Ne Dirajte Perfi - ona je Super ,ja bih sedeo na kafi sa njom,,,,ček bre,,nemože tako(da sedim na kafi,...kah,kah...) VolIo bih da se sretnemo u Našem Velegradu i da sjednemo negde na sokić ili koktelčić i da pričamo o Sartru,NičeU,Weiningeru...geo-Političkoj situaciji u svetu...o Globalnom zagrevanju...kako je ljudski rod doveo sebe do ivice egzisnencije....(pa zato da ne gubimo vreme ,već da lepo odemo kod mene

)-Hej,pa ovo se i rimuje
Šetali bi tako posle gradom,pričali,ufatili ze za ruke,gledali po tržnom centru elektroniku,,ne..neku ...hmm...garderobu za naše potomke,,,,onda se pratili,...dala bi mi broj njenog fiksnog a ja mog Pejdžera...ipak bih je odvezao u raspalom
Stojadinu iz '75 ,do njene aTrese,..pa bi se poljubili u kecu...ona bi mene prvog ufatila,dok sam ja hteo da se rukujemo (naivan),pa bi onda otrčala do njene zgrade...a ja opčinjen tek započetom LJUBAVNOM VEZOM,zaboravio na ručnu (koja inače i ne radi),pa ,pošto je bio izbačen iz brzine,umalo se ne survah u jarak...ali dobro sad...
I tako ,Izbegavši nesreću sa stojadinom (ali onim za Sovjetsko Tržište-Izvozni model-neće ga ni naši) ,sa iskrivljenom felnom-gumom,kao u "Balkanskom Špijunu",se dovezoh nekako,polako,do svog doma,Opijen Novo Započetom Romansom,...čak sam u povratku sipao ČITAVIH LITAR i PO Benzina u Tank-rekoh"Do Vrha,Do Vrha majstore"-on kaže 350 Dinara,a ja ,onako,nonšalantno ,opušteno ,dam 400 Dinara i kažem"Zadrži sve Majstore"-Ja sam Zaljubljen i to srećno,,,,u tom ..zapišti Pejdžer ,
ONA:"Kako si stigao Ljubavi-Tvoja Princeza TE OBOŽAVA" Nije bilo malih slova i velikih-samo velika,mislim na Pejdžeru...ja sav srečan u san,čekajući sutrašnji DAN (e bre ,baš me hoće rime...hmm-
IDJ_TV -
Evo me