onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo devojke, meni zatvorili bolovanje i trenutno koristim odmor od prošle godine i za dve nedelje počinjem da radim ... baš mi je neobično posle toliko vremena da se ponovo prešaltam u taj "radni" režim. Sva sreća što su deca od tad na raspustu pa ne moram još i snjima da se jurim ujutru pre posla :)

Zdravo devojke, meni zatvorili bolovanje i trenutno koristim odmor od prošle godine i za dve nedelje počinjem da radim ... baš mi je neobično posle toliko vremena da se ponovo prešaltam u taj "radni" režim. Sva sreća što su deca od tad na raspustu pa ne moram još i snjima da se jurim ujutru pre posla :)

E, pa to je odlično , nastavljaš tamo gde si stala pre bolesti ,
a nje se seti samo pred kontrole :)

Aaaaaaa.... Da li je ok nekada biti strumf mrgud? Naravno ovo se nikako ne odnosi na vas.... Ali nekako mislim da je kod mene svaka casa prelila, svaku glupu mogucu granicu
mislim da je svima casa prelila , a bice jos gore:zcepanje:

- - - - - - - - - -

ajd dobro,
dobro jutro :zcepanje:
mada sam i dalje namćor :evil:

- - - - - - - - - -

i pričam sama sa sobom,kao i uvek :roll:
pa imas dobro drustvo , pa danas bolje malo ali lekova ko u prici i sve one kapsule velike , brate kad krenem da pijem ko cigle da gutam

- - - - - - - - - -

bice ti bolje kad radis , osecaces se zdravo:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back