onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ренџеру, прочитај ово више пута,
и престани да нам мрачиш на теми, или ћу ....:lol:[/QUO]

Liki izađi malo iz te sumnjivosti da ja mračim temu!!

ONO što znam i šta sam siguran pišem iz dobre namere a ne da nekog vređam.

Tebe i još neke što imate sumnju prema meni to je vaše pravo ali pogrešno.

Nisam ja klinac da se zezam sa bolestima da izmišljam razne priče

Poslednja izmena:
требаш повремен и овде да се запљунеш, а не да те
јурцам по женама :lol:

држиш се, видим ;)

Ćaos :zag:
Držim se još, da. Poslednjim snagama... stvarno sam više na kraju sa istim.
Tokom hemoa sam bila još ok, ali od kad je hemo prestao, užasno se osećam :roll:
Pogotovo što ovaj poslednji mesec trudnoće kao da traje 300 dana a ne 30 :lol:
Ne spavam dobro kolko god umorna bila, noge otečene, celo telo me boli, ova mala šmizla me izubija, nema ni ona više mesta tamo unutra a pošto je karlično kad me udari na dole ili gore zvezde vidim :aha:

Damo, kako si? Sutra ideš u bolnicu jel tako?

Ćao draga :cmok2:
Evo guram :lol: više sam psihički pod stresom oko para koje još nismo skupili, oko sutrašnjeg pregleda i sve to, pa se to odražava i na moje telo naravno :roll:
Juče sam Maki rekla da sam Mamauzila (tako me zovemo kad me sve boli i nadrndana sam :zcepanje:) i stvarno je bila predobra... :heart:
Ne mogu ni ja više svaki dan sve da postignem i još i osmeh i sve... značiiii... :pljus: ali se i dalje trudim :rumenka:
A o sutra mi ne pričaj, tolko sam nervozna šta će mi reći :dash: osećam da se ova mala okreće i namešta, i dalje je aktivna za medalju. Ali 95% vremena je okrenuta karlično, znači vidi se i golim okom :roll:
Ne znam dal da pristanem na carski ili da ipak idemo na to mrcvarenje sa okretanjem :think: nisam pametna...

Дамо, држим песнице и за сутра, и рачунам да ће доце
смислити нешто добро за вас две вансеријске , а јесте :D

везано уз лову, мислим да би требала да зажмуриш,
узмеш лову од онииииих, а после се нервирај што си је узела ;)
после је све лакше, решићеш их некако.
мало је ово од ње да би се опрала, ал буди великодушна па
јој овај пут пружи прилику;)

:zag:за тебе

Damo, obrni okreni iz ove kože ne možeš. Prema tome, džaba ti nerviranje jer ništa ne možeš da promeniš. U pravu je LikiLee za pare, uzmi da rešiš svoj problem, a kad sve prođe kako treba ti se onda nerviraj ;)
Za to okretanje što da ne probaš? Jeste mrcvarenje, ali ako ti rade pod anestezijom nemaš brige nećeš da osetiš, a ako može da pomogne i ako znači kasnije zbog te transplantacije onda bolje idi prvo na to. Ako se mala do sada nije okrenula, znači da nema šanse da se okrene ni dalje. Nema ona više prostora unutra da bi mogla da manevriše tek tako.
U svakom slučaju, ja tebe vidim u ovoj priči kao pobednika :heart: Sve će da se reši na kraju u tvoju korist naravno :obozavam:

šta ti skreće pažnju? :lol:
desi se to tako ponekad, opereš šerpu i teraš dalje,
zato ja kuvam samo ono što ne mora da se mešucka stalno i ne treba mu nadgledanje, što će reći sve što gurneš u rernu i zaboraviš dok ne počne da miriše....malko jače :zcepanje:

па ово сокоћало, ајд да је нешто примамљивије :zper:

пребацићу се изгледа и ја на рерну ;)

па ово сокоћало, ајд да је нешто примамљивије :zper:

пребацићу се изгледа и ја на рерну ;)

hihihihi ...meni sokoćalo na kuh stolu, okrenuto tako da mi je šporet s desne strane i vidim sve što se peče, a u pravcu tv-a kog gledam samo u slučaju neke veće elementarne nepogode u Japanu, ta peć mi iza leđa da me greje u zimskim danima, klima s leve strane pod plafonom u ćošku da me hladi kad je pakao....eto sad imaš uvid u geografiju moje kuhinje a što ti uistinu ič ne treba...:rotf:

hihihihi ...meni sokoćalo na kuh stolu, okrenuto tako da mi je šporet s desne strane i vidim sve što se peče, a u pravcu tv-a kog gledam samo u slučaju neke veće elementarne nepogode u Japanu, ta peć mi iza leđa da me greje u zimskim danima, klima s leve strane pod plafonom u ćošku da me hladi kad je pakao....eto sad imaš uvid u geografiju moje kuhinje a što ti uistinu ič ne treba...:rotf:

видим ја да си ти добро организована :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back