onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images

Sve najbolje dragi moji, ljubim vas i grlim. :zjelka2:

Срећна Нова драге даме и драги Петре! :lol:

Dragog Petra u buducnosti da oslovljavas sa Dragi KoLJegaz;)

Ja vam vec pozeleh sve najbolje, ali ajde od vishka glava ne boli.:heart:

Najlepsi deo Krste je bas ovaj topik ovde koji citamo nas ihihihi kolko komada, samo se nas nekoliko ovde javi, ali najvaznije
je da su svi svima na pameti pa tako i nama svima, cak i onima koji su slucajno samo jednom ovde zalutali, neki "primerci"
koji se samo jednom rode tipa nase drage Lilihipke,. Ko je nije upoznao, propustio je zvezdane casove covecanstva.z:)

Pozdrav mojim dragim mafijašima !!!
Nadam se da ste lepo proveli sve prethodne praznike i želim vam sve najbolje u novoj godini !
Ja sam juče počela da radim pa se još navikavam na novi režim jutarnjeg ustajanja i celodnevnog sedenja za kompom :(

Ljubim vas sve puno, puno
z:poz:

Au, sad nas Lili psuje u najveće.. Od kako nje nema skroz smo se poremetili.... Ne možemo da se sakupimo nikako z:cry:z:cry:z:cry:z:cry:

- - - - - - - - - -

Kako si nedo?
Kod mene na poslu od kako smo 8.-og počeli da radimo, glavu ne dižemo od inspekcija. Znači nema ko se nije izređao majke mi!! Prvo privredni kriminal, pa poreska, pa inspekcija rada, pa sad došli i iz arhiva. Ej ne ispuštaju nas ni malo!! Kao da smo najcrnji kriminalci!
Ono kad pogledaš, neki možda i jesu kriminalci, sakriveni u našim redovima :zper:
Ma znaš li šta je Mišković za nas? Mala maca!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back