BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Primi moje saucesce draga mia... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

primi moje saucesce bas tuzan danNema više moje mame. Preminula danas u 8h. Mnogo je bilo potresno i tužno par zadnjih dana.Hvala vam na podršci.Sve vas puno ljubim i pozdravljam. Hvala mojoj Dini koja je bila uz mene porukama do kasno u noć.

Nema više moje mame. Preminula danas u 8h. Mnogo je bilo potresno i tužno par zadnjih dana.Hvala vam na podršci.Sve vas puno ljubim i pozdravljam. Hvala mojoj Dini koja je bila uz mene porukama do kasno u noć.
primi moje saučešćeNema više moje mame. Preminula danas u 8h. Mnogo je bilo potresno i tužno par zadnjih dana.Hvala vam na podršci.Sve vas puno ljubim i pozdravljam. Hvala mojoj Dini koja je bila uz mene porukama do kasno u noć.

Nema više moje mame. Preminula danas u 8h. Mnogo je bilo potresno i tužno par zadnjih dana.Hvala vam na podršci.Sve vas puno ljubim i pozdravljam. Hvala mojoj Dini koja je bila uz mene porukama do kasno u noć.
Reci su suvisne, ti si hrabra i ponosim se tobom. Uvek sam tu za tebe, a znam da si i ti za mene.
Znam....I znas.Reci su suvisne, ti si hrabra i ponosim se tobom. Uvek sam tu za tebe, a znam da si i ti za mene.

nisam imala snage za to , poslacu danasOporavices se ti,nema ti druge
Jesi li slala mail tamo?