Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.750
Ja sam na Savinoj strani ovoga puta
Ne kazem da treba da padas u nesvest zato sto ti je odstranjen maligni tumor,nego da je trebalo da doktorki dignes frku na sred ordinacije
Nit ona sme tako da se ponasa,nit ti to treba da tolerises.
Jer,ako ne postavi terapiju kako treba,ti ces joj biti samo jos jedan pogresno lecen pacijent,a za tebe to moze da bude izgubljeno vreme koje,dalekobilo,ne moze da se nadoknadi.
Iskuliraj ova dva meseca,pa ako se i u julu tako bude ponasala digni frku,nisi glupa i neobrazovana.
Il idi privatno,tamo ce ti ipak posvetiti vreme![]()
Najbliže sam toj opciji da idem privatno. Dobila sam jednu pp u koju sam poverovala (ako je reklama, sama sam pala, sama se ubila), tako da ozbiljno razmišljam o tome da zakažem privatno. Ako ništa drugo, čuću još jedno mišljenje.
Dignite malo frku da zaposle jos lekara, da ne budu takve guzve i da vasi lekari imaju vise vremena za vasA mi mladi da se zaposlimo
![]()
Kako da dignemo frku? Nije kod ove moje gužva ključna, nego je ona teška kao crna zemlja.
Bogdanović Bogdan, Internista
Nama je mnogo pomagao
Dobro je da nije Petar Petrović. A ni Marko Marković.

Danas mi, dok sam čekala ovu moja, neka žena rekla da probam da zakažem u KC kod dr Petakova. Kaže da je izvanredan stručnjak i čovek, ali kako da dođem do njega? I od ove moje muž je endokrinolog u KC.

Ali ja prosto sebe doživljavam kao neuništivu.