pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
Хвала Неди и Богу!
Пахуљо,слажем се.![]()
Petre ti si danas baš nahebao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала Неди и Богу!
Пахуљо,слажем се.![]()
o evo i ja stigla kuci , likita danas je bas lep dan i prijalo mi izaci , irena ima kolokvijum iz matematike i nisam je htela mrcvariti , neda sve rece za urin , picu palitreks pa nece biti za morfijum problem , uglavnom puno sam bolje ,boli i dalje ali morfijum smanji na pola ,Petre ti si danas baš nahebao...
jednom se mozda i vidimo
jer to bi besiku jos unistilo.

cujemo se, ljubim te 
hehe , ali ja nisam imala temperaturu to je bunilo dr
ma ok sam ja mene samo motkom zatuci haha
- - - - - - - - - -
![]()
nisi imala temperaturu zbog dexasona. On smiruje te upalne procese, a tebe redovno pune svim i svačim uz holoxan. Super da je tako ispalo, vidiš da ona slepica nije htela ni da zamuči glavicu i pita se šta bi zaista mogao biti uzrok tih bolova osim glupih metastaza. Zato i ne treba da obraćaš pažnju na njene reči
Mogli su i nešto jače da ti daju, ipak je palitrex slab... ali dobro, uzimaj ga na 6 sati i pomoći će ti bar malo.. Naravno morfijum ako možeš zaobiđi, ali razmotri da se navučeš na marihuanu
spojiš lepo i korisno 

Dobro vece,
Lili drago mi je da si dobro <3
Imam jednu dilemu jel mama sme ili ne aroniju da pije s obzirom da je crvene boje?I da li ste culi za ajkulin ilí tako nesto?

Udjem i procitam prvo da se onom Vedranu prosirio na kosti,pa vidim ovo za Gagu,citam i oduzmem se od straha i pocnem da placem,kad ono nije najgore i Gagili ce nam biti dobro,uh sad mi je mnogo drago!
Ljubim vas sve puno i mislim na vas,poseban ljubac za Gaganicu,i da bude sve bolje
- - - - - - - - - -
Da i Petar
Sta je sa njim?
Zasto radis sve te pretrage,sta je sad sa tvojim zdravljem,nisam sve citala,pa da se ne vracam
- - - - - - - - - -
Da i Petar
Sta je sa njim?
Zasto radis sve te pretrage,sta je sad sa tvojim zdravljem,nisam sve citala,pa da se ne vracam

o evo i ja stigla kuci , likita danas je bas lep dan i prijalo mi izaci , irena ima kolokvijum iz matematike i nisam je htela mrcvariti , neda sve rece za urin , picu palitreks pa nece biti za morfijum problem , uglavnom puno sam bolje ,boli i dalje ali morfijum smanji na pola ,
hvala komsinica mora da je i znamjednom se mozda i vidimo
eto sutra nosim nalaz u bolnicu pa nek odluce sta ce ali bila bi ludost sad dati terapiju.jer to bi besiku jos unistilo.
petre ti se bas namuci za rezultate
ali zastitnik prava pacijenta kad nam rece da nije mnjegovo sta ce lekari propisivati pa strasno
sve u svemu dobro sam , preziveh i ovo a bas sam bila lose da me irena morala oblaciti
ostalima pozdrav i hvala na brizi , naravno sinoc iz sale morali doci da me ubodu![]()

e sad ovako,kad sam odspavala i kad sam hladne glave u kojoj ništa ne vrije,da malo razmislimo,
zašto je lekarka tebe slala kod zaštitnika prava pacijenata,a u cilju da ti dobiješ oromorf???????
to mi jednostavno nije jasno,poslala te je da dobiješ od tog lika,šta?prošetala te je po domu bez veze,
koliko ja vidim,a sama je rekla da može da napiše recept,ali se boji inspekcije,pošto ona nije ginekolog,
a kao human čovek može to da napiše i ti bi bila obezbeđena,no ideš u bolnicu i biće sve kako treba,
drugo,način na koji ti se obraća sa ''ti'',je potpuno nedopustiv i bez poštovanja,
treće,kad je videla da nisi sama,promenila je priču i pristup,pa je to počelo da liči na ono kako se lekar treba
ponašati....od sada Lili kad ideš kod nje,ja idem sa tobom i to će tako biti,nema više čekanja od 5 sati,nema više šetnji,
ima da iskoristiš svoja prava,ti si danas bila hitan slučaj i nije smelo da se dogodi da sediš u čekaonici tako dugo,
da je bilo drugačije,stigle bi i kod ginekologa,pa bi sve završile...mogla sam da napravim veću frku,ali sam bila luda od besa,
a i nisam htela zbog tebe da pravim veću frku,moraš ponovo kod nje ići,ljubac draga moja,valjda si se odmorila malo i skuvala supu![]()