onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1514350_579556262129241_1942947512_n.jpg

taman

Добро јутро!
Ја у сељобусу,идем у болницу да им носим урин и да дам крв,можда ми одраде и ултразвукове. Опет се прехладих,урин ми је замућен,има др да се згране,шта ћу му ја :hahaha:

Лили,каки си?

Lili bre, idi obavezno na onkologiju
nemoj da trpiš bolove

Ne može ni da ustane iz kreveta, čak ni vatru ne može da založi koliko joj je loše, a nema nikog ko bi mogao da dođe do nje... sad sam je zvala

- - - - - - - - - -

A ni kad bi pozvala nekog ne smeju ljudi da uđu zbog psa koji je u dvorištu.. Iako je pas više ko mačka, ali doberman je pa se ljudi plaše..

Poslednja izmena:
Вадили ми крв у 9,па сам отишао кући по ствари,и дошао опет у 11 да ми ваде опет. До сад сам био на снимању.

Радили су ми рендген главе и грудног коша. Нису ми рекли налаз,вероватно је са лобањом све ок,као и са срцем и плућима.
Радили ми и ехо дојки,стомака и тестиса.
Дојке без видљивих туморских промена,видљиво бујање масног и жлезданог ткива.
Стомак комплетан у реду.
Тестису уредних димензија и прокрвљености,са цистом на левом тестису од 3мм. 2011.године је била 5мм.

Остаје још сад у 13х да још једном вадим крв и одох у школу. Дали су ми боцу за дневни урин,да данас прикупљам,а с обзиром да ни до тоалета од јутрос нисам стигао да одем,већ је до пола пуна. Узећу 300кеса да је нечије очи не спазе у школи. :hahaha:

Сутра идем опет да им то носим,да вадим опет крв и да радим магнетну главе.

И ту крв вадим до краја недеље...

Лили,душо моја,јел ти је мало боље? :)

O boze, imaju li neki prevoz..neki auto da je neko odveze bre do bolnice?

Nešto nije zainteresovana da ide u bolnicu sada, pošto treba da ide u sredu.... i brine da li će joj uopšte dati terapiju ili će da je drže tamo 15 dana.. Rade čeka platu, nema benzin, a ona ko što i znate nije neko ko će da moli za sebe :evil: Kad ona nije mogla da ustane i založi vatru, nego sedi u hladnom, onda je baš nenormalno loše :sad2: Da bar neko može da bude sa njom, doda čaj, naloži... Ja joj poslah poruku oko 13h reče samo da je Irena došla...

Registrovala sam se zato da bih ponudila pomoc Lili. Ja sam na BKosi i mogu vas odvesti gde je potrebno da bi vam pruzili medicinsku pomoc.
Predlozite nacin komunikacije.
Pozdrav

Milly , napisala sam ti na reputaciji Draganin broj mobilnog , ako mozeš , kontaktiraj je ti ...
sada ću je i ja zvati ....
a evo i ovde uz Draganino dopuštenje 064 9402 167 ... nema pojma šta je boli , ali boli ,Irena danas nije otišla
na predavanje ....

svima pozdrav

Poslednja izmena:
Milly , napisala sam ti na reputaciji Draganin broj mobilnog , ako mozeš , kontaktiraj je ti ...
sada ću je i ja zvati ....
a evo i ovde uz Draganino dopuštenje 064 9402 167 ... nema pojma šta je boli , ali boli ,Irena danas nije otišla
na predavanje ....

svima pozdrav

Cule smo se. U medjuvremenu su se organizovale za prevoz pa ce otici da je pogledaju i nekako smanje bol. Ona je moja komsinica i osoba posebnog duha. Zelim joj sve najbolje kao i svima vama.
Pozdrav

samo što sam stigla kući,izašla s posla posle 4,zvala sam Lili sad opet,ne javlja se,zvoni fon,psolala joj poruku dal da dođem sutra da ne bude sama i nema odgovora,jel zna neko nešto šta se dešava??
pričale smo danas šta da radi i gde da ide,al je ona prekinula,imala je neku hitnost,posle nisam stigla da je zovem,a ona se više nije javljala....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back