onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kako si ti joiv , davno nisi pisala:heart:

Odlicno sam, hvala. Ne pisem jer ne pripadam onkomafiji :mrgreen: Salim se, nisam vise tako cesto na forumu, povremeno naletim virnem, javim se i to je to. Nekako se covek zasiti pa malo odmara :) Inace sam majmun, jos malo pa dve godine kako nisam otisla na kontrolu kod ginek. Neko bi se drmnuo posle onih stresova ali ne i ja, imala sam zdravstvenu generalku, pa sam cele prosle god visila po lekarima toliko da mi se smucilo sve i sad nikako da se poguram otici da obavim jos i ginek pa da budem mirna. A receno mi je na tri do sest meseci kontrola... dzabe. Jednom majmun, uvek majmun.

484861_10151620370047487_84846772_n.jpg

Prvaci Srbije u generaciji 2000. i mladje

Odlicno sam, hvala. Ne pisem jer ne pripadam onkomafiji :mrgreen: Salim se, nisam vise tako cesto na forumu, povremeno naletim virnem, javim se i to je to. Nekako se covek zasiti pa malo odmara :) Inace sam majmun, jos malo pa dve godine kako nisam otisla na kontrolu kod ginek. Neko bi se drmnuo posle onih stresova ali ne i ja, imala sam zdravstvenu generalku, pa sam cele prosle god visila po lekarima toliko da mi se smucilo sve i sad nikako da se poguram otici da obavim jos i ginek pa da budem mirna. A receno mi je na tri do sest meseci kontrola... dzabe. Jednom majmun, uvek majmun.

uvrstićemo te u dopisne članove naše akademije :D
smučilo ne smučilo,obavi to,pišem umesto Lili,al nema veze,ja mu danas dođem ko portir ovde,ispraćam i dočekujem :hahaha:

bar nećeš dugo na magnet čekati,dan po dan i proleti nekako,
obaviš to pa si mirna...još malo ti ostalo do kraja školice Gago,
sitno kako kažu u vojsci nekad :D

Sele ne brini ništa, sve će biti ko podmazano :zper: i ispit i magnet, no frks :zcepanje:
Mima, sve čestitke prvacima!!!

- - - - - - - - - -

Sitno brojim, jedva stojim :rotf:

Ljubim vas ...........uvijek me smirite sa svojom podrškom.............znam da mora sve biti dobro kao i do sada,ali uvijek se negdje podkrade onaj crv sumnje,koji kopa,dok ne dobijem nalaz u ruke...........ma samo Bože pomozi!!!

- - - - - - - - - -

Uvek je bolje biti alapača :mrgreen: lakše se izboriš za sve :zper: nek je živa i zdrava malena, kao lutka je, i liči na mamu rekla bih :)

Potpisujem sve.................treba znati sebe cijeniti.......

gagili nervoza je neizbezna u nasim situacijama
i cak sta vise pozeljna jer to nam nedozvoljava da se opustimo i preskacemo kontrole
ali ti znas da ce to sve biti u redu
MORA DA BUDE
ljubim ja tebe

Znam draga moja,ljubim i ja tebe!
Znaš kakav je profa,ništa ne prepušta slučaju i to se mora ispoštovati..................a vjeruj mi da bi mi bilo gore da ne idem na taj magnet jednom god............ko zna kakve bih onda u glavi imala filmove................Hičkok bi mi pozavidio :zcepanje:
A kontam i da se nedaj Bože nešto pojavi,biće reagovano na vrijeme,ma i prije vremene,čini mi se!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back