Online parovi

april23

Primećen član
Poruka
564
Činjenica je da se veliki broj partnera upoznao preko interneta. Šta mislite o takvim vezama? Da li je internet pružio ljudima veće mogućnosti pronalaženja one prave osobe ili je suprotno tome, potpuno pogrešno mjesto za pronalaženje partnera?

Činjenica je da se veliki broj partnera upoznao preko interneta. Šta mislite o takvim vezama? Da li je internet pružio ljudima veće mogućnosti pronalaženja one prave osobe ili je suprotno tome, potpuno pogrešno mjesto za pronalaženje partnera?

mislim da nijedno mesto nije pogresno. moze samo osoba da bude pogresna

Mislim da je to sasvim ok.
I da se moze ostvariti lepa veza

Poslednja izmena:

Не постоје места која су сама по себи права или погрешна за било шта.
Све зависи од тога како их ми употребљавамо и на који начин им приступамо.
Наравно да има своје мане и предности, као и свако друго место на којем можемо да упознамо некога.
Лично мислим да неки људи имају превише предрасуда према интернету и да га третирају на начин на који не треба.
Било у позитвном било у негативном смислу.

Што се тиче партнера који су се упознали преко нета и њихових веза...
Везе не зависе од места упознавања. Зависе од односа који двоје граде.

По мени, за сваку везу је неопходно дељење простора и могућност реалне комуникације али је чињеница да интернет помаже одржавање веза на даљину, чији ја нисам велики присталица.
А опет, није да ми се није десила и није да је превише фалило...

ja nisam vjerovao u to, međutim promenio sam mišljenje...

Online parovi, veza? Glupost.
Sasvim je druga stvar kad nekoga upoznas putem neta, dogovoris vidjanje uzivo, pa se iz toga kasnije razvije neki odnos.
Takva upoznavanja su ok, ako su dvoje blizu. Kad je u pitanju daljina, teze ide, ali nije neizvodljivo. Vidite se, duze vremena provedete zajedno malo tu malo tamo, pa ako je sve ok, neko se seli.
Tek kad zivis sa nekim, mozes videti da li je to, to.

Internet je samo nacin vise da upoznas nekoga.

Pa dobro al nije glupost..mozes upoznati na moru..ili ako je dosao u bg na ulici nebitno..nije daljina u net prici problem..poenta je da se uglavnom samo tako upoznajemo pa treba max iskoristiti sigurnost iza ekrana za saznati sto vise informacija sto je uzivo teze

JA pokusavam i pokusavam svakoga dana saljuci na desetine poruka da pronadjem neku devojku preko NET-a(pretezno FACE i ZOOSK) ali ne samo da je nisam nasao vec i na tek svaku 100-u poslatu poruku dobijem bilo kakav odgovor, i svi odgovori su neutralno negativni.

Al brate ne mozes tako kao aj odma veza ili kres bez neke zvake..sve ti je to femkanje i foliranje tako da treba strpljenja i iskustva..onako polako prica pa se vidi jel moze dalje

Pa dobro normalno da cu da razgovaram sa njom kada je upoznam. Hocu samo da kazem da tesko to ide tako preko tih sajtova i slicno.
Ne-znam zasto ali devojke ne vole nikakvo upoznavanje takvog tipa ili se to meni samo cini tako a u mom slucaju u pitanju je nesto drugo pa zato ne dobijem ni jedan odgovor, bilo kakav.

Pa dobro normalno da cu da razgovaram sa njom kada je upoznam. Hocu samo da kazem da tesko to ide tako preko tih sajtova i slicno.
Ne-znam zasto ali devojke ne vole nikakvo upoznavanje takvog tipa ili se to meni samo cini tako a u mom slucaju u pitanju je nesto drugo pa zato ne dobijem ni jedan odgovor, bilo kakav.

Vidi ima i dosta laznih profila..mozda neki nisu ni aktuelni..bitno je samo da si duhovit..pa onda malo povuci-potegni..malo kompliment pa malo pec/zez..mislim smor je ponekad al i vezbaj malo..ono sto je meni oduvek bilo fascinantno sto su se zaljubljivale a da ne znaju na sta licim..i vise puta je bila duga ljubav bogami

Vidi ima i dosta laznih profila..mozda neki nisu ni aktuelni..bitno je samo da si duhovit..pa onda malo povuci-potegni..malo kompliment pa malo pec/zez..mislim smor je ponekad al i vezbaj malo..ono sto je meni oduvek bilo fascinantno sto su se zaljubljivale a da ne znaju na sta licim..i vise puta je bila duga ljubav bogami

