Samo da vam se javim

Sve je odrađeno (nije bolelo mnogo, infuzija je bila smaranje - vena mi pukla plus dobih alergiju na flaster koji su mi stavili) i sad se samo čeka da dođe taj 3. Juni kada imam kontrolu i vađenje krvi.
Porodila sam se u četvrtak, 5.5.
To veče je moj doktor doleteo iz Belgije, sve organizovao u bolnici i onda otišao u svoj hotel.
6.5. u 6h su me probudili za transport u roku od pola sata, u 7h smo već bili u drugoj bolnici i ja na stolu.
Ipak sam dobila samo lokalnu anesteziju u kičmu, kao za biopsiju, jer nisam htela da me ubacuju u spinalnu, duže bi mi onda trajao oporavak i duže bih bila odvojena od malene.
Tako da sam istrpela bol koji sam osećala i u 10h već bila natrag kod mog anđela u porodilištu
Trenutno je sve oko bebe i mene stvar rutine i organizacije.
Ni Marta ni suprug ne "osećaju" da je beba tu, a opet joj svi posvećujemo vreme, mazimo je i pazimo.
A ja sve stignem da uradim po kući, oko njih, oko bebe i oko sebe.

Jedino što sam naravno umorna, malaksala i imam eto ponekad meni nepoznate i neobjašnjive bolove, ali to ne traje svo vreme već periodično.
Marija mi je evo već drugu noć spavala 5h pa sam i ja živnula, nespavanje mi je najveći problem.
Danas baš odmaram, pa reko ajd da navratim da svima se zahvalim na podršci i svemu...