Online ćaskanje za muvanje I razonodu. Iskustva.

Ne Dirajte Perfi - ona je Super ,ja bih sedeo na kafi sa njom,,,,ček bre,,nemože tako(da sedim na kafi,...kah,kah...) VolIo bih da se sretnemo u Našem Velegradu i da sjednemo negde na sokić ili koktelčić i da pričamo o Sartru,NičeU,Weiningeru...geo-Političkoj situaciji u svetu...o Globalnom zagrevanju...kako je ljudski rod doveo sebe do ivice egzisnencije....(pa zato da ne gubimo vreme ,već da lepo odemo kod mene :zag:)-Hej,pa ovo se i rimuje :cool:

Šetali bi tako posle gradom,pričali,ufatili ze za ruke,gledali po tržnom centru elektroniku,,ne..neku ...hmm...garderobu za naše potomke,,,,onda se pratili,...dala bi mi broj njenog fiksnog a ja mog Pejdžera...ipak bih je odvezao u raspalom Stojadinu iz '75 ,do njene aTrese,..pa bi se poljubili u kecu...ona bi mene prvog ufatila,dok sam ja hteo da se rukujemo (naivan),pa bi onda otrčala do njene zgrade...a ja opčinjen tek započetom LJUBAVNOM VEZOM,zaboravio na ručnu (koja inače i ne radi),pa ,pošto je bio izbačen iz brzine,umalo se ne survah u jarak...ali dobro sad...

I tako ,Izbegavši nesreću sa stojadinom (ali onim za Sovjetsko Tržište-Izvozni model-neće ga ni naši) ,sa iskrivljenom felnom-gumom,kao u "Balkanskom Špijunu",se dovezoh nekako,polako,do svog doma,Opijen Novo Započetom Romansom,...čak sam u povratku sipao ČITAVIH LITAR i PO Benzina u Tank-rekoh"Do Vrha,Do Vrha majstore"-on kaže 350 Dinara,a ja ,onako,nonšalantno ,opušteno ,dam 400 Dinara i kažem"Zadrži sve Majstore"-Ja sam Zaljubljen i to srećno,,,,u tom ..zapišti Pejdžer ,ONA:"Kako si stigao Ljubavi-Tvoja Princeza TE OBOŽAVA" Nije bilo malih slova i velikih-samo velika,mislim na Pejdžeru...ja sav srečan u san,čekajući sutrašnji DAN (e bre ,baš me hoće rime...hmm-IDJ_TV - Evo me 🎻:tambalamba::srecan:📟
Dobro - neću više.
Ko sam ja da ti kvari sreću? :mrgreen:

I sportski ribolov je i dalje neka razonoda 😀
Jeste sport je uvek neka dinamika, ali je ribolov dosadan za sve sportove zajedno.
Zašto si mi dao šlagvort za scenu u kojoj stojim satima na obali reke sa udicom u vodi to samo ti znaš.:lol:
Možda bi tako trebalo da treniram neko strpljenje jer istina je da ga nemam.

Tek šalila sam se za sport nekako mi ide kao krilatica uz razonodu.
reakcije su bile neočekivano burne, pa se izvinjavam što sam unela pometnju

Poslednja izmena:
Da, haha šalje me Krsta na olimpijske igre u muvanju is razonode, zar nisi čuo?
generalni sponsor - world wide web
Hey,Perfi,dozvoljavaš li mi da te Istetoviram ,po celom telu ,ma na ruci,podlaktici,nadlakticAMA+Grudima,leđima,ma,svuda ću da te istetoviram ,ovde,i ovde i ovde ću da te istetoviram...u p***z**du mate***.......Perfi ,ti si Idealan spoj a ja Apsolutno Tvoj,Piši mi perfi na pager,pišiiii,Perfiiii ,..... (ljudi ja ću da se obesim ako mi perfi ne napiše poruku,pejdžer broj 2905 ,centrala 089/123456 ,očekujem poruku ili se besim (tradicionalno)
(a i vi ostali,dajte mu ga malo bre,lobirajte za me,za NAS dvoje,za našu sretju-recite joj da mi kupi karanfil ,ne,da PRIMI karanfil od mene),jer -"ko ne voli karanfil,ta ne treba ni da živi"-(Petar Mitić,prodavac karanfila,Dorćol,uvek zaspi u tranvaju kod okretnice gde su majmuni,žirafe,bizoni,vukovi...ma zoo vtr,znate već) ,MOLIM VAS-Bez nje više ne mogu da spavam,niti da učim ko pre...you got the idea,so HELP ME...i need somebody ,Help,not just anybody,....when i was younger so much yngr then today,i never needed...PERFI :zag: :zag: Sad čeka M 🎻

Jeste sport je uvek neka dinamika, ali je ribolov dosadan za sve sportove zajedno.
Zašto si mi dao šlagvort za scenu u kojoj stojim satima na obali reke sa udicom u vodi to samo ti znaš.:lol:
Možda bi tako trebalo da treniram neko strpljenje jer istina je da ga nemam.

Tek šalila sam se za sport nekako mi ide kao krilatica uz razonodu.
reakcije su bile neočekivano burne, pa se izvinjavam što sam unela pometnju

Zato sto je sportski ribolov sinonim za upecam, poljubim, slikam se sa tim ili ne i pustim, tako bar pricaju ribolovci. A nekako oslikava temu 😀

Nisam video nista burno, mozda drugacije dozivljavamo

Back