onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo drustvance....Valjda me niste zaboravili :-) Cituckala sam vas po malo ali nikako da se javim.Lili drago mi je da si dobro...Petre ima li bolje?Nema mi je Dina,nikako da se vidimo.Ivana pozdrav i za tebe,samo napred.Biki,Liki za sve jedan:kiss:
Imam odlicne vesti....Mama je isprimala 3 hemio drugog ciklusa i danas isla na magnetnu.Sekundarni depoziti po trbusnoj su se povukli tj sitni recidivi.nema nicega,sve je ok,nema slobodne tecnosti...Bas sam srecna.Posle navracanja bolesti bila sam bas pala ali sada vidim da ne treba posustajati...Sutra radi TM i onda kontrola.Nadam se da je i on spao.Doktor kaze ako nije spao TM moramo da ga lovimo,da detaljno snimamo kosti,ponovo pluca,dojke.Valjda ce biti dobro.

Lili, rekoh ti na fb, kreni u akciju zeno ! z:lol:
Mamamia, super za mamu, eto vidis da ce biti dobro, bas mi je drago, sad se opusti malo i odmaraj mozak z:poz:

- - - - - - - - - -

564039_1498532560371903_753026596_n.jpg

- - - - - - - - - -

Moja jelka z:)

A ne vredi, bas kad se zaigram oni razgrabe sve sa onog sveckog stola, tako i drugo i trece pa i kolace, uzela sam 2 kad sam posla kuci...
A tako ja uvek, kad vilenim ne mogu da jedem, al dobro, izgurala sam nekako, Edi mi pomogao da ne padnem..heheheheh

- - - - - - - - - -

Trener mi nista ne brani..samo nudi z:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back