mamamija
Zainteresovan član
- Poruka
- 314
Bravoo za Lili u Docu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne pominji šerpe,daćeš joj ideju šta da radi kako nogom kroči u kuću
- - - - - - - - - -
sve će pomno da pročita,a onda će da bude gde mi je sladoled,gde su mi šerpe,e ček da skoknem do tavana da opajam paučinu![]()
Bravoo za Lili u Docu....
<3 za LiliBravo za Lili![]()
evo me,Sof je zvala,operacija je gotova,Lil je dobro podnela,
nije uradio ispiranje hemijom zbog alergije na cis koju je imala
dok ga je primala,uklonio je ogroman deo tumora i rekao da može
da primi još zračenja i hemioterapije kao nastavak lečenja
Sada samo ponavljaj u sebi da si ZDRAVA ŽENA!!!!Sve najbolje Liliiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Evo i ja da se pohvalim da sam danas primila zadnji turu hemioterapije ... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Ljubim vas sve !!!
Sve najbolje Liliiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Evo i ja da se pohvalim da sam danas primila zadnji turu hemioterapije ... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Ljubim vas sve !!!
O superDoro jutro...
- - - - - - - - - -
Moju mamu sutra otpustaju...Dolazi kuci.Videcemo za dalje.
Upravo mi je Vera, Lilikina drugarica, pisala na fb, sinoc je zvala, doktor kaze da je dobro podnela operaciju, super se probudila iz anestezije, zvace malo kasnije opet pa ce nam preneti sve![]()
Doro jutro...
- - - - - - - - - -
Moju mamu sutra otpustaju...Dolazi kuci.Videcemo za dalje.
Mija,ona mora da pobedi,prosto je tako...♡
Nema na čemu, devojke....pratim vas odaaavno,još od prve onkologije, i iskreno divim se svima vama.... toliko podrške i pozitivne energije se nigde ne može naći samo ovde medju vama....tako i nastavite ! pozdravljam vas sve i želim vam svima POBEDU !!!
Ništa manje i ne očekujem od nje, a ne bi se iznenadila i kad bi počela da riba i menja posteljine po intenzivnoj![]()
Prosto!Mija,ona mora da pobedi,prosto je tako...♡