onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim za Pomoć!

Ne znam da li sam na pravom mestu, ni gde bih još mogla da ostavim poruku, ali pomoć mi je zaista neophodna. Hitno su mi potrebna dva dobrovoljna davaoca krvi A- ili bilo koje druge krvne grupe, da bi mamu operisali na Prvoj hirurškoj, u pitanju je recidiv karcinoma jajnika. Molim vas ako ste vi davaoci ili znate nekoga ko bi želeo da da krv da mi pošaljete PP kako bih vam dala njene podatke. Hvala najlepše unapred!

Pa sve rane grozno izgledaju kad su tako sveže, ali zaraste,
i ja neću gledati fotku, jer me odmah od toga zaboli. Nakon
operacije nisam se htela kupati mesec dana jer sam se bojala
da se to ne razvali, a nisam je ni gledala. Žmurila sam kada bi previjali.
Taj sprej valjda stvori kao neki film preko rane, a tvrdo će biti uvek, i ko tuđe,
ali samo neka prođe pa se navikneš.

....onda necu ni da je kacim :)
....doktor tvrdi da je voda i neki bebi sapun odlican lek za zarastanje rana, i da nema sta da se
razvali (isto sam pomislila), da je on to dobro zasio...a opet se i pitam kako cu ja to, malo me je
strah....ajd videcemo, kad prodje prvi put, posle ce biti lakse....

...grozan je taj osecaj kao tudjeg mesa na sebi...al sta je tu je samo da se ovo crvenilo na kozi ne
pojaca i da to bude dobar nalaz pa cu lako sa tim da se borim posle....

Cao drustvo..
Afro bravo, zavrsila si ono najteze, sad odmaraj..
Domacice, drzi se...tesko je ali nema druge, glavu gore.
Petre svaka cast !!
Gago ljubavi, bice nalazi ok kao i do sada pa odma prioni na ,, posao ,, !
Likita, sad se je6avas sa tim kao ja, uf i meni se smucilo, al prestade hvala bogu..ne nerviraj se .
Mene nije bilo, svekar mi je preminuo, iznenada, proslog petka na dijalizi... jos smo svi u soku..

Bikice draga moja,moje najiskrenije saučešće :heart:

Gde nam je Neda? Sta je sa njom?
Gledam ovo crvenilo, rekla bih da je isto...sto mrzim ovo sto sad svaki cas za$ledam kao luda...kakva sam kukavica i kakav hipohondar nisam ni znala do sad...bukvalno me je sramota zbog toga :rumenko:
Sinoc kszem da bih rado otisla na neki razgovor kod psihologa u sklopu bolnice, jer ocigledno, ne umem da se borim sa ovim demonima, a dete me izgrdi. Posle mi bi zso sto sam je potresla bzvz ipak je ona em mlada em trudna :heart:

Normalno je, ne brini.. meni je tako vec 5 godina, ne osecam levi pazuh i pola leve ruke i pola dojke na dodir..
Bice bolje, jos je jako rano

Ne znam da li je sad kasno ( ja sam to radila odmah posle operacije ) ali probaj da mazis pazuh, ruku i dojku - znaci blago prelazis prstima po kozi, jedva dodirujes i pri tom brzo mrdas prstima ruke kojom mazis drugu ruku ( al objasnih ). Kad god imas vremena. Mene je operisao Golubovic, nacelnik grudne hirurgije u Kamenici, sjajan je doktor i to mi je rekao kad sam se pozalila da ne osecam pazuh, isto pola ruke i dojke, samo kod mene je bila u pitanju desna strana. Rekao mi je da moraju da preseku neki nerv da bi mogli da izvade zlezde a kad se tako " mazi " taj utrnuli deo onda ostali sitni nervi se razgranaju i preuzmu funciju. Ja sad imam potpuno normalan osecaj, osecam sve, nema utrnulosti

Radila sam Duso sve isto kao ti...dan danas mi je isti osecaj..jbg, valjda nije svakome isto..
Danas u 10 idem na sestomesecnu kontrolu kod mog onkologa :)
Nadam se da ce mi reci da samo jos jednom za sest meseci dodjem pa da predjem na visi nivo, jednom godisnje :klap:

Secam se tog ocekivanja...a sad mi i jednom godisnje mrsko, ja bih da ne mora vise uopste :D
Zao mi je sto tebi nije uspelo da " osecas" ruku, nije mi palo na pamet da nije za sve isto...al bitno da je glava na ramenu, navikne se covek na svasta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back