onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O bikice, ti bi se sa mojim starijim dobro slagala. Taj je delija, nejveći moguć. Sada mu se deo snova ispunio, Marakana mu je na dve autobuske stanice od stana.

Dobro veče. Mi trebalo juče i danas da okopamo bostan, ono nas ova kiša zaebala...sada ima da udari travuljina, da poludimo. :evil: Kakvo grozno vreme. Ceo dan ložim CG.

zmija.jpg

irena drzi zmiju

Ja se probudila u 6 najnormalnije i vrtela do malopre u krevetu ali dzabe, ustadoh jer ne mogu vise da spavam...baksuz:evil:
Sada kao po obicaju ne znam od cega da krenem i sta prvo da radim a nista mi se ne radi, za pocetak sam dovukla usisivac u dnevnu sobu koja je u haosu,
donela sa zice decju uniformu, obe uniforme, stavila na dasku i gledam u njih a trebace mu za diplomski tek 1. juna...
Evo skuvah kafu, popila limunadu i sad malo ovde dok se ne smislim sta prvo...
Ti raduckas, odmaras od rmbacenja i hvatanja zmija ili bm po livadi i sumi..:zcepanje:

hehe da , a ti redom , prvostavi rucak pa prasina pa usisivac pa pranje pa peglanje ,pa dvoriste pa oko ddvorista pa ulica pa vrcin pa okolina pa beograd pa do mene hehe

- - - - - - - - - -

a danas odmor ,sutra po mom dvoristu rad treba neki sut dase baci a rade ce cesmu da ozida:zper: jedan dan ,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back