Kapiram te sve ali shvati da im moras malo uci u sustinu izmedju redova..moras nesto znati o njima..nije to ta vrsta podjebavanja vec sala uz kompliment..da pokazes ko je alfa muzjak ukratko

moraju imati osecaj sigurnosti a opet malo na tankom ledu da ih vozas..humor je najbitniji narocito sto se ovim putem pocinje
Vidi.
Mozda si ti i u pravu, ustvari verovatno i jesi!, s obzirom da si do sada promenio dosta devojaka a ja ni jednu, tacnije imao samo jednu.
Ali kazem ti opet. Nisam ja taj tip, NE VOLIM da budem BETA a NE VOLIM i NE UMEM da budem ni ALFA muzijak.
Za mene su ti neke devojke koje vole neku sredinu, pa cak mozda i vise prefereiram one devojke koje su inferiorne u odnosu na snagu mog duha, vise su mi sexy.
E sada, imas ti i devojke koje su spolja gledano dominantne, vole da sve bude po njihovom a iznutra su jako slabe, slabog duha. Volim i takve, pod uslovom da su OK prema meni i da nisu onaj tip "dominantnih" zvocala, ili one koje su dominantno bezobzirne prema partneru tj. muskarcu.
Ti UGLAVNOM volis opustene i COOL devojke, pomalo nezavisne i samosvojne a ja ne volim takve. Ne volim ni one koje me izbegavaju ili na bilo koji nacin eskiviraju dok su samnom u vezi a u drustvu smo za njih boljih muskaraca od mene.
Sve mi to smeta ali imam i odredjen prostor tolerancije za to koji je jako mali ali postoji.
Otprilike iste takve devoke vole i tipove kao sto sam ja, ali ti si u prednosti jer VELIKA vecina devojka preferira momke-osobe kao sto si ti ili nesto slicno.
Ti si drugaciji. Mnogo jaceg duha i manje ti stvari smeta i pogadja te u vezi.