onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da plačeš. Ti si sad na prekretnici, i jeste i teško i neizvesno, ali naoružaj se vedrim mislima i videćeš BIĆE SVE OK :heart: Gomilu toga si preko glave preturila, još malo je ostalo. Stisni zube i samo napred!
A za pare i pozajmicu uopšte nemoj da ti bude krivo od koga uzimaš. Ti si sada najbitnija i gledaj sebe, da završiš ono što moraš. To je samo sredstvo da dođeš do cilja, i tako i gledaj na to. Ljubim te i budi dobra, važi? :zag:

Samo da se javim :cao:
22. Aprila opet moram u bolnicu na pregled. Poslednja 3 dana non stop bolnice ili lekari opet, smučilo mi se :dash:
Znači mali ženski nindža borac je i dalje karlično zaglavljena. Na svako pipkanje stomaka i pokušaj i lekara da je malo pomeri ona se brani, haha :lol: Ne da se... tako da ćemo čekati taj 22. April. Ako je onda i dalje zaglavljena biće najverovatnije zakazan carski par dana posle toga. A ako se odglavila i spusti glavu svoju pametnu na dole onda čekamo prirodno da odluči da izađe. Eto... u suštini i ima plana i nema ga. Rečeno mi je samo da ako dođe do baš jakih bolova, kontrakcija, curenja plodove vode ili krvarenja da zovem hitnu, legnem i odmah bolnica... videćemo šta će biti! :aha:

Samo da se javim :cao:
22. Aprila opet moram u bolnicu na pregled. Poslednja 3 dana non stop bolnice ili lekari opet, smučilo mi se :dash:
Znači mali ženski nindža borac je i dalje karlično zaglavljena. Na svako pipkanje stomaka i pokušaj i lekara da je malo pomeri ona se brani, haha :lol: Ne da se... tako da ćemo čekati taj 22. April. Ako je onda i dalje zaglavljena biće najverovatnije zakazan carski par dana posle toga. A ako se odglavila i spusti glavu svoju pametnu na dole onda čekamo prirodno da odluči da izađe. Eto... u suštini i ima plana i nema ga. Rečeno mi je samo da ako dođe do baš jakih bolova, kontrakcija, curenja plodove vode ili krvarenja da zovem hitnu, legnem i odmah bolnica... videćemo šta će biti! :aha:

већ сам ја вирнула на Жене ;)

ништа, чекамо да се уразуми, и крене главом куд треба,
ти је усмеравај и даље :lol:

Čitam šta je ova Isidora izjavila za novine i smejem se... :lol:

"Otkad ima rak, isprobala je preko 150 alternativnih metoda lečenja. Pogrešila je, priznaje."
"Isprva je odbila hemioterapiju, najviše zbog svega što je čula od onih koji vole da kuju zavere. Ne zna čovek koga da sluša kad se suoči s takvim neprijateljem koji grize celo njegovo biće, kaže. Tako je lutala među preko 150 alternativnih metoda lečenja. Priznaje da je verovatno pogrešila, a rezultate je dala samo najnovija kombinacija hemioterapije, biološke i imunoterapije."

Ma nemooooj... :dash:

Meni lično kad se setim kanabis ni za bolove nije pomogao.
A uzimala sam ga dovoljno dugo i pukla lepe pare, a stvarno sam ga primarno za apetit i bolove uzela...
Najbolji su mi ovi što tvrde da je po osobu bolje ovo ili ono, a nisu u njihovoj koži. I kao izlečila se od ovoga ili onoga, greši jer ide ili dobro je što ide... znači da poludiš :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back