Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
ma hoće,nisu valjda toliko ludi,bar se nadam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobila sam moja dva dana ali me umorilo pa nisam vise nikud isla
ma bilo strasno , povracala nesto zeleno noc i dan , i bolovvi ,dr misli da tumor gura bubreg

Zdravo devojke, meni zatvorili bolovanje i trenutno koristim odmor od prošle godine i za dve nedelje počinjem da radim ... baš mi je neobično posle toliko vremena da se ponovo prešaltam u taj "radni" režim. Sva sreća što su deca od tad na raspustu pa ne moram još i snjima da se jurim ujutru pre posla![]()

Aaaaaaa.... Da li je ok nekada biti strumf mrgud? Naravno ovo se nikako ne odnosi na vas.... Ali nekako mislim da je kod mene svaka casa prelila, svaku glupu mogucu granicu

mislim da je svima casa prelila , a bice jos goreAaaaaaa.... Da li je ok nekada biti strumf mrgud? Naravno ovo se nikako ne odnosi na vas.... Ali nekako mislim da je kod mene svaka casa prelila, svaku glupu mogucu granicu

pa imas dobro drustvo , pa danas bolje malo ali lekova ko u prici i sve one kapsule velike , brate kad krenem da pijem ko cigle da gutamajd dobro,
dobro jutro
mada sam i dalje namćor
- - - - - - - - - -
i pričam sama sa sobom,kao i uvek![]()
bice ti bolje kad radis , osecaces se zdravoZdravo devojke, meni zatvorili bolovanje i trenutno koristim odmor od prošle godine i za dve nedelje počinjem da radim ... baš mi je neobično posle toliko vremena da se ponovo prešaltam u taj "radni" režim. Sva sreća što su deca od tad na raspustu pa ne moram još i snjima da se jurim ujutru pre posla![]()

a dok me nesto novo ne strefi![]()