onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uspesan u svakom pogledu likita;)
Kumo, tako mi uvek sa telefona ispadnu a i dobro je za vedZbanje vratnih misica ;)
Ni ja tebi pola nisam ispricala, drugi put moram dobro da se organizujem, sad sam zurila da onim ljudima dam onaj paket..jbg.
Ljudi, kako pahuljica dobro izgleda, zaljubicu se i u nju ako tako nastavi :heart:

Hvala svima na recima utehe. Nadam se da cu moci jednom da se smejem sa vama. Neka ste mi uvek nasmejane i vesele.

Ova tema ima isceliteljske moći :whistling: Veruj mi da me je taj smeh i šala i zezanje održalo i očuvalo normalnom, u granicama normale :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kumo, tako mi uvek sa telefona ispadnu a i dobro je za vedZbanje vratnih misica ;)
Ni ja tebi pola nisam ispricala, drugi put moram dobro da se organizujem, sad sam zurila da onim ljudima dam onaj paket..jbg.
Ljudi, kako pahuljica dobro izgleda, zaljubicu se i u nju ako tako nastavi :heart:

Daj bre batali više to zaljubljivanje :zcepanje:
a da dobro izgleda to stoji :zper:

Sledeći put pravim podsetnik sta sve trebam da ti kažem :zcepanje:
i Bikica je vrh " jedna je Biki"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back