onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nikako ne pristaj,ako si tehnološki,onda ti sleduje otpremnina a i možeš da dobiješ pare na birou,
možeš i da ga tužiš ako te ne isplati,pa onda plaća sve odjednom sa kamatom,a i sudski troškovi
su njegovi,đubrad lopovska,da smo robovi pa da radimo za džabe,tako bi bili najsretniji

Samo da vas sve :ljub: i da vas :zag:
Ja danas druga,pa pokući ne znam gdej bih prije........ručak gotov,veš se i osušio do sada jer je konačno sunece i toplo,a ja smrkćem kao slavina,za vikend stomačni virus......dušu sam ispovraćala,bilo mi je kao da sam duplu dozu terapije primila :bljak: ...........uskoro idem i na godišnji magnet,pa na šestomjesečnu kontrolu sa svim nalazima :besna:!!!! Elem kad sve saberem i oduzmem-DOBRA SAM :manikir:

Helou evribadi :zper:
Ivana, četvoro oči da otvoriš kad potpisuješ papire! I nikako ne pristaj na sporazumni prekid radnog odnosa, jer posle možeš samo da se slikaš! I obavezno proveri koliko ti je i da li je uplaćivao staž. Da te ne navuče na tanak led.

Evo sada idem da otvorim bolovanje a svaki slucaj, jer je on meni rekao u ponedeljak da ne dolazim na posao, pa da me ne zezne kao nisi dosla tri dana evo ti otkaz, a inace otpremninu koju bi trebao da mi da je 15000 a on pokusava da je izbegne kao milione da mi daje

Bre sele, samo ti virus falio... Jel si sad dobro? Sve ok? Za kontrole ič ne brinem jer nemam zašto. :mrgreen: Ti si zdrava ko dren i to će snimci samo da potvrde :)
Bikice :heart: , lep provod večeras.. Budi dobra, nemoj da biješ i guraš drugu decu :lol:
Nedo, kako si? :zag: Znam da ćeš da kažeš da si dobro, al opet redno je da pitam :zcepanje:
Lili :obozavam: kako si ti? Danas je dobar dan jel da? Ništa ne boli, sve je lepo :)

Evo sada idem da otvorim bolovanje a svaki slucaj, jer je on meni rekao u ponedeljak da ne dolazim na posao, pa da me ne zezne kao nisi dosla tri dana evo ti otkaz, a inace otpremninu koju bi trebao da mi da je 15000 a on pokusava da je izbegne kao milione da mi daje

Bolovanje otvori na ime nege člana porodice, imaš pravo zbog mame i onda mogu da ti produžavaju bez komisija na mesec dana, ali opet proveri sa lekarom, možda se u međuvremenu nešto od tih propisa promenilo. A zašto je otpremnina samo 15000? Valjda bi trebalo 3 prosečne plate, odnosno 3 plate kod njega?

Bre sele, samo ti virus falio... Jel si sad dobro? Sve ok? Za kontrole ič ne brinem jer nemam zašto. :mrgreen: Ti si zdrava ko dren i to će snimci samo da potvrde :)
Bikice :heart: , lep provod večeras.. Budi dobra, nemoj da biješ i guraš drugu decu :lol:
Nedo, kako si? :zag: Znam da ćeš da kažeš da si dobro, al opet redno je da pitam :zcepanje:
Lili :obozavam: kako si ti? Danas je dobar dan jel da? Ništa ne boli, sve je lepo :)

Virus je prošao,ali nahlada ne popušta već treći dan.................izaći će mi i sinusi na nos i kihanje me smori :besna:
gdje ćeš na odmor sele?

au Gago bolesna a ovako sunce Ivana idi na to bolovanje pa nek se slika , ma gazde su haos , sve pise u zakonu ali to dobiti je druga prica , sad nista od selidbe sigurno ,
ja dobro , nadam se sutra da radim
ovde vrucina uzas
Nedo joj koji opis i ja sam vec zamislila ali lepo je izaci uvece na terasu , pusis joint i gledas oblake:zcepanje:

LJubim vas sve.....Vidim uglavnom svi dobro....Ivana ne znam sta bih ti rekla...Ja sam stalno mislila da je kraj ali ispostavilo se da je to bio samo uvod.Sta podrazumevas pod jako losim stanjem.Moja mama nije jela dve nedelje i i dalje je nekako bila ziva.Da ne pricam koliko je malo jela i pre,kasicicu dve...

LJubim vas sve.....Vidim uglavnom svi dobro....Ivana ne znam sta bih ti rekla...Ja sam stalno mislila da je kraj ali ispostavilo se da je to bio samo uvod.Sta podrazumevas pod jako losim stanjem.Moja mama nije jela dve nedelje i i dalje je nekako bila ziva.Da ne pricam koliko je malo jela i pre,kasicicu dve...

Bunca ili je agresivna, noge su joj skroz otkazale, zali se na bol u grudima, sva je otecena od vode, koju nece da izbaci, stavili smo joj pelene nece da mokri u njih po 24 h ona trpi, bleda je sa crnim kolutovima oko ociju, plavi prsti na rukama, noge hladne, tehnicar koji je danas bio kaze da je u bas, bas teskom stanju

Da li mozete da mi kazete sta raditi, mami su poplaveli prsti na rukama, da li je to znak da je kraj jako blizu ili je pak nesto drugo? Ona je od juce u jako losem stanju

verovatno je u pitanju cijanoza Ivana,slaba zasićenost krvi kiseonikom,
slaba je,hemoglobin pada,ne može se vezati dovoljno kiseonika i onda
to nastaje,plus joj i srce zbog svega toga slabi,hoće i usne da poplave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back