreen:

evo ja sam nov u ovom podforumu video igre....
prijavljujem se za worms world party, pa ako moze neshto da se organizuje, tu sam. Takodje, igram do2, cs, quake3, age of empires2, colin, itd,itd....:)

ma ne. to je hamachi mreza.
On je kreirao mrezu i svako moze da pristupi sa onim parametrima i mozete da pichite do mile volje sa "narodnjacima" ;)

Naravno. Uslov je da jos nekog ima i da nije ugasio kompjuter ;)

mene nervira kad ste već kod toga, svi mi govore "ati x1300?? ahahha nemoj si smešan" a ja samo kažem "dobro" i tražim ortaku double agent, on isto tako smeje mi se u facu a ja kažem "dobro samo mi ti daj" i da mi on smejući se, ja instaliram i RADI NE SECKA NI JEDNOM MI NIJE SECNULO!!! tako da sam siguran da bi mi radio i crysis kao i svakome od vas...sve te zahtevne igre mi rade....i oblivion igram na medium kvalitet bez problema na 800x600 a mogu i 1280x1024 al onda mi je fps oko 20....tako da UVEK probaj

@reciklaža
prvo se povežite preko hamačija a onda u igrici napravite LAN server

Hahahah ja sa ati radeon x300 amd athlon 3000+ i 512 mb rama igram oblivion na 800x600 sa medium detaljima i radi skoro normalno!*** nemam mani za nov komp :sad:.....Ali zato farcry mi super radi....Oce li neko far cry samnom??

Ljudi cekajte bre da skinem igru.....Evo downloadovo sam 700 mb od 2670 :lol:.....Ali brzo ide jos 10 sati.....Mogu reci da cu igrati za vikend pa cu se javiti za igranje online......Nego tab kad ti budes mogo da igras pm-uj me.....:wink:

Back