PRE SVEGA HVALA NA DOBRONAMERNIM SAVETIMA.
Ali moras imati nesto u vidu...
Sudeci po sadrzini tvojih postova ovde, tacnije utisku koji ostavljaju na mene, rekao bih da smo 85% razlicite osobe i volimo 85% razliciti tip devojaka.
Ono sto ti radis kada si sa devojkama ja uglavnom ne mogu da radim jer nemam odgovarajuci personaliti za to.
A mislim da se to devojkama koje se meni dopadaju nece gotovo SIGURNO dopasti.
Nemam ja duhovne snage za toliko smejanje a i ne volim da peckam devojke kao sto ne volim da one zezaju mene.
U principu zavisi i od nacina na koji se to radi ali uglavnom ne volim peckanje i zezanje nekoga.
Shale ponekada i pravim ali uglavnom na nichiji rachun, poshto sam dosta osetljiv kada je neko zezanje usmereno ka meni(znas ono.. STO NE ZELIS SEBI....), mozda mi bas po nekada ispadne iz usta nesto sto ne bi trebalo ali to je retko...
Nije mi problem to sto ce me neko odbiti vec sto mi SKORO NI JEDNA ne shalje povratni odgovor na te poruke, pa tako ne znam da li je uopste devojka i procitala poruku ili ne.
Dakle i da sam takva osoba kao ti, puna duha i da volim da zezam druge, DZABA TO , kada mi ni jedna od njih i ne da priliku da ostvarimo bilo kakvu komunikaciju jer ne odgovara BILO KAKO na moje poruke.

Kapiram te sve ali shvati da im moras malo uci u sustinu izmedju redova..moras nesto znati o njima..nije to ta vrsta podjebavanja vec sala uz kompliment..da pokazes ko je alfa muzjak ukratko:lol:moraju imati osecaj sigurnosti a opet malo na tankom ledu da ih vozas..humor je najbitniji narocito sto se ovim putem pocinje

Kapiram te sve ali shvati da im moras malo uci u sustinu izmedju redova..moras nesto znati o njima..nije to ta vrsta podjebavanja vec sala uz kompliment..da pokazes ko je alfa muzjak ukratko:lol:moraju imati osecaj sigurnosti a opet malo na tankom ledu da ih vozas..humor je najbitniji narocito sto se ovim putem pocinje

Vidi.
Mozda si ti i u pravu, ustvari verovatno i jesi!, s obzirom da si do sada promenio dosta devojaka a ja ni jednu, tacnije imao samo jednu.
Ali kazem ti opet. Nisam ja taj tip, NE VOLIM da budem BETA a NE VOLIM i NE UMEM da budem ni ALFA muzijak.
Za mene su ti neke devojke koje vole neku sredinu, pa cak mozda i vise prefereiram one devojke koje su inferiorne u odnosu na snagu mog duha, vise su mi sexy.
E sada, imas ti i devojke koje su spolja gledano dominantne, vole da sve bude po njihovom a iznutra su jako slabe, slabog duha. Volim i takve, pod uslovom da su OK prema meni i da nisu onaj tip "dominantnih" zvocala, ili one koje su dominantno bezobzirne prema partneru tj. muskarcu.
Ti UGLAVNOM volis opustene i COOL devojke, pomalo nezavisne i samosvojne a ja ne volim takve. Ne volim ni one koje me izbegavaju ili na bilo koji nacin eskiviraju dok su samnom u vezi a u drustvu smo za njih boljih muskaraca od mene.
Sve mi to smeta ali imam i odredjen prostor tolerancije za to koji je jako mali ali postoji.
Otprilike iste takve devoke vole i tipove kao sto sam ja, ali ti si u prednosti jer VELIKA vecina devojka preferira momke-osobe kao sto si ti ili nesto slicno.
Ti si drugaciji. Mnogo jaceg duha i manje ti stvari smeta i pogadja te u vezi.

mislim da se ljudi mogu naći...a što ne bi mogli
samo jedan vid upoznavanja

Gotovo svi nekako pogresno shvatate ovo i idete u krajnost.
INTERNET je tu SAMO da se uspostavi prvi kontakt, da razmenite medjusobno svoje slike i video snimke, da procitate neke osnovne informacije jedno o drugom i eventualno steknete utisak da bi osoba sa suprotne strane NET linije mogla biti ona prava-pozeljna.
To moze da traje 1minut, 1dan ili 6meseci, zavisi od okolnosti i potreba.
E NAKON TOGA, NORMALNO!!! sledi upoznavanje UZIVO!.
A ovde se stalno misli da ce tu biti SVE ONLINE.
NET sluzi samo da se nadje POTENCIJALNA/I a UZIVO se kasnije uoci da li je POTENCIJALNA/I ustvari PRAVA/i.

Gotovo svi nekako pogresno shvatate ovo i idete u krajnost.
INTERNET je tu SAMO da se uspostavi prvi kontakt, da razmenite medjusobno svoje slike i video snimke, da procitate neke osnovne informacije jedno o drugom i eventualno steknete utisak da bi osoba sa suprotne strane NET linije mogla biti ona prava-pozeljna.
To moze da traje 1minut, 1dan ili 6meseci, zavisi od okolnosti i potreba.
E NAKON TOGA, NORMALNO!!! sledi upoznavanje UZIVO!.
A ovde se stalno misli da ce tu biti SVE ONLINE.
NET sluzi samo da se nadje POTENCIJALNA/I a UZIVO se kasnije uoci da li je POTENCIJALNA/I ustvari PRAVA/i.

Pa, šta me negiraš? Ja sam to upravo i rekla: net je, između ostalog, jedan vid upoznavanja, a dalje u stvaran svijet...e svašta

Back